neyse bende artk 2g ile kullanıyorum bakalım nasl oluck2-3 dkda %1 gidiyor normalmi
Metin137 Üye Konu Sahibi neyse bende artk 2g ile kullanıyorum bakalım nasl oluck2-3 dkda %1 gidiyor normalmi
Invoke Üye HackerMet' Alıntı: s2 kullanıyorum telefon sarjdayken oyun oynadığımda sarj olması gerekirken sarj gidiyor sorun bataryamdamı yoksa herkestemi böyle Genişletmek için tıkla ... Sorun yok, normal.
HackerMet' Alıntı: s2 kullanıyorum telefon sarjdayken oyun oynadığımda sarj olması gerekirken sarj gidiyor sorun bataryamdamı yoksa herkestemi böyle Genişletmek için tıkla ... Sorun yok, normal.
yaren_dede Üye HackerMet' Alıntı: neyse bende artk 2g ile kullanıyorum bakalım nasl oluck2-3 dkda %1 gidiyor normalmi Genişletmek için tıkla ... 3g ile kac dakikada gidiyorduki bence bosa kapatma acik dursun
HackerMet' Alıntı: neyse bende artk 2g ile kullanıyorum bakalım nasl oluck2-3 dkda %1 gidiyor normalmi Genişletmek için tıkla ... 3g ile kac dakikada gidiyorduki bence bosa kapatma acik dursun
yaren_dede Üye HackerMet' Alıntı: bencede böyle iyi öneri için saolun Genişletmek için tıkla ... Ekran isigini tasarruflu kullansan yeterli daha cok tasarruf dusunursen elindeki cihaza verdigin paraya yazik
HackerMet' Alıntı: bencede böyle iyi öneri için saolun Genişletmek için tıkla ... Ekran isigini tasarruflu kullansan yeterli daha cok tasarruf dusunursen elindeki cihaza verdigin paraya yazik