Telefonunuza çok şey yüklediniz ve kasıyor mu? Gelin hızlandıralım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuza çok şey yüklediniz ve kasıyor mu? Gelin hızlandıralım!!
konuyu mobilden açtığım için link koyamıyorum
çoğumuz telefona çok yüklenip formata koşuyor ama ne gerek var ki bir hafta sonra yine aynı
bu nedenle formattan önce neden kastığını öğrenelim ki zor durumdan kurtulalım
1. önerdiğim program ramblow pro 1.70 ayrıca temizlik sırasında kapanmasını istemediğiniz uygulamaları koruyabilirsiniz
2.önerdiğim program mobile cleaner 3.1 operanın önbellek sil ayarları biraz hikaye bu uugulama ile 80 mb veri temizlediğimi biliyorum
telefona ne kadar çok tema kurarsak o kadar yavaşlıyor ve bu oyunlarda da kendini belli ediyor ve bir yazımcının ismini bilmiyorum piyano ve gitar programı telefonu çok kastırıyor (
http://www.maxicep.com/symbian-3-mu...-piano-pro-v3-00-0-symbian-3-j2me-578310.html aynı yapımcının piyanosu da var kasan bunlardı sanırım)
ve uyguladığımız avkon mifleri 700-800 kbdan büyük olmasın tepkiler çok gecikiyor
class 10 hafıza kartı almaya çalışalım ve denemedim ama hafıza kartını adaptör ile biçimlendirmek maksimum performans vereceğini düşünüyorum

uzun oldu ama umarım yararı olur

Ekleme(25-01-2013):Ram blowla vs vs arka planda çalışan qtappbooster uygulamasının kapanmasını önleyin hariçlere alın

Ekleme(28•01•2013):Sistem modlama bolumunde actığım gpu and cpu mod v2 yi deneyebilirsiniz
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/gpu-and-cpu-mod-v2-by-denny-753191.html

Ekleme(17-02-2013)(19-02 güncellendi):Bu yöntem en etkili olanlarından c Resource apps ve
e Resource apps artı olarak
c Resource ve
e Resource
bu dosyaların içindeki r01 ve r14 hariç diğer r isimliler silinerek müthiş hızlanma sağlarsınız
sadece e resource bile farkettirdi
Not:rsc dosyalarını silince hızı farketmiyor hatta daha kötü oldu rakamlıları silmek daha mantıklı.

Ekleme: (20-02-2013): Dosya silmeyle falan boğuşmam diyosanız da ilk önce orjinal temadan kurtulun metro revulotion v2 teması kullandıklarımdan telefonu en az kasan tema
clearblack serisi de iyidir

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, yesilyol22, kedi006 ve 2 diğerleri

codblackops2

codblackops2

Üye
teşekkürler :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler :)

Samet.25

tesekkurler

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Teşekkürler

meme4

meme4

Üye
app stop da benden tavsiye tüm açık uygulamaları kapatıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
çoğu uygulamada kaldırdıktan sonra atık dosya kalıyor symbian da zaten 20000 küsür dosya var onlarda eklenince yük biniyor artı hafıza kartı biçimlendirme etki eder ve arada bir fabrika ayarları iş görür ama en temizi gene flash be :)

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22 ve MaxipmaN
Kayahan14

Kayahan14

Üye
çoğu uygulamada kaldırdıktan sonra atık dosya kalıyor symbian da zaten 20000 küsür dosya var onlarda eklenince yük biniyor artı hafıza kartı biçimlendirme etki eder ve arada bir fabrika ayarları iş görür ama en temizi gene flash be :)

aynen abi katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22 ve noss_bar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
:rica: arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Teşekkürler ...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

tevley

tevley

Üye
:tşk::naughty: adam telefonda yapmış Helal olsun

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum :)

meme4

meme4

Üye
qtappbooster ben kapatıyorum sakıncası ne ?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
aslında bir sakıncası yok hızda farkettirdi gibi geldi istersen bir dene kapat sonra qt uygulaması aç otomatik açılıyorsa sorun yok :)

meme4

meme4

Üye
aslında bir sakıncası yok hızda farkettirdi gibi geldi istersen bir dene kapat sonra qt uygulaması aç otomatik açılıyorsa sorun yok :)

bende sorun yok uygulama açılışları normal bilgi için teşekkürler

tevley

tevley

Üye
Dostum ya benim sorunum var mesala adamlar hani yeni bişeyler yapıyolar ya tek bi paketin içinde nerdeyse telefonu yeniliyorlar performansı falan o paketi indirdim dielim nasıl kurcam telefona

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk:

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
tevley dostum sanırım cfw den bahsediyorsun telefon bozulsa hack anlaşılmayabilir ancak cfw hemen anlsılır o nedenle hiç kurmadım forumda gerekli programların konusu var cfw telefon flashlanarak kurulur

coutfell rica ederim dostum

PixelWolf

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt