Hocam aradım dedim mahkemeye gideceğim diye. Adresini verelim mi diyorlarAra bana bunun benim hatam oldugunu aciklayin de. Batarya konnektorunu bi arastir aramadan once. Eger hakliligina ina.iyorsan tuketici mahkemesine sikayet edicem sizi de. Bu tekefon bir kere dahi yere dusmemistir el bebek gul bebek baktim de. Ya bana bunun nasil benim hatam oldugunu aciklayin de yada sizi mahkemeye vericem de. Korkutmayi bir dene
Batarya konnektörü şöyle bişey MAlesef gidemem. Kargo ile yolluyorum telefonuKardeş sen bi ara ama bilerek değildir bir şey olmuştur servis karşılayamıyordur en iyisi ara ya da servise verdiğin yere git![]()
Ne gibi zorlama yaptınız?benim kardeşin 620 cihazına yaptıklrının aynısnı sana yapmışlar banada 340 tl gibi bir tutar çıkardılar zorlaya zorlaya yaptırdım parada vermedim.
Lumia destege yazdım twitterdan. Iletısım bılgılelerımı ıstedıler. Hayırlısı bakalımGaliba bataryanın takıldıgı yerhiç duymamıştım batarya konnektörü
valla kurumsal şirket mailimden teleservice firmasının halkla ilişkiler müdüresine ve genel müdürüne mail attım.Bu bilgileri nerden buldum diye sormayın internet varken çok kolay o şekilde hallettimNe gibi zorlama yaptınız?Lumia destege yazdım twitterdan. Iletısım bılgılelerımı ıstedıler. Hayırlısı bakalım
Hocam herhangi bir sıvı teması yok. Kendi kendine kapandı ve servis bana konnektör bozuk dedi. Nokia destek hattıyla konuştum. Servis ne derse odur diyorlar. Napacağımı bilemedim @bulutsuzgece @papakudioflugenelde usn usb girişine sıvı deymişken şarja takmanız yada faklı ni sıvı deymiş bi usb kablosunu cihaza takmanız bu tur bi arızaya yol açar. Ama bu arıza sanırsam şarj entegresine zarar veriyordu. Ancak siz connector diyorsunuz. Connector ise zaten ya batarya takılırken zorlanıp kırılmıştır yada telefon duşmuş ve o kırılmıştır. Çok pahalı bi telefon değilse telefoncuda 10tl ye yaptırp uğraşmayabilirsin.
cihazı garanti dışına çıkartmak isteyen Bütün elektronik servislerin ortak yalanı sıvı temasıdır unutmayın sıvı teması varsa herhangi bir oksitlenme vs var mı ? sıvı teması dediğin suyun içine girer çıkar çalışmaz anlarım ama geçenlerde yağmurda arkadaşın montun cebinden 930 cihazının kulaklık girişine yağmur suyu girmiş ve fark edince sallayıp daha sonra kontak sipreyi ile kulaklık girişini temizlemiş sorunsuz kullanıyyor ben senin cihazında sıvı teması olduğuna inanmıyorum....Hocam herhangi bir sıvı teması yok. Kendi kendine kapandı ve servis bana konnektör bozuk dedi. Nokia destek hattıyla konuştum. Servis ne derse odur diyorlar. Napacağımı bilemedim @bulutsuzgece @papakudioflu
ustam senin cihaz Lumia 630 muydu ? Bataryayı haricen bi şarj edip denemeni tavsiye ederim . Ve ne kadar garantisi vardı ?Hocam herhangi bir sıvı teması yok. Kendi kendine kapandı ve servis bana konnektör bozuk dedi. Nokia destek hattıyla konuştum. Servis ne derse odur diyorlar. Napacağımı bilemedim @bulutsuzgece @papakudioflu
Herhangi bir sıvı teması mevcut değil. Zaten telefonla mesajlaşırken gitti cihaz açılmadı bir daha.cihazı garanti dışına çıkartmak isteyen Bütün elektronik servislerin ortak yalanı sıvı temasıdır unutmayın sıvı teması varsa herhangi bir oksitlenme vs var mı ? sıvı teması dediğin suyun içine girer çıkar çalışmaz anlarım ama geçenlerde yağmurda arkadaşın montun cebinden 930 cihazının kulaklık girişine yağmur suyu girmiş ve fark edince sallayıp daha sonra kontak sipreyi ile kulaklık girişini temizlemiş sorunsuz kullanıyyor ben senin cihazında sıvı teması olduğuna inanmıyorum....
Yok hocam. cihaz 620. şöyle bir sıkıntı var. cihaz arada açılıyor. hattı hafıza kartını takıoyrum bu sefer açılmıyor. Hani 15-20. denemede cihaz açılıyor hatsız veya hatsızustam senin cihaz Lumia 630 muydu ? Bataryayı haricen bi şarj edip denemeni tavsiye ederim . Ve ne kadar garantisi vardı ?
Dişlerde sıkıntı yok. Bir tane diş hafif geriye gitmiş şimdi farkettim. Acaba sorun çıkarır mı?cihaz arada açılıyorsa iyi bişey. Batarya yı parmağınızla sağa sola veya ileri doğru yaslayın. Öyle açmayı deneyin. Birde yapabilir misiniz bilmem ama yapabilirseniz bataryanın dişlerini hafifçe duzeltip öyle deneyin derim...
Dişlerde sıkıntı yok. Bir tane diş hafif geriye gitmiş şimdi farkettim. Acaba sorun çıkarır mı?
parça bozuktur.benim cihaz sarj almıyor arada alıyorO zaten öyle üretiliyor. Her lumia cihazda aynı diye biliyorum. Yani 520-525 de aynı. Bir ucu geride duruyor. O devreyle alakalı bence. Şarj aletini takar takmaz açılması lazım aslında. Şarja takılıyken kapanırsa sorun bataryada. Ama kapanmazsa sorun yokparça bozuktur.