Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Benim cihaz kargoyla gitmiş oraya tam tamına Bir hafta olmuş adamlar daha kaydını oluşturmamışlar ve bana bu gün diyorlar ki perşem ve cuma günü bir daha arayın. Resmen dalga geçer gibi iş yapıyorlar ya. Sırf bu teleservis yüzünden MS nin telefonlarını almam. Daha bide 640 xl de ekranın sararması sorunu var allah korusun onu göndersem ya kaybederler yada daha da bozarlar. İphone alıcan tamam pahalı ama en azından tekniks servis anlamında gönlün çok ama çok rahat. 15 dk da tamir yapamazlarsa yenisiyle değiştiriyorlar telefonunu gerisini siz düşünün
kardeş yanlış anlama ama valla sen alsan ben rahatlıycam o seviyeye geldik yani ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Aybin.Kilic

dakamon

dakamon

Üye
Ya eğer çok istiyorsanız size olumsuzluklardan bahsetmeyelim. Çok böyle mutlu mesut şeyler duymak istemiyorsanız lütfen gidin bi konu açın konuyada lumia ile mutlu olanlar gelsin diye yazın başlığa. Gidin orada güzel güzel konuşun. Ben gitsem MS süper bi firma mı olacak mobil de? sadece kendiniz gibi telefonu almış aşık olmuş arkadaşlarla birbirinizi pohpohlarsınız. Oooo ne süper bir telefon oooo ne süper bir uygulama ooo ne süper bir arka kapak. :) ama satışlar gitgide eriyor. İnsanlar teleservisle bi tanışıyor bir daha tövbe ediyor. Biz burada olması gereken şeyleri söylüyoruz. Biz zamanında çoook çözümle geldik buralara yazdık ama bir şey değişmedi. Artık karşılaştırıyoruz. Acımadan eleştriyoruz olduğu gibi. Bedavaya almadık bu telefonu. 4 senedir boşa beklemedik. Dedik bir şeyler olacak 4 senedir.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ya eğer çok istiyorsanız size olumsuzluklardan bahsetmeyelim. Çok böyle mutlu mesut şeyler duymak istemiyorsanız lütfen gidin bi konu açın konuyada lumia ile mutlu olanlar gelsin diye yazın başlığa. Gidin orada güzel güzel konuşun. Ben gitsem MS süper bi firma mı olacak mobil de? sadece kendiniz gibi telefonu almış aşık olmuş arkadaşlarla birbirinizi pohpohlarsınız. Oooo ne süper bir telefon oooo ne süper bir uygulama ooo ne süper bir arka kapak. :) ama satışlar gitgide eriyor. İnsanlar teleservisle bi tanışıyor bir daha tövbe ediyor. Biz burada olması gereken şeyleri söylüyoruz. Biz zamanında çoook çözümle geldik buralara yazdık ama bir şey değişmedi. Artık karşılaştırıyoruz. Acımadan eleştriyoruz olduğu gibi. Bedavaya almadık bu telefonu. 4 senedir boşa beklemedik. Dedik bir şeyler olacak 4 senedir.
bitti mi :D şuana kadar 5-6 ayrı Lumia kullandım. sıkıntı olarak birtek 1520 de sıkıntı yaşadım (ekran problemi ) . 2 kere 1520 ye cihaz değişimi aldım. maximumu 1,5 hafta sürmüştü. (son şuanki göndermem hariç ) . 3 defa asus laptop gönderdim (n550jv) hiçbir göndermede sıkıntı yaşamadım. ve 3 defada i phone 5s gönderdim ( ayrı cihazlar.) üçü de cihaz değişimi aldı ve max 4 gün sürdü (yurt içi kargo kargoyu unuttuğu için ). izmir çankaya ve Maltepe Teleservice defalarca elden teslim etim. 3 kere de kargo ile göndedim. hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. her neyse...

şuan microsoftun yapmaya çalıştığını yapabilecek bir şirket yok bu piyasada. aldığı riski alabilecek bir şirket te yok. agrasif fiyat politikası 1520 de de vardı . 920 de de vardı ancak çok uzun sürmedi. sizin de bahsettiğiniz gibi 4 sene olmuş. 4 sene once satın aldığın cihazla yada 900 tl verdiğin cihazla gidip 2500 tl lik iphone u kıyaslarsan tabii ki iphone ağır basar.
al bi 5s gel buluşalım. bende 1520 getireyim. piyasa fiyatları hemen hemen aynı , oturalım , bir çayımı iç. sen iphone u anlat o cihazla bende Lumia yı. sence masadan kim haklı kalkacak ? iyi düşün ?

Lumia 950xl iphone 6 ile muadil. gerek continium , gerek hızlı şarj , gerek saniyede 100 mb veri kopyalama hızı gerekse continium dock. 2k ekranı 3.3 A bataryası değiştirilebilir kapağı ve çıkarılabilir bataryası . sd kart girişi bluetooth desteği güncelleme ile yavaşlamama garantisi ve Windows 10 ortak uygulama deneyimi. sence hangisi makul ? mağazasında çok uygulama olan apple mı ? yoksa Microsoft mu ?

uygulama dediğin gelir. bir güne yada 1haftaya bakar. ama sistem bir kere yapılır. Microsoft da bunun farkında ve sistem geliştirmesi bu yüzden gecikiyor. en son 1520 de mükemmel w10 deneyimi yaşıyordum. tabii sen bu deneyimi iphone 4s ile aynı fiyata satılan 640xl ile yaşıyorsun ve buna rağmen şikayet ediyorsun. sence şikayetlerin abartı değil mi ?

iyi düşünün eksikleri eleştirdiğiniz kadar artıları da tartışın. iphone dediğiniz cihazın havası özelliklerini arka plana atmanıza yol açmasın. 2200tl yi 5s e veren vatandaşlar bataryaa diye ağlıyor. kasmalar var ve kalitesiz donanım. aynı dönemde aynı fiyattaki cihaz ise 1520 . şuan aralarında at ile eşek gibi fark var. lütfen artık gözünüzü açın .
yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapın...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Aybin.Kilic ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
LM 820 3 kere servise gitti ilki dışında diğerleri onların hatası yüzündendi ve toplam 3-4 ay kadar telefonumu doğru düzgün göremedim bile git gellerden ve sonunda tekrar beceremmişlerdi ekranın içine sürekli toz doluyordu lanet olsun dedim kullanmaya devam. Şarj soketi bozuldu şimdi durum yine aynı. 640xl aldım ekranda sararma vardı iş dolayısıyla gönderemedim iş telefonu olarak kullandığım için. Göndermeye de korkuyorum. Sen baya bi memnun kalmışsın ama ben yaşadıklarımdan memnun kalmadım. Ben olanı anlatıyorum bu sana doknuyorsa bilemem.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
LM 820 3 kere servise gitti ilki dışında diğerleri onların hatası yüzündendi ve toplam 3-4 ay kadar telefonumu doğru düzgün göremedim bile git gellerden ve sonunda tekrar beceremmişlerdi ekranın içine sürekli toz doluyordu lanet olsun dedim kullanmaya devam. Şarj soketi bozuldu şimdi durum yine aynı. 640xl aldım ekranda sararma vardı iş dolayısıyla gönderemedim iş telefonu olarak kullandığım için. Göndermeye de korkuyorum. Sen baya bi memnun kalmışsın ama ben yaşadıklarımdan memnun kalmadım. Ben olanı anlatıyorum bu sana doknuyorsa bilemem.
yok bana dokunmaz. benim buradaki problemlerden okuduklarım olmasa cihazı resmen kullanamazdım. tek derdim muadil cihazların karşılaştırılmaması. problemler için de geçmiş olsun. iki yakınımda 640xl var şukur daha sizin problemi yaşamadılar...

