Telefonunuzu kaç kez garantiye gönderdiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

• HİÇ

Kullanılan: 18 66.7%
  • 1 DEFA

Kullanılan: 1 3.7%
  • 2 DEFA

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3-4 DEFA

Kullanılan: 5 18.5%
  • 5 VE ÜZERİ

Kullanılan: 3 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi

tempestshine

tempestshine

Üye
Hiç göndermedim.Ama en yakın zamanda gidebilir :D

vurgunkalp

Üye
C6-01 en Az 4 defa Genpa 3 defa genpa ya gitti ama sorun hal oldu...

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hiç göndermedim.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
GİTMEZ İNŞALLAH ÇOK LANET BİŞEY :ehe

----------Eklendi @ 17:10:29 ---------- Yazıldı @ 17:09:33 ----------

benim n79 en az 5 kere gıttı yanılmıyosam ama her seferındede farklı bi problemle karşıma cıktı tiksinmeye başladım artıkk :S
Dostum bence tüketici mahkemesine başvur.Bende de n79 vardı.4 sefer garantiye yolladım teli.Sonra tüketici mahkemesine başvurup fatura bedelini geri istedim firmadan.Davayı kazandım ve telefonu 2 sene kullanıp 2 sene sonra verdiğim parayı geri almış oldum.Ve şuan o parayla neo V aldım.Çok memnunum.Satmaya kalksam 650tl'ye satamazdım n79'u.Mahkeme yoluyla 650tl paramı geri almış oldum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç gitmedi göndermedim.

alien97

alien97

Üye
hiç göndermedim.

oguzaydin

Üye
arkadaşlar sony ericssonun garanti servisi pek iyi değil diyolar ben neo v almayı düsünüyorum da doğru mudur?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Allah'a sukur hic gondermedim.5800 kullaniyorum.

Waveman

Waveman

Üye
1 kere yazılım yüklerken bozuldu gereksiz yere göndermiştim şimdi bozulsa kendim yapabilirim şimdi bi daha göndermeye hazırlanıyorum kaygan yüzey aşınması ölü pixel ve kamerada pembelik var teknosa garanti konusunda iyimser değişime kadar yolu var :)

cnk52

Üye
Konu açılmışken ek bilgi vereyim. Telefonum kendiliğinden kapanma şikayetiyle 3 defa garantiye verdim( sorun bataryada fakat servistekiler batarya ve kasa hariç tüm telefonu değiştirdiler). Tabi bunun yanında başka şikayetler ile de gitmiştim. 3. kez servise verişimde fatura bedelimi isteyecektim fakat yeni gelen kanunla birlikte.
Servisde kalma süresi 20 iş günü(c.tesi dahil) olmuş. Bununla birlikte. 4 farklı sebeble garantiye verdikten sonra telefon değişimi veya fatura iadesi alabiliyormuşuz. Telefonumun garantisi bu ayın 9unda dolmuştu fakat garantide kalma süresini ekletince üzerine sanırım yaklaşık 25ine kadar sürem olacak. Hatta daha fazla. Muhtemel olarak telefonun batarya değişmeyecek ve aldığım gün telefonu tekrar garantiye yollayıp yasal haklarımı aramaya başlayacağım. :)

MAFİA.

MAFİA.

Üye
nerdeyse her kullandığım telefon servise gitti ama genpa,telpa,başarı,kvk vs vs hepsini denedim. Telpa kadar da sorunlu olan başka bir firmada yok. O yüzdende aldığım ürünler artık kvklı ve başım ağrımıyor.

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Hiç gitmedi.Daş gibi maşallah :D

ciwan__47

ciwan__47

Üye
daha hiç gitmedi garantiye gerek kalmaz tamir ederim bi sorun cıkarsa :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
elimdekini hiç göndermedim ama daha önceden 40 45 sefer yollamışılığm war

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hiç

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sony ericssonun garanti servisi pek iyi değil diyolar ben neo v almayı düsünüyorum da doğru mudur?
bilmiyorum oguz bu konuyu sony erıcsonda aratırsan veya konu açarsan daha faydalı olabılır senın ıcın

----------Eklendi @ 19:41:16 ---------- Yazıldı @ 19:39:07 ----------

1 kere yazılım yüklerken bozuldu gereksiz yere göndermiştim şimdi bozulsa kendim yapabilirim şimdi bi daha göndermeye hazırlanıyorum kaygan yüzey aşınması ölü pixel ve kamerada pembelik var teknosa garanti konusunda iyimser değişime kadar yolu var :)
evet o yonden teknosa mukemmel bikerede benim ürünümde değişim yapmıslardı değişime gerek olmadıgı halde hemde sadece makinamın tırnagı kırılmıstı onu degıstırtıcektım komple kasayı degısmıslerdı :)

----------Eklendi @ 19:45:49 ---------- Yazıldı @ 19:41:16 ----------

Konu açılmışken ek bilgi vereyim. Telefonum kendiliğinden kapanma şikayetiyle 3 defa garantiye verdim( sorun bataryada fakat servistekiler batarya ve kasa hariç tüm telefonu değiştirdiler). Tabi bunun yanında başka şikayetler ile de gitmiştim. 3. kez servise verişimde fatura bedelimi isteyecektim fakat yeni gelen kanunla birlikte.
Servisde kalma süresi 20 iş günü(c.tesi dahil) olmuş. Bununla birlikte. 4 farklı sebeble garantiye verdikten sonra telefon değişimi veya fatura iadesi alabiliyormuşuz. Telefonumun garantisi bu ayın 9unda dolmuştu fakat garantide kalma süresini ekletince üzerine sanırım yaklaşık 25ine kadar sürem olacak. Hatta daha fazla. Muhtemel olarak telefonun batarya değişmeyecek ve aldığım gün telefonu tekrar garantiye yollayıp yasal haklarımı aramaya başlayacağım. :)
inşallah düşündüğün gibi olur kardeşim :)) ama sana tavsıyem eger degişim falan kabul edılerse telefonu değişim yerine fatura iadesi yap daha once benim başıma geldi 5-6 kere garantıye gıttı telefonum hepte aynı sebepten en sonunda telefonu değiştirdiler güya bana sıfır urun verdıler ama herkes kendı telefonunu tanır ne bılıyım ufak bı cızıktır falan benım sadece dış kasayı değiştirmişlerdi bide ekranımda sorun vardı ekranı değiştirmişlerdi bu kadar.ufak tefek ayrıntılardan kendı telefonum oldugunu anlamıstım bu sebeple fatura aidesi daha mantıklı geliyo bana. :oke:

----------Eklendi @ 19:46:04 ---------- Yazıldı @ 19:45:49 ----------

elimdekini hiç göndermedim ama daha önceden 40 45 sefer yollamışılığm war
masallah kardeş :D

----------Eklendi @ 19:47:09 ---------- Yazıldı @ 19:46:04 ----------

nerdeyse her kullandığım telefon servise gitti ama genpa,telpa,başarı,kvk vs vs hepsini denedim. Telpa kadar da sorunlu olan başka bir firmada yok. O yüzdende aldığım ürünler artık kvklı ve başım ağrımıyor.
yanılmıyosam en iyisi kvk yanlısım varsa bilen arkadaşlar soylesın lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt