omerk88
Üye
23 iş günü oldu hala bir cevap yok. Microsoft Türkiye telefon numarasını bilen varmı aranızda arkadaşlar23 gün mü oldu yoksa 23 iş günü mü? İş günü ise Microsoftu aramayi deneyin
23 iş günü oldu hala bir cevap yok. Microsoft Türkiye telefon numarasını bilen varmı aranızda arkadaşlar23 gün mü oldu yoksa 23 iş günü mü? İş günü ise Microsoftu aramayi deneyin
teşekkürler02123755252 idi galiba
Cihazın fatura tutarı nedir?Arkadaşlar bugün Microsoft tan aradılar cihazın yerine 640 vermeyi teklif ettiler 830 yada 640XL verirseniz kabul ederim dedim ama fatura tutarı 640a denk geldiği için onu verebiliyorlarmış dalga mı geçiyorsunuz özellik olarak denk bile değil biz son mohikan gibi wp kullananları mağdur etmeyin dedim ama kabul etmediler bende para iadesi istedim hafta içi tüketici haklarına gidip işlemleri başlatıcam. Valla severek kullandığım sistemi bunların yüzünden bırakmayı düşünüyorum artık android almam ama IOS a geçme ihtimalim yüksek. Hayırlısı olsun bundan sonra ne diyim adamlar kendilerini bitirmek için ellerinden geleni yapıyor ver ben çok üst bir model istemedim ki ver benim istedim cihazı sizi ve sisteminizi kullanmaya ve savunmaya devam edelim ama yok illa bizi kötülesinler istiyorlar
bence hiç uğraşma benim değişim cihazı teleservise geldi 830 sanada birkaçgüne yazarlarArkadaşlar bugün Microsoft tan aradılar cihazın yerine 640 vermeyi teklif ettiler 830 yada 640XL verirseniz kabul ederim dedim ama fatura tutarı 640a denk geldiği için onu verebiliyorlarmış dalga mı geçiyorsunuz özellik olarak denk bile değil biz son mohikan gibi wp kullananları mağdur etmeyin dedim ama kabul etmediler bende para iadesi istedim hafta içi tüketici haklarına gidip işlemleri başlatıcam. Valla severek kullandığım sistemi bunların yüzünden bırakmayı düşünüyorum artık android almam ama IOS a geçme ihtimalim yüksek. Hayırlısı olsun bundan sonra ne diyim adamlar kendilerini bitirmek için ellerinden geleni yapıyor ver ben çok üst bir model istemedim ki ver benim istedim cihazı sizi ve sisteminizi kullanmaya ve savunmaya devam edelim ama yok illa bizi kötülesinler istiyorlar
750tl ise Microsoft hakliymis sizde biraz fazla istemişsinizcihazın fatura bedeli 750 tl idi

Farkını vermeyi teklif etmiş ama yanaşmamışlar!750tl ise Microsoft hakliymis sizde biraz fazla istemişsiniz![]()
çok zor valla, benim değişim cihaı teleservise 27.04.2016 tarihinde geldi ama hergün benden maille imei numarası istiyo mallar.hergün yazıyorum hala istiyorlar ve kargoya veremediler bir türlü 44 gün oldune zaman satış sonrası servisler kusursuza yakın hizmet verecek böyle olsun valla çıplak koşacam
gm bu konuda kendini aşmış. Babamın telefonu bir saat içerisinde anakartı değiştirip verdiler. Adamlar çok kararlı bir şekilde ilerliyor.ne zaman satış sonrası servisler kusursuza yakın hizmet verecek böyle olsun valla çıplak koşacam
830 geliyor. Bugün aradım çemkirdim biraz hemen işleme aldılar caretool yüklemesi yapıldı. Yarın çıkar yola herhalde hayırlısıylane verecekler bu sefer sana merak ediyorum
Arkadaşlar telefonuma kavuştum en sonunda Lumia 830 dark. Şuan bir sorun gözükmüyor yüklemelerimi yapıyorum.
hayırlı olsun kardeşim şükür kavuşturana
baslıgı guncelleyeyım 
Sağol erhan teste daha geçemedim bakıcam hepsine windows 10 yüklüyorum şuan bitsin bakıcam hepsine. 46 gün sonunda kavuştum.OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ulan sağını solunu ses kalıtesı ahızedır hoparlördür ois duzgun calısıor mu vs hepsini test ediverhayırlı olsun kardeşim şükür kavuşturana
baslıgı guncelleyeyım
![]()
daha yeni miArkadaşlar telefonuma kavuştum en sonunda Lumia 830 dark. Şuan bir sorun gözükmüyor yüklemelerimi yapıyorum.

Sağol dostumdaha yeni mi![]()
hayırlı olsun, gülegüle kullanırsın inşallah![]()