Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yaz sıcağında haberleşip aynı gün aynı zaman diliminde bunlara hıyar gönderelim. Büyük janjanlı bir kutuda karşı taraf ödemeli olarak. Baba bi patlıcanda olabilir.
La bunlar hıyarı tuzlayıp yer, patlıcanı da yemeğe katarlar.
Aslında bunlara başka şey yollamak lazımda burası ve konu müsait değil !!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
La bunlar hıyarı tuzlayıp yer, patlıcanı da yemeğe katarlar.
Aslında bunlara başka şey yollamak lazımda burası ve konu müsait değil !!!

Onu bende düşünmedim değil ama kesmez onları

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evet bu rezilliğin sonu bugün abime kargosunu bıraktıkları değişim cihazı gelmiş!! :sinir
Ben dün anlaşıp değişim cihazını istemeyip, kendi cihazımı yollayın demiştim ve işleme alınmıştı af edersiniz bu şerefsizleri bugün arayıp kargoyu ne zaman yollayacaksınız dediğimde kadın bana durdurulamadığı için işlem iptal olduğunu, değişim cihazın kargoya verildiğini ve cihazımın da MS'de olduğunu söylediğinde sinirden ağladım resmen!

Allah bu MS'nin ve Teleservice'in BELASINI VERSİN !!!!! :sinir:sinir:sinir:sinir:sinir

Kısacası; arkadaşlar elimde sıfır kutulu vs Lumia 830 var, 1520 ile farkıyla takas edecek biri var mı ???
Şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam.içinde bulunduğum durumu düşündükçe ve milleti enayi yerine koydukları için ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Lütfen bana yardımcı olun bu takası yapacak halden anlayan kimse var mı acaba??:agla::hickiragla:

basfob

basfob

Üye
Evet bu rezilliğin sonu bugün abime kargosunu bıraktıkları değişim cihazı gelmiş!! :sinir
Ben dün anlaşıp değişim cihazını istemeyip, kendi cihazımı yollayın demiştim ve işleme alınmıştı af edersiniz bu şerefsizleri bugün arayıp kargoyu ne zaman yollayacaksınız dediğimde kadın bana durdurulamadığı için işlem iptal olduğunu, değişim cihazın kargoya verildiğini ve cihazımın da MS'de olduğunu söylediğinde sinirden ağladım resmen!

Allah bu MS'nin ve Teleservice'in BELASINI VERSİN !!!!! :sinir:sinir:sinir:sinir:sinir

Kısacası; arkadaşlar elimde sıfır kutulu vs Lumia 830 var, 1520 ile farkıyla takas edecek biri var mı ???
Şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam.içinde bulunduğum durumu düşündükçe ve milleti enayi yerine koydukları için ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Lütfen bana yardımcı olun bu takası yapacak halden anlayan kimse var mı acaba??:agla::hickiragla:

Hocam benim 1020 de harcadılar malesef 830 gönderdiler ama ben almadım kargodan geldiği gibi gönderdim cihazı pakete dokunmadım bile tüketici haklarına vericem

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Gelen ürünü gerisin geri kargola. (Senin onayının ve rızanın alınmaması işini bir nebze kolaylaştırır) Hiçbir şekilde bu değişimi istemediğini belirt. Kendi cihazını yada fatura tutarı üzerinden başka bir cihaz istediğini söyle. Eğer ısrarla 830 derlerse hiç uğraşma tüketici hakem heyetine başvur. Dava uzun sürse bile fatura tutarı + mahkeme masrafları dahil hepsini askeriyede ki 4S kuralı ile ödeyeceklerdir.
Şimdiden gazan mübarek olsun.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Gelen ürünü gerisin geri kargola. (Senin onayının ve rızanın alınmaması işini bir nebze kolaylaştırır) Hiçbir şekilde bu değişimi istemediğini belirt. Kendi cihazını yada fatura tutarı üzerinden başka bir cihaz istediğini söyle. Eğer ısrarla 830 derlerse hiç uğraşma tüketici hakem heyetine başvur. Dava uzun sürse bile fatura tutarı + mahkeme masrafları dahil hepsini askeriyede ki 4S kuralı ile ödeyeceklerdir.
Şimdiden gazan mübarek olsun.
Abimin çalıştığı yer de tanıdık diye oraya vermişler.
Ya bugün son çare tüketici haklarına gittim ama ben de elden aldığım için bu duruma yapılabilecek pek bir şey yok. adi şerefsizler. şuan içim o kadar kötü ki, gönderdiğime öyle pişmanım ki. enayi yerime konduğumu düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
ulan napim lan ben bu cihazı he? bi yerime mi sokayım bu nasıl bir iştir, nasıl çıkmaz bir yoldur Allah'ım :S

