Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

Akw13

Akw13

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle
Sormak istedğim şey
Bu notları ekledikten sonra tarihi orjinale geri döndürecekmiyim.
Eğer döndürmeyeceksek pek iyi olmayacak. konuyu e71 de test ettikten sonra tekrar yazacağım.
Saygılar.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için ben teşkkr ediyorum size :)

timurlek58

Üye
tesekkürler.

busdriver

Üye
e72 031.023 de denedim . ram takmış gibi hızlandı helal olsun .

ozanazy

ozanazy

Üye
ONERI::telefonunuzun hizilanip hizlanmadigini anlayabilmek icin telefon menude iken yan cevirin ve ekranin kac saniyede acildigini gozlemleyip ona gore yorum yapin .. bu telefonun hizlanip hizlanmadigi acisindan belirleyici olacaktir.. sadece kendim icin soyluyorum ben pek bir degisiklik hissetmedim.. ama bu demek degildirki bu yontem hic bir ise yaramiyor sonucta kendi telefonlarinda belirgin degisimi hissettigini yazan bircok kisi var.. birde yuklu uygulama sayisi ne kadar coksa menu okadar gec acilir... kendi telefonumda cok sayida yuklu uygulama var...bundan kaynaklanmis olabilir..
Bu şekilde anlaşılmaz çünkü, v50 sürümüyle birlikte sensör olayında kimine göre hata kimine göre iyi bir olay sensör hareketi 2-3 sn sonra oluyor sebebi de eskiden her harekette dönüp durmasıdır bana göre de hata veya yavaşlama değildir. Ben bu olayı dün denedim menüye müzik çalara vs. bariz çok hızlı giriyo.

3405

Üye
5800 da denedm menüye ve diğer uygulamalara girişler anlaşılır derece yükseldi.. teşekkürler.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Ne mutlu bana arkadaşlar :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefon garantide bi gelsin deneyelim bakalım

pissiqo

Üye
sağolasın

Εthnic

Εthnic

Üye
Bu şekilde anlaşılmaz çünkü, v50 sürümüyle birlikte sensör olayında kimine göre hata kimine göre iyi bir olay sensör hareketi 2-3 sn sonra oluyor sebebi de eskiden her harekette dönüp durmasıdır bana göre de hata veya yavaşlama değildir. Ben bu olayı dün denedim menüye müzik çalara vs. bariz çok hızlı giriyo.

sorun yok ozaman...

ooob

Üye
kanka süpersin

rkap

rkap

Üye
bakacaz

cakıltası123

Üye
ben nokia 5730 da denedim ciddi anlamda farketti çok teşekkürler :) yalnız bi sorum var telefonumda mesaj yazarken tel çok yavaşlıyo mesaj uzadıkça daha da çok yavaşlıyo acaba yapabileceğim bişey yok mu ???

frowell

frowell

Üye
Teşekkürler işe yaradı.

uzun66

Üye
:heyo:Tesekkürler N96 da oluyor

Üst Alt