Kesin odurBana da denk gelmişti zamanında.
Çok erken sevinme. Değişim cihazı diye 830'u kaptırmasınlar arada![]()

Bence bunlar bi konteyner 830 getirdi her modele karşılık 830 veriyolar.
Benimki hala tamirde gorunuyo. Hanımda ısrarla boşver uğraşma ben beğendim kullanırım diyo. Ben ıphone 6s almıştım kendime tamirden gelen telefon onun olacaktı. Yediremiyorumda ne yapıcam şaşırdım.
Cihaz sorgulama sayfasındaki değişim seri numarasının imei sorgulamasına bakar mısın kayıtlı gorunuyormu?2 saat önce kargoya verildi cok şükür
Kayıt bulunamadi diyor ama takma kafana sana kayitsiz telefon gonderecek halleri yok herhaldeCihaz sorgulama sayfasındaki değişim seri numarasının imei sorgulamasına bakar mısın kayıtlı gorunuyormu?
Evet gonderdikleri olmuş bence kayıtsızsa sende ara bilgi al. Uğraştırır sonraKayıt bulunamadi diyor ama takma kafana sana kayitsiz telefon gonderecek halleri yok herhalde
Uleyn windows 10 mobile geldi telefonum gelemedi bu nasil iştir arkadaş
Kargoya verilmiş bu saatte zaten ulaşamam yapacak birşey yok kapanırsa tekrar yollarız ne yapalım artıkEvet gonderdikleri olmuş bence kayıtsızsa sende ara bilgi al. Uğraştırır sonra
Hayırlı olsunBenim cihazı da akşamüstü kargoya vermişler mesaj geldi şimdi
Tam windows 10 arifesi
Gelen kargoyu almayacak gerisin geri yollasın. Tüketici hakları hakem heyetine dilekçe versin. Mutlak suretle cihaz değişimi değil para iadesini istesin. Eninde sonunda para iadesi çıkacaktır.bi arkadaşın 1520 yerine de 830 göndereceklermiş. bu durumda olanların tam olarak ne yapması gerekiyordu?