Telefonunuza çok şey yüklediniz ve kasıyor mu? Gelin hızlandıralım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yesilyol22

yesilyol22

Üye
teşekkürler

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
teşekkürler ama formata mecburuz :(

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok şey yükledim direniyorum

mfatihdil52

mfatihdil52

Üye
eline sağlık telefonu kasılanlar için güzel olmuş :tşk:

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

kcr

Üye
Teşekkürler. Naviden indirdiğim orjinal yazılımdaki gereksiz tüm dilleri cooker ile sildim. C'ye de fazladan yer açıp flashladım. Safe manager ve Best taskman ile açılışta ve arka planda çalışan uygulamaları kontrol ediyorum. Arada bir de temizlik. O kadar uygulama da yüklü ama maşallah canavar gibi, bana mısın demiyor...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
kemiksesi

kemiksesi

Üye
Teşekkürler. Naviden indirdiğim orjinal yazılımdaki gereksiz tüm dilleri cooker ile sildim. C'ye de fazladan yer açıp flashladım. Safe manager ve Best taskman ile açılışta ve arka planda çalışan uygulamaları kontrol ediyorum. Arada bir de temizlik. O kadar uygulama da yüklü ama maşallah canavar gibi, bana mısın demiyor...

bu bahsettigin olumlu sonuç aldığın metodları bir konu açıp paylassan ne güzel olurdu :)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim yöntemin bayağı etkili duruyor

kcr

Üye
rica ederim yöntemin bayağı etkili duruyor

Tabii bu arada sistem hızlandırma ve ses yükseltme gibi mod ve yamaları da söylemeyi unuttum. Garibim telefon belki yedi sekiz defa öldü öldü dirildi ama değdi. Tüm bunlar maxicep'teki arkadaşların fedakar çalışmaları ve emekleriyle oldu. Hepsi bir değil bin teşekkürü hak ediyor...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Tabii bu arada sistem hızlandırma ve ses yükseltme gibi mod ve yamaları da söylemeyi unuttum. Garibim telefon belki yedi sekiz defa öldü öldü dirildi ama değdi. Tüm bunlar maxicep'teki arkadaşların fedakar çalışmaları ve emekleriyle oldu. Hepsi bir değil bin teşekkürü hak ediyor...

sistem hızlandırma bataryayı somuruyor

kcr

Üye
Bendeki Dustojnik'in 1g frekans çözümleri yaması.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
ben sıkıldım zaten telefondan attım hard formatı ayda bir soft atcam yoksa işkence hacksiz tarayıcı da donmuyo

kcr

Üye
Halbuki arka planda çalışan o kadar çok işlem var ki. Birçoğu sırf programlar çalıştırıldığı zaman hazırda bulunsun diye sistemde yer işgal ediyor. Otomatik başlamasına gerek olmadığı gibi kapatılmasında da hiçbir sakınca yok aslında. O kadar aradım ama bulamadım yukarıda saydıklarımdan daha gelişmiş sistem yönetimi programı. Şöyle sisteme tam hakim, hangi işlemin hangi fonksiyon ve programa ait olduğunu teker teker gösteren; istenilen işlemin otomatik çalışmasını engelleyebilek yok işte. Olsaydı hiç gerek kalmazdı hızlandırmaya da flash'a da...

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt