GİTMEZ İNŞALLAH ÇOK LANET BİŞEYHiç göndermedim.Ama en yakın zamanda gidebilir![]()

benim n79 en az 5 kere gıttı yanılmıyosam ama her seferındede farklı bi problemle karşıma cıktı tiksinmeye başladım artıkk :SC6-01 en Az 4 defa Genpa 3 defa genpa ya gitti ama sorun hal oldu...
ne mutlu sana bigün bende böyle diyebilicekmiyim acabahiç göndermedim.

Dostum bence tüketici mahkemesine başvur.Bende de n79 vardı.4 sefer garantiye yolladım teli.Sonra tüketici mahkemesine başvurup fatura bedelini geri istedim firmadan.Davayı kazandım ve telefonu 2 sene kullanıp 2 sene sonra verdiğim parayı geri almış oldum.Ve şuan o parayla neo V aldım.Çok memnunum.Satmaya kalksam 650tl'ye satamazdım n79'u.Mahkeme yoluyla 650tl paramı geri almış oldum.GİTMEZ İNŞALLAH ÇOK LANET BİŞEY
----------Eklendi @ 17:10:29 ---------- Yazıldı @ 17:09:33 ----------
benim n79 en az 5 kere gıttı yanılmıyosam ama her seferındede farklı bi problemle karşıma cıktı tiksinmeye başladım artıkk :S
ne mutlu sana bigün bende böyle diyebilicekmiyim acaba![]()

bilmiyorum oguz bu konuyu sony erıcsonda aratırsan veya konu açarsan daha faydalı olabılır senın ıcınarkadaşlar sony ericssonun garanti servisi pek iyi değil diyolar ben neo v almayı düsünüyorum da doğru mudur?
evet o yonden teknosa mukemmel bikerede benim ürünümde değişim yapmıslardı değişime gerek olmadıgı halde hemde sadece makinamın tırnagı kırılmıstı onu degıstırtıcektım komple kasayı degısmıslerdı1 kere yazılım yüklerken bozuldu gereksiz yere göndermiştim şimdi bozulsa kendim yapabilirim şimdi bi daha göndermeye hazırlanıyorum kaygan yüzey aşınması ölü pixel ve kamerada pembelik var teknosa garanti konusunda iyimser değişime kadar yolu var![]()

inşallah düşündüğün gibi olur kardeşimKonu açılmışken ek bilgi vereyim. Telefonum kendiliğinden kapanma şikayetiyle 3 defa garantiye verdim( sorun bataryada fakat servistekiler batarya ve kasa hariç tüm telefonu değiştirdiler). Tabi bunun yanında başka şikayetler ile de gitmiştim. 3. kez servise verişimde fatura bedelimi isteyecektim fakat yeni gelen kanunla birlikte.
Servisde kalma süresi 20 iş günü(c.tesi dahil) olmuş. Bununla birlikte. 4 farklı sebeble garantiye verdikten sonra telefon değişimi veya fatura iadesi alabiliyormuşuz. Telefonumun garantisi bu ayın 9unda dolmuştu fakat garantide kalma süresini ekletince üzerine sanırım yaklaşık 25ine kadar sürem olacak. Hatta daha fazla. Muhtemel olarak telefonun batarya değişmeyecek ve aldığım gün telefonu tekrar garantiye yollayıp yasal haklarımı aramaya başlayacağım.![]()
) ama sana tavsıyem eger degişim falan kabul edılerse telefonu değişim yerine fatura iadesi yap daha once benim başıma geldi 5-6 kere garantıye gıttı telefonum hepte aynı sebepten en sonunda telefonu değiştirdiler güya bana sıfır urun verdıler ama herkes kendı telefonunu tanır ne bılıyım ufak bı cızıktır falan benım sadece dış kasayı değiştirmişlerdi bide ekranımda sorun vardı ekranı değiştirmişlerdi bu kadar.ufak tefek ayrıntılardan kendı telefonum oldugunu anlamıstım bu sebeple fatura aidesi daha mantıklı geliyo bana. 
masallah kardeşelimdekini hiç göndermedim ama daha önceden 40 45 sefer yollamışılığm war

yanılmıyosam en iyisi kvk yanlısım varsa bilen arkadaşlar soylesın lutfennerdeyse her kullandığım telefon servise gitti ama genpa,telpa,başarı,kvk vs vs hepsini denedim. Telpa kadar da sorunlu olan başka bir firmada yok. O yüzdende aldığım ürünler artık kvklı ve başım ağrımıyor.