Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
23 gün mü oldu yoksa 23 iş günü mü? İş günü ise Microsoftu aramayi deneyin
23 iş günü oldu hala bir cevap yok. Microsoft Türkiye telefon numarasını bilen varmı aranızda arkadaşlar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
02123755252 idi galiba

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar bugün Microsoft tan aradılar cihazın yerine 640 vermeyi teklif ettiler 830 yada 640XL verirseniz kabul ederim dedim ama fatura tutarı 640a denk geldiği için onu verebiliyorlarmış dalga mı geçiyorsunuz özellik olarak denk bile değil biz son mohikan gibi wp kullananları mağdur etmeyin dedim ama kabul etmediler bende para iadesi istedim hafta içi tüketici haklarına gidip işlemleri başlatıcam. Valla severek kullandığım sistemi bunların yüzünden bırakmayı düşünüyorum artık android almam ama IOS a geçme ihtimalim yüksek. Hayırlısı olsun bundan sonra ne diyim adamlar kendilerini bitirmek için ellerinden geleni yapıyor ver ben çok üst bir model istemedim ki ver benim istedim cihazı sizi ve sisteminizi kullanmaya ve savunmaya devam edelim ama yok illa bizi kötülesinler istiyorlar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar bugün Microsoft tan aradılar cihazın yerine 640 vermeyi teklif ettiler 830 yada 640XL verirseniz kabul ederim dedim ama fatura tutarı 640a denk geldiği için onu verebiliyorlarmış dalga mı geçiyorsunuz özellik olarak denk bile değil biz son mohikan gibi wp kullananları mağdur etmeyin dedim ama kabul etmediler bende para iadesi istedim hafta içi tüketici haklarına gidip işlemleri başlatıcam. Valla severek kullandığım sistemi bunların yüzünden bırakmayı düşünüyorum artık android almam ama IOS a geçme ihtimalim yüksek. Hayırlısı olsun bundan sonra ne diyim adamlar kendilerini bitirmek için ellerinden geleni yapıyor ver ben çok üst bir model istemedim ki ver benim istedim cihazı sizi ve sisteminizi kullanmaya ve savunmaya devam edelim ama yok illa bizi kötülesinler istiyorlar
Cihazın fatura tutarı nedir?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bence hiç uğraşma benim değişim cihazı teleservise geldi 830 sanada birkaçgüne yazarlar

omerk88

omerk88

Üye
cihazın fatura bedeli 750 tl idi

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman satış sonrası servisler kusursuza yakın hizmet verecek böyle olsun valla çıplak koşacam

• Beğen
Tepkiler: omerk88
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ne zaman satış sonrası servisler kusursuza yakın hizmet verecek böyle olsun valla çıplak koşacam
çok zor valla, benim değişim cihaı teleservise 27.04.2016 tarihinde geldi ama hergün benden maille imei numarası istiyo mallar.hergün yazıyorum hala istiyorlar ve kargoya veremediler bir türlü 44 gün oldu

• Beğen
Tepkiler: omerk88
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
ne verecekler bu sefer sana merak ediyorum

byburkay

Üye
18.04.2016 da cihazımı teslim ettim 22.04.2016'da tamirte alında ve değişim çıktı halen beklemedeyim her gün ısrarla aramama rağmen bir gelişme yok .
teslim ettiğim 830'du umarım bir süprizle karşılaşmam ...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
gm bu konuda kendini aşmış. Babamın telefonu bir saat içerisinde anakartı değiştirip verdiler. Adamlar çok kararlı bir şekilde ilerliyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve erhanercan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar telefonuma kavuştum en sonunda Lumia 830 dark. Şuan bir sorun gözükmüyor yüklemelerimi yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, omerk88, BLasTeaR ve 1 kişi daha
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonuma kavuştum en sonunda Lumia 830 dark. Şuan bir sorun gözükmüyor yüklemelerimi yapıyorum.

OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ulan sağını solunu ses kalıtesı ahızedır hoparlördür ois duzgun calısıor mu vs hepsini test ediver :) hayırlı olsun kardeşim şükür kavuşturana :) baslıgı guncelleyeyım :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ulan sağını solunu ses kalıtesı ahızedır hoparlördür ois duzgun calısıor mu vs hepsini test ediver :) hayırlı olsun kardeşim şükür kavuşturana :) baslıgı guncelleyeyım :)
Sağol erhan teste daha geçemedim bakıcam hepsine windows 10 yüklüyorum şuan bitsin bakıcam hepsine. 46 gün sonunda kavuştum.

Üst Alt