Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

agahdgr

agahdgr

Üye
Bence bunlar bi konteyner 830 getirdi her modele karşılık 830 veriyolar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Cihazına ulaşan vs var mı

agahdgr

agahdgr

Üye
Benimki hala tamirde gorunuyo. Hanımda ısrarla boşver uğraşma ben beğendim kullanırım diyo. Ben ıphone 6s almıştım kendime tamirden gelen telefon onun olacaktı. Yediremiyorumda ne yapıcam şaşırdım.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Benimki hala tamirde gorunuyo. Hanımda ısrarla boşver uğraşma ben beğendim kullanırım diyo. Ben ıphone 6s almıştım kendime tamirden gelen telefon onun olacaktı. Yediremiyorumda ne yapıcam şaşırdım.

Tamirdeki cihazin degisimde olan cihazin miydi modeli neydi bir de

agahdgr

agahdgr

Üye
Gelen değişim cihazı tamirde gorunuyo 830
Arkadaşlar servis onarım suresi "kapatıldı" aşamasında olanlar, değişim cihazı imei sorguladığınızda kayıt dışımı gozukuyor?

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
yahu gecen haftadan beri kimsenin eline 830 geçmedi mi bunlar teslim ederken cihazları bozup da gönderecekler herhalde

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
2 saat önce kargoya verildi cok şükür

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cihaz sorgulama sayfasındaki değişim seri numarasının imei sorgulamasına bakar mısın kayıtlı gorunuyormu?
Kayıt bulunamadi diyor ama takma kafana sana kayitsiz telefon gonderecek halleri yok herhalde
Uleyn windows 10 mobile geldi telefonum gelemedi bu nasil iştir arkadaş

• Beğen
agahdgr

agahdgr

Üye
Kayıt bulunamadi diyor ama takma kafana sana kayitsiz telefon gonderecek halleri yok herhalde
Uleyn windows 10 mobile geldi telefonum gelemedi bu nasil iştir arkadaş
Evet gonderdikleri olmuş bence kayıtsızsa sende ara bilgi al. Uğraştırır sonra

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Evet gonderdikleri olmuş bence kayıtsızsa sende ara bilgi al. Uğraştırır sonra
Kargoya verilmiş bu saatte zaten ulaşamam yapacak birşey yok kapanırsa tekrar yollarız ne yapalım artık

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihazı da akşamüstü kargoya vermişler mesaj geldi şimdi
Tam windows 10 arifesi

• Beğen
agahdgr

agahdgr

Üye
Benimkide kargoya verilmiş. Demekki bu işlemleri toplu yapıyolar.
Yanlız cihazın şu an kayıtsız olması canımı sıktı. Sabah arayıp goruşucem inşallah kayıt surecindedir. Aksi bi durumda en azından kargoyu direk geri gönderirim.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bi arkadaşın 1520 yerine de 830 göndereceklermiş. bu durumda olanların tam olarak ne yapması gerekiyordu?

only scholar

only scholar

Üye
arkadaşlar bende 09.02.2016 dan beri bekliyordum bana çarşamba günü 830 gönderdiler gittim yurtiçi kargodan teslim aldım benim cihaz 925 di.telefon çok güzel görünüyor siyah rengini göndermişler bence 925 den daha güzel 830 hemde bugün resmi windows 10 sürümünüde verdiler bence cihaz elinize geldiğinde birkez daha düşünün cihaz sıfır kutusunda şarz aleti de dahil olmak üzere geldi.........bu arada ben telefonu arkadaşa sattım hepsiburadadan note 5 aldım windows maceramın sonuna geldim ama gözüm hep arkada kaldı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bi arkadaşın 1520 yerine de 830 göndereceklermiş. bu durumda olanların tam olarak ne yapması gerekiyordu?
Gelen kargoyu almayacak gerisin geri yollasın. Tüketici hakları hakem heyetine dilekçe versin. Mutlak suretle cihaz değişimi değil para iadesini istesin. Eninde sonunda para iadesi çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl
agahdgr

agahdgr

Üye
Değişim cihazının kayıtlı olmamasıyla ilgili microsoftla goruştum arkadaşlar. Kayıt suresi 60 gunmuş. Ama eğer cihaza kartı taktığınızda kullanamayacağınıza dair bir mesaj gelirse hemen bizi arayın dedi.

• Beğen

Üst Alt