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Abimin çalıştığı yer de tanıdık diye oraya vermişler.
Ya bugün son çare tüketici haklarına gittim ama ben de elden aldığım için bu duruma yapılabilecek pek bir şey yok. adi şerefsizler. şuan içim o kadar kötü ki, gönderdiğime öyle pişmanım ki. enayi yerime konduğumu düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
ulan napim lan ben bu cihazı he? bi yerime mi sokayım bu nasıl bir iştir, nasıl çıkmaz bir yoldur Allah'ım :S
ms ara cihazı istemediğini belirt. aynen bi not yazıp istemediğini belirtip Teleservice e gönder. mecbur teslim alacaklar cihazı...

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ms ara cihazı istemediğini belirt. aynen bi not yazıp istemediğini belirtip Teleservice e gönder. mecbur teslim alacaklar cihazı...

ya ben 2 gündür MS ile de bu durumu konuşuyordum, değişim cihazı istemeyip kendi cihazımı yollayın diye onlar da cihazımın nerede olduğunu bilmiyorlarmış da falan :S ben de yedim :angry: ulan imei sorgulamada bile bulabilirsin yerini sen koskoca firmasın nasıl bilmezsin be!!:sinir

Göndersem ne olacak ki :S ahh keşke yollamasaydım ya :bangin:

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ya ben 2 gündür MS ile de bu durumu konuşuyordum, değişim cihazı istemeyip kendi cihazımı yollayın diye onlar da cihazımın nerede olduğunu bilmiyorlarmış da falan :S ben de yedim :angry: ulan imei sorgulamada bile bulabilirsin yerini sen koskoca firmasın nasıl bilmezsin be!!:sinir

Göndersem ne olacak ki :S ahh keşke yollamasaydım ya :bangin:
dostum bu kadar yüklenme kendine sevmediysen sat kurtul cihazdan baska cihaz alirsin saglik olsun

brk-rtrk

Üye
Çarşamba günü kargoya verilen cihazıma sonunda dün kavuşabildim :)
Sözde kutusuz olarak sadece telefon değişimi olacaktı ama kutu içi dolu geldi. 830un kendi şarj aleti de içinde :D
Kullanmaya başlayınca ekranda kalkma falan var mı diye baktım ama şimdilik bi sorun yok.
Lumia 925den sonra ele Bi büyük gelir gibi oldu ama alışıyor insan :D
Şu arka kapağı takma işini de becerebilirsem tamamdır :|
Cihaz servisteyken olan yardımlarınız için de teşekkürler. Umarım herkes sorunsuz Bi şekilde cihazına kavuşur

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve erhanercan
omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar çarşamba günü 925 cihazımı telecervise verdim dün değişim onayı çıkmış bekleyin diyorlar ama hangi cihazla değişecek yada yine 925 mi gelecek belli değil. afatura tutarı 725 tl idi ( hepsi burada dan kampanya ile almıştım) sizce yerine hangi cihaz verirler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar çarşamba günü 925 cihazımı telecervise verdim dün değişim onayı çıkmış bekleyin diyorlar ama hangi cihazla değişecek yada yine 925 mi gelecek belli değil. afatura tutarı 725 tl idi ( hepsi burada dan kampanya ile almıştım) sizce yerine hangi cihaz verirler
Hadi hayırlı olsun sana da 830 yollayacaklar. 1520 ye bile 830 yolladılar var gerisini sen düşün.

brk-rtrk

Üye
Bende aynı kampanya ile hepsiburadadan almıştım. @Aybin.Kilic arkadaşın dediği gibi sana da 830.

omerk88

omerk88

Üye
Bende aynı kampanya ile hepsiburadadan almıştım. @Aybin.Kilic arkadaşın dediği gibi sana da 830.[/Q
Hadi hayırlı olsun sana da 830 yollayacaklar. 1520 ye bile 830 yolladılar var gerisini sen düşün.
valla ne diyim şansımıza artık :) en azından wp10 destekliyor onla avunuruz artık.
( abi arkadaşın s4 den sonra kuzenin note 3 neo modelini aldım cihaz serviste diye şarjda iken ekrana dokunuyorum cihaz kapanıp açılıyor , youtube uygulamasınında video 720p ve üzeri yaptığımda iki saat video yüklemeyi bekliyor takılmalar donmalar cabası , bu androidin allah tepesinden baksın abi bu nedir ya wpden sonra sarmıyor abi yapacak bişey yok wp candır deyip lumia ya devam edicez yani.
teşekkürler

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar biri şu teklifi sunmuş, siz ne diyorsunuz bu duruma?

kardeşim lg g4 stylus var ustune 200 lira vereyim takas ? ve bırde ustune camı kırık l1320

@erhanercan @oktayceylan26 @KırmızıBeyaz60 @sfgnrl @afwerker @Aybin.Kilic

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar biri şu teklifi sunmuş, siz ne diyorsunuz bu duruma?

@erhanercan @oktayceylan26 @KırmızıBeyaz60 @sfgnrl @afwerker @Aybin.Kilic
senin garanti durumu nedir?
birde stuylus kaç aylık , ithalatçı garantili mi yoksa resmi mi?
aliexpress le aran nasıl ? birde parça değiştirmeyi biliyor musun ? şartlar senin lehine olursa uğraşılabilir

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
senin garanti durumu nedir?
birde stuylus kaç aylık , ithalatçı garantili mi yoksa resmi mi?
aliexpress le aran nasıl ? birde parça değiştirmeyi biliyor musun ? şartlar senin lehine olursa uğraşılabilir

değişim de eski cihazımın garantisi diğerine ekleniyor ise, 22~24 gün bişi kaldı bu ayın 26'ına kadardı sanırım.
AliExpress ile çok alışveriş ettim, o kısım sorun değil.

pf şimdi yazdığına bakın: :dry:

sımdı g4 stylus normalde 2 modelı var ama trde bı modelı var 1 gb ramlı olanı bu bırde 2 yıl garantısı var 4 5 aylık telefon cızıksız vurtuksuz skıntısızı 1320 calsııyor ancak ekran yesılımsı sarımsı yanı erkan kırıık ıcten dısatan ekran krıık ama yazılar fılan okunablıyor 200 vermem kardesım bı dusuununuce fazla oluyor oyle anlasırsak senın tyelefonda ne gıbı sorunlar var ?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
değişim de eski cihazımın garantisi diğerine ekleniyor ise, 22~24 gün bişi kaldı bu ayın 26'ına kadardı sanırım.
AliExpress ile çok alışveriş ettim, o kısım sorun değil.

pf şimdi yazdığına bakın: :dry:
dostum sende 1320 yi istemezsin. onun yerine para istersin sadece. değişimden ne geliyor?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
dostum sende 1320 yi istemezsin. onun yerine para istersin sadece. değişimden ne geliyor?
değişimden ne geliyor derken?
bir kaç arkadaşa da bu durumu söyledim ya direkt kabul etme dediler :S
o yüzden etmiyorum.
konuyla ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :)

İLAN GÜNCEL

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
değişimden ne geliyor derken?
bir kaç arkadaşa da bu durumu söyledim ya direkt kabul etme dediler :S
o yüzden etmiyorum.
konuyla ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :)

İLAN GÜNCEL
sory bi ara senin gelen cihazı unuttum :S

Üst Alt