Ya eğer çok istiyorsanız size olumsuzluklardan bahsetmeyelim. Çok böyle mutlu mesut şeyler duymak istemiyorsanız lütfen gidin bi konu açın konuyada lumia ile mutlu olanlar gelsin diye yazın başlığa. Gidin orada güzel güzel konuşun. Ben gitsem MS süper bi firma mı olacak mobil de? sadece kendiniz gibi telefonu almış aşık olmuş arkadaşlarla birbirinizi pohpohlarsınız. Oooo ne süper bir telefon oooo ne süper bir uygulama ooo ne süper bir arka kapak.

ama satışlar gitgide eriyor. İnsanlar teleservisle bi tanışıyor bir daha tövbe ediyor. Biz burada olması gereken şeyleri söylüyoruz. Biz zamanında çoook çözümle geldik buralara yazdık ama bir şey değişmedi. Artık karşılaştırıyoruz. Acımadan eleştriyoruz olduğu gibi. Bedavaya almadık bu telefonu. 4 senedir boşa beklemedik. Dedik bir şeyler olacak 4 senedir.
bitti mi

şuana kadar 5-6 ayrı Lumia kullandım. sıkıntı olarak birtek 1520 de sıkıntı yaşadım (ekran problemi ) . 2 kere 1520 ye cihaz değişimi aldım. maximumu 1,5 hafta sürmüştü. (son şuanki göndermem hariç ) . 3 defa asus laptop gönderdim (n550jv) hiçbir göndermede sıkıntı yaşamadım. ve 3 defada i phone 5s gönderdim ( ayrı cihazlar.) üçü de cihaz değişimi aldı ve max 4 gün sürdü (yurt içi kargo kargoyu unuttuğu için ). izmir çankaya ve Maltepe Teleservice defalarca elden teslim etim. 3 kere de kargo ile göndedim. hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. her neyse...
şuan microsoftun yapmaya çalıştığını yapabilecek bir şirket yok bu piyasada. aldığı riski alabilecek bir şirket te yok. agrasif fiyat politikası 1520 de de vardı . 920 de de vardı ancak çok uzun sürmedi. sizin de bahsettiğiniz gibi 4 sene olmuş. 4 sene once satın aldığın cihazla yada 900 tl verdiğin cihazla gidip 2500 tl lik iphone u kıyaslarsan tabii ki iphone ağır basar.
al bi 5s gel buluşalım. bende 1520 getireyim. piyasa fiyatları hemen hemen aynı , oturalım , bir çayımı iç. sen iphone u anlat o cihazla bende Lumia yı. sence masadan kim haklı kalkacak ? iyi düşün ?
Lumia 950xl iphone 6 ile muadil. gerek continium , gerek hızlı şarj , gerek saniyede 100 mb veri kopyalama hızı gerekse continium dock. 2k ekranı 3.3 A bataryası değiştirilebilir kapağı ve çıkarılabilir bataryası . sd kart girişi bluetooth desteği güncelleme ile yavaşlamama garantisi ve Windows 10 ortak uygulama deneyimi. sence hangisi makul ? mağazasında çok uygulama olan apple mı ? yoksa Microsoft mu ?
uygulama dediğin gelir. bir güne yada 1haftaya bakar. ama sistem bir kere yapılır. Microsoft da bunun farkında ve sistem geliştirmesi bu yüzden gecikiyor. en son 1520 de mükemmel w10 deneyimi yaşıyordum. tabii sen bu deneyimi iphone 4s ile aynı fiyata satılan 640xl ile yaşıyorsun ve buna rağmen şikayet ediyorsun. sence şikayetlerin abartı değil mi ?
iyi düşünün eksikleri eleştirdiğiniz kadar artıları da tartışın. iphone dediğiniz cihazın havası özelliklerini arka plana atmanıza yol açmasın. 2200tl yi 5s e veren vatandaşlar bataryaa diye ağlıyor. kasmalar var ve kalitesiz donanım. aynı dönemde aynı fiyattaki cihaz ise 1520 . şuan aralarında at ile eşek gibi fark var. lütfen artık gözünüzü açın .
yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapın...