telefonunuzu oyuncak yerine koymayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzu oyuncak yerine koymayın
anlamıyorum arkadaşlar. neden sürekli bi cfw yükleme telefona yazılım atma cart curt derdindesiniz bunu anlamıyorum ? her önüne gelen adını duyurmak için cfw yapiyor tamam extraları olabilir ona bi lafım yok. bırakın bu işleri telefonların orjinalini kullanın. nokia öyle daha iyi olacagını bilseydi öyle yapardı. geçen bi arkadaşın cfw sini yükleyeyim dedim daha ilk defa yükledim tamam şarj süresi epey arttı fakat eskiden dümdüz oynanan oyunda takılmalar gördüm. baska bi cfw dede kamera sorunu varmışmışmış. ya bence su telefonların orjinallerini kullanın çocuk oyuncagı degil ki bu . bi ton yazılım atıyorsunuz kurcalıyorsunuz sonra telefon bozuluyor ardındada " abi nokia çok dandik. android gibisi varmi be ehm ehm uygulama var abi ? " diyorsunuz. bunu diyen çok arkadaşım var. ve yine bu extra yazılımlar yüzünden gerek s60v5 gerek s^3 ten telefonu bozulanda çok arkadaşım var. sonra serviste kabul etmiyor . hackleyin telinizi sonra paşa paşa kullanın işte. (:

• Beğen
Tepkiler: zorbaa

Metin MF

Metin MF

Üye
anlamıyorum arkadaşlar. neden sürekli bi cfw yükleme telefona yazılım atma cart curt derdindesiniz bunu anlamıyorum ? her önüne gelen adını duyurmak için cfw yapiyor tamam extraları olabilir ona bi lafım yok. bırakın bu işleri telefonların orjinalini kullanın. nokia öyle daha iyi olacagını bilseydi öyle yapardı. geçen bi arkadaşın cfw sini yükleyeyim dedim daha ilk defa yükledim tamam şarj süresi epey arttı fakat eskiden dümdüz oynanan oyunda takılmalar gördüm. baska bi cfw dede kamera sorunu varmışmışmış. ya bence su telefonların orjinallerini kullanın çocuk oyuncagı degil ki bu . bi ton yazılım atıyorsunuz kurcalıyorsunuz sonra telefon bozuluyor ardındada " abi nokia çok dandik. android gibisi varmi be ehm ehm uygulama var abi ? " diyorsunuz. bunu diyen çok arkadaşım var. ve yine bu extra yazılımlar yüzünden gerek s60v5 gerek s^3 ten telefonu bozulanda çok arkadaşım var. sonra serviste kabul etmiyor . hackleyin telinizi sonra paşa paşa kullanın işte. (:

Katılıyorum :oke: Telefona üvey evlat muamelesi yapılmamalı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: tandogucem
TheMadness

TheMadness

Üye
En iyisi kendi cfwnizi kendiniz yapın :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, n000k, CanKartaL ve 1 kişi daha

serseryy44

Üye
Çok haklısın :D

KxTR79

KxTR79

Üye
aynen yapmayın böyle şeyler:) ben hackide tavsiye etmiyorum ya her ne söylensede telefon donmaya yavaşlamaya reset atmaya falan başladı bende orjinaline döndürdüm:)

• Beğen
Tepkiler: enes_x
SheFy

SheFy

Üye
Katılıyorum çok doğru ama hack te çok sorun yapıyor cfwler gibi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Haklsısın kardes hiç cfw yüklemedim ama çok biniyorum üstüne orda yalan söylememek gerek :ah

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cw yapan arkadaşlar yükleyin diye zorlamıyorkı bizleri böyle şeyler yazarak paylaşım şevklerini kırmayalım:(

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Quaresma53

Quaresma53

Üye
duygularıma tercüman oldun güzel kardeşim :) ben hack falanda yapmadm böyle gayet memnunum kim ne derse desin nokia nokiadır :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Katılıyorum herşeyin en iyisi orjinalidir. Hack olayına gelince zaten hack yapmamıza değecek oyun/uygulama yok. O yüzden aynen devam....

TheMadness

TheMadness

Üye
Katılmıyorum, cfw ve hack özgürlüktür. Siz böyle yaptıkça sadece kendi özgürlüklerinizi kısıtlıyorsunuz. Ayrıca cfw yi kendiniz yaparsanız sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve CanKartaL
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Katılmıyorum, cfw ve hack özgürlüktür. Siz böyle yaptıkça sadece kendi özgürlüklerinizi kısıtlıyorsunuz. Ayrıca cfw yi kendiniz yaparsanız sorun yaşamazsınız.

aynen kimsede zorlamıyor zaten tabi cw yapabilıyosanız!:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cfw nedir neden yapılır insanlara ugraşı olsun diye mi veya cfw ustaları egolarını tatmin etsin diye mi veya başka bir soru sorayım nokia neden yayınlıyacagı yazılımları geliştiricilere sızdırıyor bunlar için benim cevabım geliştiricilerin yaptıgı cfw lerin feedbacklerine göre yazılımı geliştirip son halini vererek yayınlıyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Kurtuluş40
TheMadness

TheMadness

Üye
bugfixlerini biz yapıyoruz

TheMadness

TheMadness

Üye
kısaca olan hataların giderilmesi. Bu arada browser dosyalarını ayıkladım 808den flash playerla birlikte.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, CanKartaL ve Dampierre
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ahanda geliyoo:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
napsam n8i satmasammı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt