Silisyaa
Üye
Şimdiden geçmiş olsun o zaman.Microsoft Türkiye hattı kapatılmış. Yani Boran danışmanlığa yönlendirecek bir yetkili yok ülkede. Microsoft hızlı batmanın yollarını keşfetmiş ilginç olan uyguluyor.
Benim değişimi boran dan hallettikDeğişimler hala Boran'da mı çözülüyor yoksa TS değiştiriyor mu?
Umarım geçerŞimdiden geçmiş olsun o zaman.
Microsoft ile irtibata geç23. İş günü ve hala değişim cihazı bekliyor diyor. Kesinlikle karar verdim ben. Bir daha bu sistemin yanına yaklaşmam!
Dostum ben 46 gün bekledim. Cihazlar amerikadan geliyor bunuda hesaba kat istersen. Ben șöyle düşünüyorum cihaz ellerine geçtiğinde bakıyorlar ki tamir olmaz direkt değişim kararı veriyorlar ve microsofta bildiriyorlar arada zaman isliyor tabi microsoft onaylıyor falan filan derken bi bakmışsın aradan 1 ay gecmis. Belki bu kadar sürmez diyorsundur ama malesef yazışmaydı onayıydı kargosuydu paketlemesiydi ve birde buraya geldiğinde imei kayıt ve nokia care tool yüklemesi derken al sana 40 gün olmuş.23. İş günü ve hala değişim cihazı bekliyor diyor. Kesinlikle karar verdim ben. Bir daha bu sistemin yanına yaklaşmam!
Dostum ben 46 gün bekledim. Cihazlar amerikadan geliyor bunuda hesaba kat istersen. Ben șöyle düşünüyorum cihaz ellerine geçtiğinde bakıyorlar ki tamir olmaz direkt değişim kararı veriyorlar ve microsofta bildiriyorlar arada zaman isliyor tabi microsoft onaylıyor falan filan derken bi bakmışsın aradan 1 ay gecmis. Belki bu kadar sürmez diyorsundur ama malesef yazışmaydı onayıydı kargosuydu paketlemesiydi ve birde buraya geldiğinde imei kayıt ve nokia care tool yüklemesi derken al sana 40 gün olmuş.
Arkadaşlar artık Microsoft ile iletişime geçme durumu tarih oldu. Microsoft Türkiye hattı da hizmeti de kapatıldı. Microsoftu arasanız ancak kurumsal bölümünden bağlanıyorsunuz. Karşınıza çıkan kişiye 'Mobil' diyorsunuz ve o da sizi teknik servisteki kırık aksanla konuşan yabancı bir bayana yönlendiriyor. Ve onun yaptığı tek şey şu. 'Kupon oluşturdum Microsoft uygun bulursa size dönecek. Bizim başka hiçbir yetkimiz yok.' Bu arada o Microsoft bana 20 gündür dönmedi. Buna itiraz şansım bile yok. Türkiye'de yetkili yok yahu.Microsoft ile irtibata geç
Lumia 830 u 17 ekimde gönderdim 19 ekimde değişim kararı alındı hala değişim cihazı bekliyorum hergün arıyorum hep aynı şeyleri deyip duruyorlar gelmeyecek diye korkuyorum ne yapmam gerekir bu süreçte yurt dışından cihaz bekliyoruz diyorlar.
Ekranda sarı bir nokta oluşmuştu bir de şebeke sorunu vardı ses karşıya kesilerek gitmekteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?