dakamon

dakamon

Üye
Senide görürüm bir iki sene sonra. Sen 5-6 ayrı lumia aldım diyorsun olabilir alabilirsin. Bu senin lumia ve wp yi çok ama çok sevdiğini ona büyük bir aşkla bağlı olduğunu gösterir. Sana bu yolda başarılar dilerim. Ben memnun olamıyorum. Benim gibi insanlarda senin gibilerden emin ol daha fazla. Çünkü eskiler sabretmekten artık yıldı. Özgür abi bile artık tamam dediyse sen ne desen benim gözümde bir değeri yok açıkçası. He sataşmalarına devam edebilirsin sonuçta klavyeye kilit vuramıyoruz saygı çerçevesini aşarsa bende daha üst saygısızlık çerçevesini aşacağım onun dışında bi sıkıntı yok. ;)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Senide görürüm bir iki sene sonra. Sen 5-6 ayrı lumia aldım diyorsun olabilir alabilirsin. Bu senin lumia ve wp yi çok ama çok sevdiğini ona büyük bir aşkla bağlı olduğunu gösterir. Sana bu yolda başarılar dilerim. Ben memnun olamıyorum. Benim gibi insanlarda senin gibilerden emin ol daha fazla. Çünkü eskiler sabretmekten artık yıldı. Özgür abi bile artık tamam dediyse sen ne desen benim gözümde bir değeri yok açıkçası. He sataşmalarına devam edebilirsin sonuçta klavyeye kilit vuramıyoruz saygı çerçevesini aşarsa bende daha üst saygısızlık çerçevesini aşacağım onun dışında bi sıkıntı yok. ;)
sataşma ile tartışma arasındaki farkı görmek lazım. faydalı bir tartışma öğreticidir. ders verir !
herkes haklı sistem gecikti , ilerleme yavaş , 950xl pahalı , bu tarz konularda herkese hak veriyorum. ama abartmamak şatıyla. içimizde attığı mesajların tamamı şikayet olanlar var. eleştirmenin de bi adabı var ve mesele yapıcı eleştri yapabilmekte. @bulutsuzgece bunu başarıyor. ali kemal abi de başarıyor. ama bazı yorumlar bana çok boş.
sistemin yeni bi takipçisi değilim. wp 7.8 den beridir takip ediyorum. 920 de kullandık 1520 de kullandık. Wp 8 de kullandık wm10 da kullandık çok şükür. sabretmekten yılmadım çünkü illa şu olsun bu olsun diye acele etmiyorum. cihazdan beklendim hak ettiği kadarı , hak ettiğinden fazlasını beklemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Aybin.Kilic ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
sataşma ile tartışma arasındaki farkı görmek lazım. faydalı bir tartışma öğreticidir. ders verir !
herkes haklı sistem gecikti , ilerleme yavaş , 950xl pahalı , bu tarz konularda herkese hak veriyorum. ama abartmamak şatıyla. içimizde attığı mesajların tamamı şikayet olanlar var. eleştirmenin de bi adabı var ve mesele yapıcı eleştri yapabilmekte. @bulutsuzgece bunu başarıyor. ali kemal abi de başarıyor. ama bazı yorumlar bana çok boş.
sistemin yeni bi takipçisi değilim. wp 7.8 den beridir takip ediyorum. 920 de kullandık 1520 de kullandık. Wp 8 de kullandık wm10 da kullandık çok şükür. sabretmekten yılmadım çünkü illa şu olsun bu olsun diye acele etmiyorum. cihazdan beklendim hak ettiği kadarı , hak ettiğinden fazlasını beklemiyorum...
Sen bekleyebilirsin ben beklemiyorum 3 yıldır çok fazla yapıcı eleştiri yaptım kendi adıma user voice takipçisi oldumgünde kaç defa oy kullandım özelikler gelsin diye kendi adıma fazla fazla bu sistem için çalıştım belki MS çalışanından daha fazla kafa yordum ama olmadı. Bundan sonra artık olumsuzlukları eleştiriyorum ama olursa da güzel bir şey (tabiki yıllar önce kullanılan bir şeyi özellik diye getirmezlerse) hakkını elbette vereceğim. Sataşma ile tartışma arasındaki farkı göreceğimle ilgili zaten yukarda yazdım aynı şeyi söyleyerek ne anlamak istiyorsun bilmiyorum ama dediğim gibi saçma sapan bir şekilde konuşup sataşısan işin rengi değişir. Benim verdiğim olumsuz yoruma gelip bana burada duygusal bir şekilde savunma yapılırsa bu sataşmadır. Ama teknik bir bilgiyle gerçekten yaptığım eleştri haksızsa ona da saygı duyarım asıl tartışma budur.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sen bekleyebilirsin ben beklemiyorum 3 yıldır çok fazla yapıcı eleştiri yaptım kendi adıma user voice takipçisi oldumgünde kaç defa oy kullandım özelikler gelsin diye kendi adıma fazla fazla bu sistem için çalıştım belki MS çalışanından daha fazla kafa yordum ama olmadı. Bundan sonra artık olumsuzlukları eleştiriyorum ama olursa da güzel bir şey (tabiki yıllar önce kullanılan bir şeyi özellik diye getirmezlerse) hakkını elbette vereceğim. Sataşma ile tartışma arasındaki farkı göreceğimle ilgili zaten yukarda yazdım aynı şeyi söyleyerek ne anlamak istiyorsun bilmiyorum ama dediğim gibi saçma sapan bir şekilde konuşup sataşısan işin rengi değişir. Benim verdiğim olumsuz yoruma gelip bana burada duygusal bir şekilde savunma yapılırsa bu sataşmadır. Ama teknik bir bilgiyle gerçekten yaptığım eleştri haksızsa ona da saygı duyarım asıl tartışma budur.
teknik bilgi olarak hesaba katmadığınız şeyleri yukarıda yazmıştım. O özelliklerin de her biri takdir edilmeyi hak ediyor ancak takdir ettiğinizi de göremedim. Sırf pc ve telefondaki evrensel uygulamaların aynı olması bile takdire şayan. Sataşma ile ilgili aynısını yukarıda yazdığınızı görememiştim. Yine baktım yine göremedim.
yukarıda sadece sanki dünkü Lumia kullanıcısıymışım gibi aşağılama gördüm, cevap verilmemiş sorular gördüm, en azından davetimi kibarca red edebilirdiniz her neyse.
kırdıysak helal edin iyi mesailer...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teleservice sırf nokia ,ms tamir bakım servisi değildir. Diğer markalara da bakıyor ve kendim bizzat Maltepe servisine gittim. Orada bekleyen diğer marka kullanıcıları bile firma yetkilileri ile tartışıyordu. Adam iphone vermiş değişim yapmışlar sıfır cihaz !!! içinde başkasına ait resimler var.
O zaman o kişi de iphone bi daha almam mı desin.?
Yada x marka 1800-1900 tllik amiral android cihazını basit arızadan (örneğin garantiyi yaksa 10 dakikalık tamir görecek) veripte 25 gün bekleyen kullanıcı da bi daha x marka telefon almam mı desin?
Sorun firmaların cihazında değil , sorunun ağa babası etkili ve yetkili !!!! servis çözüm noktası olan adı batasıca TELESERVICE de.
Olaya bir de bu tarafından baksan aslında sorunun cevabını bulmuş olacaksın

