Teleservice Cihaz Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Cihaz Değişimi
Öncelikle merhabalar. 4.5 yıldan beri kullandığım Lumia 820'nin iç ekranı pazar günü düşürmem sonucu kırıldı ve bunun üzerine pazartesi günü Maltepe Teleservice'e bıraktım. Dün de servis fiyat teklifinde bulundu fakat şöyle bir durum var, cihazımın yedek parça üretimleri durmuş durumda (ki haklı olarak 2012'de çıkan cihaz için şu an orijinal yedek parça bulmayı beklemiyorum) ve ellerinde yok, bu yüzden ücretli telefon değişimi önerildi 420 TL karşılığında, benim kafama yattı bu fikir açıkçası. Hem iyi bir Android alabilmek için yüksek bir bütçe yok elimde, hem de Windows kullanmaya devam etmek istiyorum. Bugün servise tekrar uğrayıp değişim cihazı olarak ne önerileceğini sordum ya 550 ya da 640 cevabını aldım ama teleservice ödeme sayfasında gelecek ürünler arasında şunu gördüm:

Buradan ben gelecek ürünün Lumia 735 olduğu anlamını çıkardım. Fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.
 


rainman3545

rainman3545

Üye
Lumia 735 windowsmobile 10 ile gayet güzel çalışıyor. İşlemci ve ram 640xl ile aynı. Bence gayet iyi teklif.
 
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncelleyeyim; yaptıkları teklifi 6 Ekim tarihinde kabul ettim, daha sonrasında cihazın tarihçe kısmında yedek parça bekleniyor ifadesi gördüm, takip eden hafta sonunda ise bana ilk verilen iş emri ile serviste kayıt bulamadım ve pazartesi gününü bekledim, (oturduğum yer servise yakın olduğu için gidip gelebiliyorum sürekli telefon trafiği yapmadan, bana yeni iş emri sms ile bildirilmiş olabilir fakat telefonum olmadığı için bunu görme şansım yoktu) sonrasında geçtiğimiz pazartesi giderek yeni iş emri numarasını öğrendim ve cihaz takip sayfasında değişim seri numarası yazılmış ve tamir bilgilerinde ise " Cihazınız Kutulu Değişim Yapılmıştır" ifadesi girilmiş, tarihçe kısmında da 16 Ekim tarihinde kayıt alındı ibaresi var fakat cihazı hala teslim alamadım. Bu salı 20 günlük iş günü süreleri doluyor. Sormak istediğim soru da şu; değişim seri numarası ve tamir bilgilerinde yazan bilgilere göre cihazın ellerinde olduğu anlamını mı çıkarmalıyım?
 
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Teknik Servis Süreci ile ilgili kullanılan bilgilendirme notlarıyla ilgili en iyi cevabı yine teknik servistekiler verebilir.
Yalnız, dikkatinizi çekmek istiyorum. 550 model telefon Fall Creators Update güncellemesi alanlar arasında, 640 modeller ise almayanlar arasında.
735 te iyi telefon ancak, o model de listede bulunmuyor.
 


Üst Alt