BLasTeaR
Üye
sorun değil arkadaşımsory bi ara senin gelen cihazı unuttum :S

sorun değil arkadaşımsory bi ara senin gelen cihazı unuttum :S

Arkadaşlar biri şu teklifi sunmuş, siz ne diyorsunuz bu duruma?
@erhanercan @oktayceylan26 @KırmızıBeyaz60 @sfgnrl @afwerker @Aybin.Kilic
Yok abi etmedim zaten..Kabul etme
Arkadaşlar biri şu teklifi sunmuş, siz ne diyorsunuz bu duruma?
@erhanercan @oktayceylan26 @KırmızıBeyaz60 @sfgnrl @afwerker @Aybin.Kilic
Abi iş çıkışı 12den sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/Pek olumlu bi teklif değil bence. Başka cihaz bekle yada geri gönder teleserviceye ısrarla. Cihazımı yada fatura bedeli bedeli üzerinden eşdeğer başka bir telefon değişimi iste.
Aybin şef bu konularda bizden çok bilgilidir. bu konularda tüketici hakları mahkemesi sizi asla yarı yolda bırakmaz. fatura sizin adınıza ise yada cihazı aldığınız kişiyi bulabilirseniz kendinize satış belgesi düzenletmek şartı ile ikamet ettiğiniz bölgenin kaymakamlığına dilekçe verin bence olumlu sonuçlanacaktır. derdinizi iyi anlatmanız ve gerekli servis belgelerini onlara vermeniz yeterli...Abi iş çıkışı 12dwn sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/
Dm atabilir misin ? Telefon numaranı yolla konuşuruz.Abi iş çıkışı 12den sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/
Tamam abi birazdan yolluyorum, çok sağol yaDm atabilir misin ? Telefon numaranı yolla konuşuruz.
İlk günden beri söylediğim buydu. Israrla kabul etme dediğim. Değişim kararını alırken senin onayını ve rızanı almadılar diye belirtiyorum.Aybin şef bu konularda bizden çok bilgilidir. bu konularda tüketici hakları mahkemesi sizi asla yarı yolda bırakmaz. fatura sizin adınıza ise yada cihazı aldığınız kişiyi bulabilirseniz kendinize satış belgesi düzenletmek şartı ile ikamet ettiğiniz bölgenin kaymakamlığına dilekçe verin bence olumlu sonuçlanacaktır. derdinizi iyi anlatmanız ve gerekli servis belgelerini onlara vermeniz yeterli...
Aybin şef bu konularda bizden çok bilgilidir. bu konularda tüketici hakları mahkemesi sizi asla yarı yolda bırakmaz. fatura sizin adınıza ise yada cihazı aldığınız kişiyi bulabilirseniz kendinize satış belgesi düzenletmek şartı ile ikamet ettiğiniz bölgenin kaymakamlığına dilekçe verin bence olumlu sonuçlanacaktır. derdinizi iyi anlatmanız ve gerekli servis belgelerini onlara vermeniz yeterli...
İlk günden beri söylediğim buydu. Israrla kabul etme dediğim. Değişim kararını alırken senin onayını ve rızanı almadılar diye belirtiyorum.
Bu işin tek yolu tüketici hakları ve hakem heyeti . Dava uzun sürer ama kesinlikle onun lehine olur. Hatta biraz İngilizcesi varsa Microsoft genel merkeze durumunu yazsın. Mağduriyetini ve sıkıntısını belirtsin. Onlar bizim Microsoft Türkiye gibi alakasız ve vurdum duymaz değildir.
microsoftu benzer bi durum için ben aradığımda 15 gün içinde cihazı kabul etmeyip geri gönderebilirsiniz demişti?Ya abi önceki yazdıklarımı okumadınız sanırım. Ben cihazı elden aldım ve hakem heyetine de gittim bu durumda benim yapabileceğim pek bir şey yok.
Cihazı da ben almadım, ben işteyken kargoyu abime vermişler (abimin iş yeri ve ev aynı yerde olduğu için)
Hımm peki sonra ne oluyor??microsoftu benzer bi durum için ben aradığımda 15 gün içinde cihazı kabul etmeyip geri gönderebilirsiniz demişti?
siz şimdi tüketici hakları kabul etmedi dediniz ya , fatura sizin adınıza ise öyle bir şey yok. servis cihazımı vermiyor diye şikayet edeceksin. mırın kırın etse de sen davayı açtır. senin işin oradaki kişi ile değil üst makam ile onlar zaten seni haklı bulacaktır...Hımm peki sonra ne oluyor??
Henüz haber yok değişim cihazı bekliyor amk bi gelemedi gittiOktay telden haber var mi yoksa sonunda kendini mi kargolattin arkadasi goren var mi![]()

He ondan işteXxxler yahu![]()