telefonunuzu oyuncak yerine koymayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
bende katılıyorum bence hack yeterli bide şu kendi reklamlarını koyan arkadaşlara biraz kızıyorum yok açılışta kendi ismi çıkıyor yok kapanışta tuhaf şeyler çıkıyor ne gerek var yazılımlarda çok oynamalar yapılıyor onu çıkarıyorlar şunu ekliyorlar bence telefona çok zarar veriyor

matchless

matchless

Üye
hack gereklı bırsey nokıada bır uygulama goruyorsun tam ısıne yarayacak bırsey hevesle ındırıyorsun yuklerken yok suresı gecmıs sertıfıka yok zaman asımıs olmus zart zurt. cogu ınsanın farklı beklentılerı vardır ben sahsen mumsms ı kesınlıkle kullanmam gerek hack yapmadanda yukleyemezdım yada bunun gıbı bır kac program ( sımdı bırı cıkıp sertıfıkalat fılan demesın hıc ugrasılmıcak seyler ) cwf olayna gelınce adamlar emek harcamıs elalem belle gelsn dıe aglarken belleyı telefonlarınıza sokmuş bence kotu bı durum yok burda telefonunuzda yapılan her bı degısıklık sıze daha cok onu kurcalama elınıze alıp orasına burasına bakma hevesı uyandırır :) benım n8 kutududan cıkdıgı halı ıle suankı halı arasında ucurumlar var kutudan cıkan N8 halıne gelmemesı ıcın orjınal belleyı yuklemıyorum yuklemıycemde.

larten123

larten123

Üye
kesinlikle katılıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi madness 808tarayıcısını paketleyip paylaştıgın da yüklemiyecek miyim e o zaman akıllı telefon almanın ne mantıgı kaldı

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Dandanakan92
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdi madness 808tarayıcısını paketleyip paylaştıgın da yüklemiyecek miyim e o zaman akıllı telefon almanın ne mantıgı kaldı

abi 808 tarayıcısı paylaşılsın ben bile hacklerim telefonu valla..

Başlığa gelirsek arkadaşım bu herkesin kendi tercihidir şimdi sen insana yapma etme diyemezsin ben de cfw falan sevmem hack yapmam temayı bile orjinal kullanıyorum diğerleri uyduruk geliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yapmayın etmeyin demeyle olmuyor çoğumuzun teli hackli ben hariç:)

aydogdu_c7

Üye
madness sen 808 tarayıcısını c7 içinde ayarlarsan hack mack ne gerekirse yaparım sanada hayatında alabileceğin en büyük hayır duasınıda okurum :)

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Orjinal iyidir.Ama CFW'de çok güzel bir şey :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Hiç bir zaman tel hqckleme veya cfw yukleme ihtiyacı yok bence çünki kayda değer uygulamaların oyunların ( hemen hemen hepsinin )signed olanı var teli hacklemeye gerekkalmıyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
cfw neysede hack olmassa olmaz ya ozamn akıllı telefonun ne anlamı kaldı

ANIL

ANIL

Admin
Telefonu kendi istediğin şekilde kullanmak bunu başarmak çok güzel bir iş..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Tamam CFW olmadan akıllı telefon kullanılabilir ama hack olmadan asla. Ben aldığım gün hackledim telefonu.

Unsigned yazılımlarla uğraşarak zaman kaybetmek yerine, 5 dakikakımı ayırır rahatıma bakarım.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Türe

Türe

Üye
Symbian gibi iOS'da da böyle . Jb olmadan anlamsız kalıyor kullanması

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve CanKartaL
wratH!

wratH!

Üye
bu tercih meselesidir. Telefonla uğraşmayı uygulama yüklemeyi yenilikleri seviyorsanız hack de yaparsınız cfw de flashlarsınız. Ben yaklaşık 1 yıldır cfw kullanıyorum. Sorunlar olmuyor mu oluyor ama en stabilini buldum onu kullanıyorum. Tamamiyle kişiye kalmış yani

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
katılıyorum güzel söylemişsin.tabi herkesin kendi düşüncesi.kimisi hackli kullanır resetine donmasına takılmaz..kimisi de orjinallikten şaşmaz.herkesin kendi seçimi.bende orjinalden yanayım.evet hack çok iyi birşey sertifika sorunu kalmıyor ama telefonu 3 gün stabil kullanamıyorsun en olmadık yerde donuyor veya reset atıyor..bu da benim için çok sinir bozucu birşey. ama dediğim gibi önemseyen var önemsemeyen var. ne dersek diyelim NOKIA CANDIR o kadar :)

ANIL

ANIL

Admin
808 tarayıcı gelir ve beklenen performansı verir inşallah..

hizan

hizan

Üye
anlamıyorum arkadaşlar. neden sürekli bi cfw yükleme telefona yazılım atma cart curt derdindesiniz bunu anlamıyorum ? her önüne gelen adını duyurmak için cfw yapiyor tamam extraları olabilir ona bi lafım yok. bırakın bu işleri telefonların orjinalini kullanın. nokia öyle daha iyi olacagını bilseydi öyle yapardı. geçen bi arkadaşın cfw sini yükleyeyim dedim daha ilk defa yükledim tamam şarj süresi epey arttı fakat eskiden dümdüz oynanan oyunda takılmalar gördüm. baska bi cfw dede kamera sorunu varmışmışmış. ya bence su telefonların orjinallerini kullanın çocuk oyuncagı degil ki bu . bi ton yazılım atıyorsunuz kurcalıyorsunuz sonra telefon bozuluyor ardındada " abi nokia çok dandik. android gibisi varmi be ehm ehm uygulama var abi ? " diyorsunuz. bunu diyen çok arkadaşım var. ve yine bu extra yazılımlar yüzünden gerek s60v5 gerek s^3 ten telefonu bozulanda çok arkadaşım var. sonra serviste kabul etmiyor . hackleyin telinizi sonra paşa paşa kullanın işte. (:

Arkadaşım ben sana katılmıyorum yazılım yüzünden telefon bozulmaz buzulursa yazılım atan kişi yada attığı yazılımda hata vardır.

ve yeni yazılımlar daha verimli ve pil ömrü daha uzun.

telefonun orjinal hali daha iyi diyen ler telefon kullanmasını bilmiyorlar. bilseler yeni yazılımı yükleyip buraya orjinal yazılım dahamı iyi yazarlardı.

ve birde en önemlisi bilmediğiniz konularda asla ve asla yarum yapmayın ki senin bu yazılımlar hakkında hiç bir bilgin olmadığı açıkca belli.

son olarak servis belle yazılım hatası yüzünden gelen telefonları garanti dışına çıkartma gibi bir lüx ü yok bunu iyi bilin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt