tandogucem
Üye
telefonunuzu oyuncak yerine koymayın
anlamıyorum arkadaşlar. neden sürekli bi cfw yükleme telefona yazılım atma cart curt derdindesiniz bunu anlamıyorum ? her önüne gelen adını duyurmak için cfw yapiyor tamam extraları olabilir ona bi lafım yok. bırakın bu işleri telefonların orjinalini kullanın. nokia öyle daha iyi olacagını bilseydi öyle yapardı. geçen bi arkadaşın cfw sini yükleyeyim dedim daha ilk defa yükledim tamam şarj süresi epey arttı fakat eskiden dümdüz oynanan oyunda takılmalar gördüm. baska bi cfw dede kamera sorunu varmışmışmış. ya bence su telefonların orjinallerini kullanın çocuk oyuncagı degil ki bu . bi ton yazılım atıyorsunuz kurcalıyorsunuz sonra telefon bozuluyor ardındada " abi nokia çok dandik. android gibisi varmi be ehm ehm uygulama var abi ? " diyorsunuz. bunu diyen çok arkadaşım var. ve yine bu extra yazılımlar yüzünden gerek s60v5 gerek s^3 ten telefonu bozulanda çok arkadaşım var. sonra serviste kabul etmiyor . hackleyin telinizi sonra paşa paşa kullanın işte. (:
Telefona üvey evlat muamelesi yapılmamalı 

ben hackide tavsiye etmiyorum ya her ne söylensede telefon donmaya yavaşlamaya reset atmaya falan başladı bende orjinaline döndürdüm