Öneri Teleservice cihazımı garanti dısı bırakmıs

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Hocam aradım dedim mahkemeye gideceğim diye. Adresini verelim mi diyorlar :bann: Batarya konnektörü şöyle bişey

MAlesef gidemem. Kargo ile yolluyorum telefonu
Adresini verelim mi derken neyi kastediyorlar anlayamadım ?
Hocam aradım dedim mahkemeye gideceğim diye. Adresini verelim mi diyorlar :bann: Batarya konnektörü şöyle bişey

MAlesef gidemem. Kargo ile yolluyorum telefonu
Adresini verelim mi derken neyi kastediyorlar anlayamadım ?

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al

emz

emz

Üye
Mahkemenin adresi :D

Dostum o tellerin üstündeki konektör maliyet açısından 20-30₺ bir şey tutar orijinalde. Bence git internetten sipariş et vergisiz falan getirtirsin öyle ucuz olur. Ayrıca o parçanın değişimi gerçekten de kolay. Bir telefoncuya da 20₺ verip yaptırsan sana 50-60₺ dan fazla tutmaz. Boşver servisi falan. Uğraştığına değmez ;)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Teleservice beş kuruş para vermem vermedim de zamanında banada ücret çıkarmışlardı.Ankara şubesine gittim kavga ettim alışmışlar artık şikayet vara yazdım istanbuldan 5 kişiyle görüştüm en son üst yetkili birisine bagladılar onla görüştüm cevap hep olumsuz oldu telefonu geri aldım 1 ay yattı cihaz istanbulla yolladım bu sefer sürekli arayıp rahatsız ettim cihaz acil lazım diye cihazın tamir sırasını öne aldırmayı başardım bide ne görüm cihaz tamir edilmiş kargolanmış ürün elime ulaştı.Ankaradaki şubeyi aradım agzıma ne geliyorsa söyledim İstanbulu arayıp teşekkür ettim.Ama arıza sebebi kesinlikle benden kaynaklı degildi.Elektrik elektronik mezunuyum ordan biliyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
5
Dostum o tellerin üstündeki konektör maliyet açısından 20-30₺ bir şey tutar orijinalde. Bence git internetten sipariş et vergisiz falan getirtirsin öyle ucuz olur. Ayrıca o parçanın değişimi gerçekten de kolay. Bir telefoncuya da 20₺ verip yaptırsan sana 50-60₺ dan fazla tutmaz. Boşver servisi falan. Uğraştığına değmez ;)
50 liraya telefoncuya yaptıyırıyorum artık :)

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt