Teleservice 30 iş günü geçti ne yapmak gerekiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice 30 iş günü geçti ne yapmak gerekiyor?
Arkadaşlar kulaklık girişi bozulan Motorola atrix Telefonumu garanti kapsamında Teleservice e yolladım. 35 iş günü oldu. Teleservice musteri hizmetleri bana hep gıcık gıcık yanıtlar veriyor tersliyor. Bende tüketici haklarına dilekçe yazdım para iade talepli onu bugün teslim etmeye gittim 6 ay sonra sonuçlanır dedi bana? Bu nasıl is anlamadım ben şimdi ne yapmam lazım. Zaten telefon azami tamir süresi 20 iş günü bizim 35 iş günü oldu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yüzde yüz haklısın ama ürün bedelinin iadesi için heyet kararını beklemek zorundasın maalesef.

Zaten Hakem heyeti, ürünün servise teslim edildiği tarihten 20 iş günü geçtiğini ve buna rağmen ürünün onarılarak teslim edilmediğini gördüğünde, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 13’ncü ve Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmeliğin 6’ncı ve 14’ncü maddeleri gereği senin itirazını haklı bulmak zorundadır.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
enayi değilsen sonuna kadar diren paranı al ;)

akondd

akondd

Üye
kaymakamlıkta hakem heyetini var. Dilekçeni ver paranı al

dayannight

dayannight

Üye
bu forumun motorola bölümünde görmüştüm tüketici haklarına gidip paralarını almışlar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Seni Terslemeleri Yanlış Bir Kere

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
6 ay beklemek zorundamıyım? Ayrıca ürün 3-4 gün sonra tamir olup kargoya verilirse ne yapacağım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ürünü kargodan almayacaksiniz,aldiginiz an para iade hakkiniz iptal olur

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yani 6 ay bekleyeceğim burası kesin mi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Size detaylica anlatiyim;Şimdi öncelikle siz ürünü firmaya tamir icin gonderdiyseniz,ürün elinize ulasmadiysa ama bu sürec icinde tüketici hakkina verip bekleme surecine gectiyseniz,size urunu gonderselerde almamaniz lazim,para talebinde bulundugunuz icin urun elinize ulasip alirsaniz,hakkiniz iptal olur. Karsi taraf urunu aldi bizde ucreti odemiyecegiz gibi birsey olur. 6 ayda veya daha baska zaman ama tarihi kesin olarak belli olmuyor zaten size karar elinize ulasinca anca ne oldugunu biliyorsunuz

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam bnde telefonu bimeks yardımıyla teleservice yolladılar. 20 iş günü geçti. bimeksi aradım telefonum gelmedi 20 iş günü geçti dedim, teleservice'yi aradılar ve 5dk sonra dondüler telefonunuz iade edilmiştir diye gelip yeni telefon yada telfonunuzun sıfırını alabilirsiniz dediler bende gidip g2 aldım. mahkeme falan sorun olmadı bende.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gecmis olsun. boyle durumlarda buyuk cezalar verilmeli bence. tamiri olmuyosa geri gonder insanlari niye magdur ederler anlamiyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
6 ay beklemek istemiyorum açıkçası

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dilekceyi verdiyseniz yasal surec zaten baslamistir,6 ay da bitecek diye birseyi kulaktan dolma birisi size soyledigi belli,karar sizin elinize ulasana kadar tuketici haklari size sonuc'u bile soylemez ayrica x kadar zamanda sonuclanir diye net bir tarih size verilmez,posta yoluyla elinize ulastiginda herseyi ogreniyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim. Ortalama ne kadar surer

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

Üst Alt