Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
3 ay önce 925 (1704₺) yerine değişimi Boran Danışmanlık yani MS yapmış ve 1520 gelmişti. Fakat cihaz kutusundan çıktığı anda ekranda bir adet ölü piksel vardı. O dönem cihazın gelmesini çok beklediğim için daha fazla uğraşmayıp geri göndermemiştim. Şimdi diğer cihazdan kalan 2-3 haftalık bir garanti sürem var acaba 1520 yi garantiye yollarsam ve ola ki değişim vs derlerse yerine 830 mu gönderirler acaba, iş hakem heyetine falan gider aylarca uğraşırım diye korkuyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
3 ay önce 925 (1704₺) yerine değişimi Boran Danışmanlık yani MS yapmış ve 1520 gelmişti. Fakat cihaz kutusundan çıktığı anda ekranda bir adet ölü piksel vardı. O dönem cihazın gelmesini çok beklediğim için daha fazla uğraşmayıp geri göndermemiştim. Şimdi diğer cihazdan kalan 2-3 haftalık bir garanti sürem var acaba 1520 yi garantiye yollarsam ve ola ki değişim vs derlerse yerine 830 mu gönderirler acaba, iş hakem heyetine falan gider aylarca uğraşırım diye korkuyorum.

Adamlar bedavaya 830 almışlar. Gelene gidene değişim cihazı olarak 830 çakıyorlar.
Şahsen sende aynı sorunla boğuşmak istemiyorum dersen sadece ekran değişimi kabul ediyorum diye servis notuna iliştir. Bakarsın sana da piyangodan 830 çıkabilir!!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Adamlar bedavaya 830 almışlar. Gelene gidene değişim cihazı olarak 830 çakıyorlar.
Şahsen sende aynı sorunla boğuşmak istemiyorum dersen sadece ekran değişimi kabul ediyorum diye servis notuna iliştir. Bakarsın sana da piyangodan 830 çıkabilir!!!
Ekran değişimi yapmıyorlar direk değişim yapıyorlar artık ne denk gelirse :) ben 830 yolladım ekran yapışmamış sıfır cihazı aynen değişim verdiler yapmaya uğraşmıyorlar. Eğer cihazdan memnunsan sıkıntısı yoksa yollama derim.
Ekran değişimi yapmıyorlar direk değişim yapıyorlar artık ne denk gelirse :) ben 830 yolladım ekran yapışmamış sıfır cihazı aynen değişim verdiler yapmaya uğraşmıyorlar. Eğer cihazdan memnunsan sıkıntısı yoksa yollama derim. @KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ekran değişimi yapmıyorlar direk değişim yapıyorlar artık ne denk gelirse :) ben 830 yolladım ekran yapışmamış sıfır cihazı aynen değişim verdiler yapmaya uğraşmıyorlar. Eğer cihazdan memnunsan sıkıntısı yoksa yollama derim.
Cihazdan başka sıkıntım yok benim de yarın satmak istesem sorun olacak o bir tane piksel bana. Ayrıca yarın bir gün artmayacağı da belli değil.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cihazdan başka sıkıntım yok benim de yarın satmak istesem sorun olacak o bir tane piksel bana. Ayrıca yarın bir gün artmayacağı da belli değil.
Sen bilirsin yollamak istiyorsan bir şey diyemem, ben sadece işleyişi söyledim ama 1520 yerine 830 gelirse de yazık olur bence

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Haci olu puksel mi var cihazda varsa kac tane
Kutudan çıktığı andan itibaren 1 tane var. Onu da sadece siyah ekranda özellikle dikkatli olarak baktığımda görebiliyorum.
Sen bilirsin yollamak istiyorsan bir şey diyemem, ben sadece işleyişi söyledim ama 1520 yerine 830 gelirse de yazık olur bence
830 göndermeleri inanılmaz bir saçmalık ya, hakem de olayı kesinlikle kullanıcı kazanır yani.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Benim mevzuyu biliyorsunuz. Düşündüm ve karar verdim!; (dün) Aradım bu boş 2 firmayı (Teleservice / Microsoft'u) {he MS MH'nin hakkını vermek lazım, inanın çok iyi konuşup yardımcı olmaya çalışıyorlar gerçekten takdir ettim. TS'dekileri herkes biliyor, ulan haklısın agresif konuşup tavır sergileyip üstüne bir de yüzümüze kapatıyorlar!}

Neyse aradım ve kendi cihazımı geri istedim! Dedim ben değişim cihazını istemiyorum bana tekrar kendi cihazımı yollayın diye. Hocam nereden bakarsanız bakın resmen kazık yemiş oluyordum!
Şimdi bana sıfır kutulu 830 yollayacaklar -dı, ben napim o cihazı ya?

Benim L1520'nin yanından dahi geçemez! 1520'ye özellikleri olsun, tasarımı olsun resmen hayran kalıyordum ve bir an ona doyamayıp ayrı kalacağım diye inanın içim bir tuhaf oldu :karisti:
Ciddi ciddi söylüyorum, 830'u alıp o şekilde direkt satsam manasız olacaktı, onu geçtim 2,640₺ verilmiş cihaza ona karşılık 1,000₺'lik cihaz verip milleti enayi yerine koyduklarını sindiremez ve tahammül edemezdim.

Ondan dolayı cihazımı geri istedim, o kadar önemli sorunu da yoktu zaten. Yani gönderdiğime bin pişman olup üstüne hem şu rezilliği çekip hemde telefonsuz kaldım ya daha ne deyim bu MS'ye ve TS'ye!

Önemli: O yüzden 1,300 ₺ ve üzeri cihazını sadece değişim için yollayacaksanız sakın yollamayın değmez bu çileye inanın ilk defa bulaştım keşke bulaşmaz olaydım.

Şu cihazımı alayım (işleme alındığı için sitede Kapatıldı olarak da yazıyor) kullanabildiğim kadar kullanıp bir daha Servisine ve MS'ye bulaşmayacağım. (en azından birkaç sene kadar!)

@oktayceylan26 abi sana yollanan 830 kendi kutusunda mıydı ve aksesuarları var mıydı içinde? Ben sordum "kutulu değişim yapılmayıp, sadece cihazınız yenisi ile değiştirilip tarafınıza gönderilecektir" diye cevap vermişler
Kutu ve aksesuarları ile birlikte yollarsan sana kutulu geliyor (bana olduğu gibi, tabi ben adil olmayan değişimi kabul etmedim)

orginal lumia 830 kutusunda geldi. aksesuarları sorarsan benim eski 925'in kulaklığını koymuşlar birde şarj aleti ve usb kablosuyla geldi. Ben hala beklemedeyim.
Bu Cuma toplu olarak kargoya veriliyor (arayıp sormuştum benimkini), büyük ihtimal haftasonu gelebilir.

Tartışmasız direkt 830 gönderirler arkadaşım. 500₺'lik cihaza da 830 yolluyorlar 2.600₺'lik cihaza da..
Ama yerinde olsam sorun/ları bir kağıda yazar gönderir değişimde çıkacak cihaza göre kabul eder veya etmem (830 gönderirlerse etme) sonra hakem heyetine başvurup az beklersin ama en azından alırım paramı:ok2:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Yaz sıcağında haberleşip aynı gün aynı zaman diliminde bunlara hıyar gönderelim. Büyük janjanlı bir kutuda karşı taraf ödemeli olarak. Baba bi patlıcanda olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Aybin.Kilic, brk-rtrk ve 1 kişi daha

brk-rtrk

Üye
Kutu ve aksesuarları ile birlikte yollarsan sana kutulu geliyor (bana olduğu gibi, tabi ben adil olmayan değişimi kabul etmedim)

Telefonun orjinal kendi kutusu ile yolladım bende ama sadece cihaz vardı içinde. Nolur nolmaz, bu teleservice arada kaybolup güme gitmesin diye sim iğnesi dahil evde bekliyo :D
Ben aslında değişim beklemiyodum. Çünkü benim telefon çöktü. Recovery falan da görmedi telefonu. Şarja takınca falan da hiç tepki vermiyodu. Yazılım yükleyip yollarlar diyodum ama direk değişim verdiler.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Telefonun orjinal kendi kutusu ile yolladım bende ama sadece cihaz vardı içinde. Nolur nolmaz, bu teleservice arada kaybolup güme gitmesin diye sim iğnesi dahil evde bekliyo :D
Ben aslında değişim beklemiyodum. Çünkü benim telefon çöktü. Recovery falan da görmedi telefonu. Şarja takınca falan da hiç tepki vermiyodu. Yazılım yükleyip yollarlar diyodum ama direk değişim verdiler.

İyi yapmışsın, ben de kulaklığımı koymadım diğer aksesuarları koymuştum (şarj aleti bozulmuştu onu da koymuştum:gul:
Benim durum onaylanıp işleme alındı, yarın da kargo yollama durumunu öğrenebileceğim, ona göre üstüne basa basa kutu içeri tam, şu şu olacak ona göre diye de tekrar söyleyeceğim! Umarım yolladığım gibi gelir kargom :ifadesiz:

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
bende kutusu ve sadece cihazı yollamıştım ts ye boran danışmanlıkta aksesuarları varsa yollayın yoksa önemli değil demislerdi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

brk-rtrk

Üye
İyi yapmışsın, ben de kulaklığımı koymadım diğer aksesuarları koymuştum (şarj aleti bozulmuştu onu da koymuştum:gul:
Benim durum onaylanıp işleme alındı, yarın da kargo yollama durumunu öğrenebileceğim, ona göre üstüne basa basa kutu içeri tam, şu şu olacak ona göre diye de tekrar söyleyeceğim! Umarım yolladığım gibi gelir kargom :ifadesiz:
Gerçi kulaklığı yollasam güme gidebilirdi. Çünkü 830 kutusunda kulaklık yok.
Bende caretool yüklemesi yapıldı diye not düşüldü akşam 9da. Yarın arayayıp soralım bakalım ne zaman yollayacaklar.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yaz sıcağında haberleşip aynı gün aynı zaman diliminde bunlara hıyar gönderelim. Büyük janjanlı bir kutuda karşı taraf ödemeli olarak. Baba bi patlıcanda olabilir.

Bunu bir ara bir konu açıp konuşmak lazım, konuşmaya da gerek yok, direkt uygulama aslında :D
Dur bakalım bakarsın yaparız, olmayacak şey değil, içlerine de birer sağlam not ekleriz güzel olur :kop:

Gerçi kulaklığı yollasam güme gidebilirdi. Çünkü 830 kutusunda kulaklık yok.
Bende caretool yüklemesi yapıldı diye not düşüldü akşam 9da. Yarın arayayıp soralım bakalım ne zaman yollayacaklar.

Ben de ondan yollamadım, aslında beklentim 950/XL idi. Biliyorsun onların içinden de kulaklık çıkmıyor, 2,600₺ cihaz al içinden ne kulaklık çıkıyor nede aksesuar resmen saçmalık :dry:
Hımm, tamam bilgilendirirseniz artık bizi de ..

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
1520 yi ölü piksel için servise alırlar mı ki birden fazla olması gerekmiyor muydu

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
1520 yi ölü piksel için servise alırlar mı ki birden fazla olması gerekmiyor muydu
Sağlam telefonu bile alıyorlar, almayı bırak direkt değişim veriyorlar sen neyden bahsediyorsun abiciğim ya :gul:

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Sağlam telefonu bile alıyorlar, almayı bırak direkt değişim veriyorlar sen neyden bahsediyorsun abiciğim ya :gul:

valla 1520 nefis bir cihaz bana göre yedekte telin varsa şansını bir dene derim. ölü piksel için yokuş yaparlar diye tahmin ediyordum ondan öyle dedim

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
kafa mı kaldı anasını satayım :)

Üst Alt