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve bulutsuzgece
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Teleservisten bende cok çektim onarıma giden butun cihazlarım sorunlu olarak geri gelmişti. Hatta son gönderdiğim l920 vard 2 sene önce ekranı garanti dahilinde değiştirdiler geldiğinde ekranın köslerinde ıısık sızması vardı tam oturmamış gibi kasa çatırdıyordu vs.

dakamon

dakamon

Üye
teknik bilgi olarak hesaba katmadığınız şeyleri yukarıda yazmıştım. O özelliklerin de her biri takdir edilmeyi hak ediyor ancak takdir ettiğinizi de göremedim. Sırf pc ve telefondaki evrensel uygulamaların aynı olması bile takdire şayan. Sataşma ile ilgili aynısını yukarıda yazdığınızı görememiştim. Yine baktım yine göremedim.
yukarıda sadece sanki dünkü Lumia kullanıcısıymışım gibi aşağılama gördüm, cevap verilmemiş sorular gördüm, en azından davetimi kibarca red edebilirdiniz her neyse.
kırdıysak helal edin iyi mesailer...
Takdir edip etmediğimi git ilk haberi yapıldığından bu güne kadar mesajlarımı ara tara ne dediğimi gör sırf sen dedin diye de bunları övecek değilim. Zamanında söyleyeceğimi söylemiştim zaten. Takdire şayan diyon da ne oluyor somut olarak ne getirdi ne kadar başarılı oldu bide bunu düşün? Ben son kullanıcıyım ben bana ne verdiğine bakarım ama henüz dişin kovuğunu dolduracak kadar şeyler. Şimdi diyeceksin geliştiriciler uygulama geliiştirmiyor MS nin suçu yok e banane ama ben bide bunu mu düşünücem. Hadi tamam öyle oldu diyelim diyosun ki continum ben hem 2500 vericem telefonu alıcam sonra bluetoth klavye alıcam 120 tl mouse alcam 60 tl e bide dok u alıcam 300-400 tl telefon bana 3000 tl ye gelecek e gider laptop alırım. He dur bide monitör bulmam lazım. Bu tarz özellikler niş özellikler genele hitap etmeyen şeyler tamam iyi teknolojik gelişme ama ben son kullanıcı gözüyle bakmak zorundayım. Son kullanıcı gözüyle bakma bakmaya bu güne kadar sıkı sıkıya bağlı kalıp sabrettik millet whatsapta takır takır konuşup messenger da görüntülü konuşurken biz daha bildirim alamıyorduk. Ama doğru buda geliştiricilerin suçu. Ama bu arada şu continum özelliği daha önce linuxlu telefonunda da denenmiş gerekli desteği bulsa çıkaracaklarmış ama olmamış oda yeni bir şey değil yani. Yani kısacası özellikler teknolojik ama bunları belki avrupada amerikada olsan verimli kullanırsın. Mesela cortana. Nerde şu cortana. İngilizce kursuna gidin yazılın ingilizce öğrenin de diyenler çıkarsa hiç şaşırmam cortana ile konuşmak için. Ama Siri robotik te olsa çatır çatır konuşuyor Türkçe yi. Teknik servis konusunda çok berbatlar teleservisle çalışmasınlar o zaman. Başka yerler le çalışsınlar gitsin denetlesinler. Müşteri geri dönüşlerini dikkate alsınlar. Herşeyi savunmayın desteklemeyin babamızın şirketi değil başta bunu bi kafanıza yerleştirelim. Siz böyle yaptıkça teleservis daha çok teleservis MS Türkiye daha çok MS Türkiy olur. İyi tartışmalar size.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Takdir edip etmediğimi git ilk haberi yapıldığından bu güne kadar mesajlarımı ara tara ne dediğimi gör sırf sen dedin diye de bunları övecek değilim. Zamanında söyleyeceğimi söylemiştim zaten. Takdire şayan diyon da ne oluyor somut olarak ne getirdi ne kadar başarılı oldu bide bunu düşün? Ben son kullanıcıyım ben bana ne verdiğine bakarım ama henüz dişin kovuğunu dolduracak kadar şeyler. Şimdi diyeceksin geliştiriciler uygulama geliiştirmiyor MS nin suçu yok e banane ama ben bide bunu mu düşünücem. Hadi tamam öyle oldu diyelim diyosun ki continum ben hem 2500 vericem telefonu alıcam sonra bluetoth klavye alıcam 120 tl mouse alcam 60 tl e bide dok u alıcam 300-400 tl telefon bana 3000 tl ye gelecek e gider laptop alırım. He dur bide monitör bulmam lazım. Bu tarz özellikler niş özellikler genele hitap etmeyen şeyler tamam iyi teknolojik gelişme ama ben son kullanıcı gözüyle bakmak zorundayım. Son kullanıcı gözüyle bakma bakmaya bu güne kadar sıkı sıkıya bağlı kalıp sabrettik millet whatsapta takır takır konuşup messenger da görüntülü konuşurken biz daha bildirim alamıyorduk. Ama doğru buda geliştiricilerin suçu. Ama bu arada şu continum özelliği daha önce linuxlu telefonunda da denenmiş gerekli desteği bulsa çıkaracaklarmış ama olmamış oda yeni bir şey değil yani. Yani kısacası özellikler teknolojik ama bunları belki avrupada amerikada olsan verimli kullanırsın. Mesela cortana. Nerde şu cortana. İngilizce kursuna gidin yazılın ingilizce öğrenin de diyenler çıkarsa hiç şaşırmam cortana ile konuşmak için. Ama Siri robotik te olsa çatır çatır konuşuyor Türkçe yi. Teknik servis konusunda çok berbatlar teleservisle çalışmasınlar o zaman. Başka yerler le çalışsınlar gitsin denetlesinler. Müşteri geri dönüşlerini dikkate alsınlar. Herşeyi savunmayın desteklemeyin babamızın şirketi değil başta bunu bi kafanıza yerleştirelim. Siz böyle yaptıkça teleservis daha çok teleservis MS Türkiye daha çok MS Türkiy olur. İyi tartışmalar size.
Evet böyle düşündüğünüzü biliyorum. Bu yüzden ilk mesajımda "sen iphone alsan ben rahatlıycam " demiştim ama anlatamadım her halde...

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Teleservise kargo girişi yapıldığında mesaj geliyor mu?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Ertesi gun mesajı gelmişti
Ön kayıt alındı (TRI590834) 9900590834 16.02.2016 01:11
Kargoya verildi (119168191883) 9900590834 17.02.2016 11:21
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 17.02.2016 11:21
Üst seviyeye transfer edilmiştir (323650455) TELESERVICE 18.02.2016 19:03
Kayıt alındı (323664278) TELESERVICE 18.02.2016 19:03

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Ön kayıt alındı (TRI590834) 9900590834 16.02.2016 01:11
Kargoya verildi (119168191883) 9900590834 17.02.2016 11:21
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 17.02.2016 11:21
Üst seviyeye transfer edilmiştir (323650455) TELESERVICE 18.02.2016 19:03
Kayıt alındı (323664278) TELESERVICE 18.02.2016 19:03

BAŞlığı güncelledimm

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Bugün DH deki benzer başlıkta birisi teleservisle konuşmasını yazmıştı bir parti mal geldi sanırım önceden beri bekleyenlerden başlayarak değişim yapacaklar sanırsam

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
telefonum kargoya verilmiş.

Üst Alt