agahdgr
Üye
Almayı kesinlikle duşunmuyorum. Yarın hem teleservisi hem microsoftu arıcam. Acelem yok beklerim. Ya aynı modeli ya ustunu gondermelerini isticem. Yaza gelir herhalde830 u ucuza kapatmışlar tutarsa diye belli hadi 925 e anlarim da 930 a da 830 kabul edilemez kargo gelirse geri gönder
Bence de kabul etme.Almayı kesinlikle duşunmuyorum. Yarın hem teleservisi hem microsoftu arıcam. Acelem yok beklerim. Ya aynı modeli ya ustunu gondermelerini isticem. Yaza gelir herhalde
Oha 1520 ye de 830 cikmis gordunuz mu diger forumda yazilani ulan varyaaa adama microsoft 640xl teklif etmiş yada 830nu kabul edin demis offffffff
Evet gördümOha 1520 ye de 830 cikmis gordunuz mu diger forumda yazilani ulan varyaaa adama microsoft 640xl teklif etmiş yada 830nu kabul edin demis offffffff
Kesinlikle kabul etmeyin 830. Tamam arka kamerası iyi olabilir ama sorunlu bir model. 820'deki gibi alttaki tuşların kendi kendine basma sorunları gibi sıkıntıları var. Bunun yerine 640 XL daha iyi bir seçenek, hem de ilerisi için.
02123755252Bence de kabul etme.
Bu arada, MS'nin yeni numarası neydi?
Kişiler'e kayıt etmiştim sanırım, şimdi PC'den bulamayacağım.
Net bi cevap yazacağım : 1520 ve 930 a lumia 830 önerilmesinin mantığı nedir ?
930 cihaz fatura tutarı 1700senın cıhaz ve fatura tutarı neydı
kararı kım verıyo abı o zaman cevaba bak amk
Asıl dikkatimi çeken şey sabah ilk teleservisi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde siz nerden biliyorsunuz nerden bu bilgiye ulaştınız diyerek bana ısrarla gelecek telefonun da aynı model olduğunu söyledi. Bende microsoftu arayıp 830 olduğunu teyit edip tekrar arayınca yok kontrol sağlıyorum yok ilgili birimden bilgi alıyorum diye beni ara ara bekletip zorla kabul etti. E bunlar değişim cihazının gelmesi konusunda ne telefona nede mail adresine hiç bir şekilde bildirim yapmadığına gore kargodan teslim alıp açıp bakana kadar yutturacaklar. Teslim aldıktan sonra iş daha zor tabi.
Hayır 830 gelecek telefon ama beni 930 olduğuna inandırmaya çalıştı. Ben ısrar edince evet 830 muş diye kabul etti.Ayni model mi hadi bakalim göreceğiz 930 mu 830 mu gonderecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?