DenizhaNq
Üye
teleservise bana bişey göndermedi ben ürünle birlikte fatura gönderdim onlara. ama microsofta iletmemişler. facebook üzerinden microsoft lumia türkiyeye şuan faturayı gönderdim. ne kadar ilgilenirler bilemiyorum.Abi faturanin kopyasını yolladi mi teleservice sana
arkadaşım hangi servise yolladınız acaba.bana da söyler misiniz.görüşeyim onlarla.Garantisi devam ediyor ise servis fatura istemiyor.
teleservise bana bişey göndermedi ben ürünle birlikte fatura gönderdim onlara. ama microsofta iletmemişler. facebook üzerinden microsoft lumia türkiyeye şuan faturayı gönderdim. ne kadar ilgilenirler bilemiyorum.
Ben lumia 1320 yi teleservice e götürdüğümde fatura yok diye işlem yapmamışlardı. Annem resmini çekip whatsapp tan atınca faturayı halletmişlerdi.arkadaşım hangi servise yolladınız acaba.bana da söyler misiniz.görüşeyim onlarla.
arama yerine microsoft lumia türkiye yaz çıkan yere teknik servis için fatura bilgisini buraya mı atıyorum deBana simdi mail attilar faturanin kopyasını bende şimdi göndereceğim linki bana da verir misin su facebook taki
Teleservice maltepe,gönderdiğim cihaz 1020 idi 2.el almıştım faturası yoktu ama garantisi devam ediyordu sorun çıkmadı hatta faturayı soran olmadı bile,bilemiyorum sormaları yada sormamaları bireysel bir inisiyatiften de kaynaklanıyor olabilir,çünkü fatura istiyorlar diyen arkadaşlar da var mış.arkadaşım hangi servise yolladınız acaba.bana da söyler misiniz.görüşeyim onlarla.
Bende maltepe teleservice'e gittim fakat fatura istemişlerdi. Ters bir zamanda gittim galibaTeleservice maltepe,gönderdiğim cihaz 1020 idi 2.el almıştım faturası yoktu ama garantisi devam ediyordu sorun çıkmadı hatta faturayı soran olmadı bile,bilemiyorum sormaları yada sormamaları bireysel bir inisiyatiften de kaynaklanıyor olabilir,çünkü fatura istiyorlar diyen arkadaşlar da var mış.
Dostum bende teleservise faturayı yolladım ama microsoft benden fatura istemedi henüz ne yapıyım bende yollamalımıyım microsoft'a faturamı?Facebook Lumia Destek Türkiyeden onlara iletişim bilgilerimizle beraber gönderecekmişiz demin bende kendim için aradım. Faturayı Teleservice e göndermiştim beyinsizler sisteme faturayı giremedikleri için görememişler. Faturanın örneğini istedim. Nasıl gönderemezler ya mal mı bunlar ornegını resmını cekıp gönderecekler hıyarlar alla allaa
Dostum bende teleservise faturayı yolladım ama microsoft benden fatura istemedi henüz ne yapıyım bende yollamalımıyım microsoft'a faturamı?
faturanın aslı bende zaten sıkıtı yok istedikleri an yapıştırırımŞimdi sana mesaj yazıyordum sende 20 iş gününden sonra aynını yapacağın ıcın bir kopyasını iste dursun sende
faturanın aslı bende zaten sıkıtı yok istedikleri an yapıştırırımŞimdi sana mesaj yazıyordum sende 20 iş gününden sonra aynını yapacağın ıcın bir kopyasını iste dursun sende
Sabırsızlıkla bekliyorum birde bişey sorucam değişim kararı verildi zaten 20 gün beklemek zorundamıyız?He güzel o zaman birazdan arayacam mıcrosoftu gelısmeleri yazacam
Sabırsızlıkla bekliyorum birde bişey sorucam değişim kararı verildi zaten 20 gün beklemek zorundamıyız?
bakalım bana ne önericekler?700tlAynen maalesef ben erken davranmak istemiştim işe yaramamıştı
Başlığı güncelledim. @oktayceylan26 sırada sen varsın
-08.03.2016 Tarihinde Microsoftla iletişime geçerek faturanın bir kopyasını Facebook üzerinden gönderdim. Fatura üzerinden bana 640XL önerdiler stokta başka da cihaz yokmuş. Uzatmamak adına kabul ettim. Mailime gönderecekleri evrakları imzalayıp Boran Danışmanlığa kargo ile gönderdikten sonra tarafıma cihazı hemen gönderecekler. Cihaz gelince sorunlu sorunsuz mu testlerimi yapıp burada paylaşacağım. Ayrıca yeni gelecek cihazın garantisi faturada kalan süresince devam edecek bilmeyenler olur diye ekleyeyim.
Cihazla ilgili gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
buna biz kendi imkanımızla erişebiliyor muyuz? Nereden kontrol edebiliriz?Seri numarasından sistemde ürün garantilidir ibaresi çıkmadıysa fatura isteyip satış tarihine bakarlar.
buna biz kendi imkanımızla erişebiliyor muyuz? Nereden kontrol edebiliriz?
Numarası nedir faturayı ekledim zaten ve 640da önerseler kabul edicem 640xl çok büyük gelir be@oktayceylan26 şimdi senin durumun ne olur bende merak ediyorum. Benim fatura tutarım 1248 Tl idi. salak bir cihaz önerirlerse Yurt dışından cihaz beklemeye devam edebilirsin ama uzar da uzar anasını satayım. Abi sen ön sevişme olarak Microsoftla konuşsana şansını bir deneyip bilgi alsana belki fatura kopyasını şimdiden isterler belli mi olur..
arkadaşım teşekkürler vediğin bilgi için.teleservice yi telefon ile aradım. benden fatura da istediler ama yok dedim ancak microsoft sayfasından kontrol ettiğimde garanti kapsamında olduğu yazıyor dedim. bayan bana o zaman yollayın kontrol ederiz, garanti kapsamında ise şilem yaparız değilse masrafı size bildiririz dedi.bende şimdi telefonu yolluyorum.asıl konu nasıl cihaz değişimi için ne yapmam gerek.siz arıza durumuna ne yazdınız.ben değişim istiyorum.süreç nasıl olacak acaba.fatura işini umarım sorun etmezler.Teleservice maltepe,gönderdiğim cihaz 1020 idi 2.el almıştım faturası yoktu ama garantisi devam ediyordu sorun çıkmadı hatta faturayı soran olmadı bile,bilemiyorum sormaları yada sormamaları bireysel bir inisiyatiften de kaynaklanıyor olabilir,çünkü fatura istiyorlar diyen arkadaşlar da var mış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?