Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar biri şu teklifi sunmuş, siz ne diyorsunuz bu duruma?

@erhanercan @oktayceylan26 @KırmızıBeyaz60 @sfgnrl @afwerker @Aybin.Kilic

Pek olumlu bi teklif değil bence. Başka cihaz bekle yada geri gönder teleserviceye ısrarla. Cihazımı yada fatura bedeli bedeli üzerinden eşdeğer başka bir telefon değişimi iste.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Pek olumlu bi teklif değil bence. Başka cihaz bekle yada geri gönder teleserviceye ısrarla. Cihazımı yada fatura bedeli bedeli üzerinden eşdeğer başka bir telefon değişimi iste.
Abi iş çıkışı 12den sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Abi iş çıkışı 12dwn sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/
Aybin şef bu konularda bizden çok bilgilidir. bu konularda tüketici hakları mahkemesi sizi asla yarı yolda bırakmaz. fatura sizin adınıza ise yada cihazı aldığınız kişiyi bulabilirseniz kendinize satış belgesi düzenletmek şartı ile ikamet ettiğiniz bölgenin kaymakamlığına dilekçe verin bence olumlu sonuçlanacaktır. derdinizi iyi anlatmanız ve gerekli servis belgelerini onlara vermeniz yeterli...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Abi iş çıkışı 12den sonra burada olur musun? Nolur bu konuda bana yardımcı olun bunalıma girdim bunların yüzünden ya :/
Dm atabilir misin ? Telefon numaranı yolla konuşuruz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin şef bu konularda bizden çok bilgilidir. bu konularda tüketici hakları mahkemesi sizi asla yarı yolda bırakmaz. fatura sizin adınıza ise yada cihazı aldığınız kişiyi bulabilirseniz kendinize satış belgesi düzenletmek şartı ile ikamet ettiğiniz bölgenin kaymakamlığına dilekçe verin bence olumlu sonuçlanacaktır. derdinizi iyi anlatmanız ve gerekli servis belgelerini onlara vermeniz yeterli...
İlk günden beri söylediğim buydu. Israrla kabul etme dediğim. Değişim kararını alırken senin onayını ve rızanı almadılar diye belirtiyorum.
Bu işin tek yolu tüketici hakları ve hakem heyeti . Dava uzun sürer ama kesinlikle onun lehine olur. Hatta biraz İngilizcesi varsa Microsoft genel merkeze durumunu yazsın. Mağduriyetini ve sıkıntısını belirtsin. Onlar bizim Microsoft Türkiye gibi alakasız ve vurdum duymaz değildir.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

İlk günden beri söylediğim buydu. Israrla kabul etme dediğim. Değişim kararını alırken senin onayını ve rızanı almadılar diye belirtiyorum.
Bu işin tek yolu tüketici hakları ve hakem heyeti . Dava uzun sürer ama kesinlikle onun lehine olur. Hatta biraz İngilizcesi varsa Microsoft genel merkeze durumunu yazsın. Mağduriyetini ve sıkıntısını belirtsin. Onlar bizim Microsoft Türkiye gibi alakasız ve vurdum duymaz değildir.

Ya abi önceki yazdıklarımı okumadınız sanırım. Ben cihazı elden aldım ve hakem heyetine de gittim bu durumda benim yapabileceğim pek bir şey yok.
Cihazı da ben almadım, ben işteyken kargoyu abime vermişler (abimin iş yeri ve ev aynı yerde olduğu için)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ya abi önceki yazdıklarımı okumadınız sanırım. Ben cihazı elden aldım ve hakem heyetine de gittim bu durumda benim yapabileceğim pek bir şey yok.
Cihazı da ben almadım, ben işteyken kargoyu abime vermişler (abimin iş yeri ve ev aynı yerde olduğu için)
microsoftu benzer bi durum için ben aradığımda 15 gün içinde cihazı kabul etmeyip geri gönderebilirsiniz demişti?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hımm peki sonra ne oluyor??
siz şimdi tüketici hakları kabul etmedi dediniz ya , fatura sizin adınıza ise öyle bir şey yok. servis cihazımı vermiyor diye şikayet edeceksin. mırın kırın etse de sen davayı açtır. senin işin oradaki kişi ile değil üst makam ile onlar zaten seni haklı bulacaktır...

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Oktay telden haber var mi yoksa sonunda kendini mi kargolattin arkadasi goren var mi :)

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Xxxler yahu :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
BU ARADA;
Cihazın büyüsüne, arayüzüne, uygulama dünyasına kapılmaktan burayı unuttum ya la :ehe
Bu arada arkadaşlar, 830'u memleketimden biriyle G2 32GB ile birebir takas ettim, cihaz ve mağaza mükemmel ne indireceğimi şaşırdım lan:zong:

WP BAĞIMLISI OLARAK ÖNERİM;
En kısa zamanda siz de bu duyguyu tadın! boşuna buralarda sürünmeyin!:spr

Ben duruma göre şimdilik 2-3 sene kadar ara verdim, he iyi bir duruma gelirse bakarız ama bu bolluk varken kolay kolay düşünmüyorum.

Benim mevzuyu biliyorsunuz şunlar; 1 2 3
Microsoft & Teleservice, bunlar kendilerine çeki-düzen vermedikleri sürece yanlarına yaklaşmayacağım!
Bu sebepten ötürü Özgür abi gibi ben de WP'ye uzun bir süre ara veriyorum.

Az da Android bölümünde takılayım:islik
Arada bakarım buralara, darılmayın he:masum:

Skrillexx

Üye
Bugün değişim cihazı beklemekte diye güncellendi.IMEI sorguladığımda gene 925 çıkıyor :D Bana 925 gelecek tekrardan sanırım :D

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Neee 925 mi

• Beğen
Tepkiler: Skrillexx

Üst Alt