evet orası doğruda mesela benim tel net+müzik dinlerken yaklaşık 4dkda %2 gidiyor sizinki ne kadar ona göre bakıcam
ha tmm peki bazı romlar ile bu süreyi yükseltebilirmiyiz
ama onun dışında mesela oyun oynadığımda su gibi gidiyr mecbur sarjda iken kulanıyorz

Telefonun 3G'sini kapat 2G ile kullanın arada ki farkı görürsünüz. Birde senkronizasyonu kapatın ekran ışığını vs. ayarlayın benim telefonun bataryası bu şekilde %60 gibi daha fazla gidiyor.bide çok ısınıyor ya
Telefonun 3G'sini kapat 2G ile kullanın arada ki farkı görürsünüz. Birde senkronizasyonu kapatın ekran ışığını vs. ayarlayın benim telefonun bataryası bu şekilde %60 gibi daha fazla gidiyor.
Ben 3G ile kullanınca yarım günde bitiyorsa şarjım 2G ile bir günü geçiyor sen düşünekran parlaklığı falan en azda sadece neti 3g ile kullanıyorum
Gözünün sürekli prizde olmasını istemiyorsan mecburTelefon 3310 a döndü sayende :P
Ben 2G ile kullanıyorum zaten genelde whatsapp messenger falan kullanıyorum onlarda çok fazla internet verisi kullanmadığı için hiçbir sorun olmuyor. Bir şey indirmek istediğimde mesela çok büyükse durum çubuğunda 2G ile 3G arasında geçiş yapma butonu var tek tıklamayla 3G oluyor işim bitince tekrar 2G 
Ben 3G ile kullanınca yarım günde bitiyorsa şarjım 2G ile bir günü geçiyor sen düşün
Gözünün sürekli prizde olmasını istemiyorsan mecburBen 2G ile kullanıyorum zaten genelde whatsapp messenger falan kullanıyorum onlarda çok fazla internet verisi kullanmadığı için hiçbir sorun olmuyor. Bir şey indirmek istediğimde mesela çok büyükse durum çubuğunda 2G ile 3G arasında geçiş yapma butonu var tek tıklamayla 3G oluyor işim bitince tekrar 2G
![]()

pile enerji geliyor ısınacak tabikibide çok ısınıyor ya