Uygulama Telefonun Sarjdayken Sarjın Gitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Sarjdayken Sarjın Gitmesi
s2 kullanıyorum telefon sarjdayken oyun oynadığımda sarj olması gerekirken sarj gidiyor sorun bataryamdamı yoksa herkestemi böyle

anemik

anemik

Üye
S3 telefonumda ayni sorun oluyodu.ayrixa telefonun interneti acik birakip sarja takin sarj cok gec doluyodu.
Usb kablosunu degistirdim duzeldi:) bircok kiside sorun buydu ve duzeldi.
Sarjdayken naparsaniz yapin azalmamasi lazim bende azalmiyodu hic normalde.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
peki siz ne kadara ve hangisini aldınız aynı sorunlar bendede vr bende orjinal samsung şarj aleti var ama başka telefonun bundanmı acaba bunun dışında da bataryam çabuk bitiyor özeliklede oyun oynarken

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Kapasiteli oyunlar telefonun sarj olma hizindan daha cabuk eritiyor sarji mesela benim cihaz ortalama 3.5 saatte sarj oluyor ama most wanted full oynasam 1.5 saatte sarj biter yani oynadiginiz oyuna bagli olarak sarj olayi etkilenebilir yani benim fikrim bu

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
evet orası doğruda mesela benim tel net+müzik dinlerken yaklaşık 4dkda %2 gidiyor sizinki ne kadar ona göre bakıcam

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ha tmm peki bazı romlar ile bu süreyi yükseltebilirmiyiz

lale63

lale63

Üye
Kardesim sarj aletinin telefona giren yerine bak kac dis var 5 dis olmasi lazim 4disse yavas dolar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ha tmm peki bazı romlar ile bu süreyi yükseltebilirmiyiz

Ben inanmiyorum yukselecegine cunku internette bir saat gezdigini farzet ekran isigi devamli yaniyor, dokunmatik yuzey, veri alis verisi, uygulamanin tukenttigi enerji vs yani baska bir rom yuklemenin senin kullandigin enerjiye bir etkisi olacagini dusunmuyorum.
Sadece telefon uyku modunda oldugunda etkisi olabilir oda o kadar onemli degil bence

Never Back Down

Never Back Down

Üye
bence siz en iyisi şarja telefon kullanmayın patlama riski var ;)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ama onun dışında mesela oyun oynadığımda su gibi gidiyr mecbur sarjda iken kulanıyorz

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bu S2 de genel bir durum :D

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bide çok ısınıyor ya

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
bide çok ısınıyor ya
Telefonun 3G'sini kapat 2G ile kullanın arada ki farkı görürsünüz. Birde senkronizasyonu kapatın ekran ışığını vs. ayarlayın benim telefonun bataryası bu şekilde %60 gibi daha fazla gidiyor.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ekran parlaklığı falan en azda sadece neti 3g ile kullanıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefonun 3G'sini kapat 2G ile kullanın arada ki farkı görürsünüz. Birde senkronizasyonu kapatın ekran ışığını vs. ayarlayın benim telefonun bataryası bu şekilde %60 gibi daha fazla gidiyor.

Telefon 3310 a döndü sayende :P

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
ekran parlaklığı falan en azda sadece neti 3g ile kullanıyorum
Ben 3G ile kullanınca yarım günde bitiyorsa şarjım 2G ile bir günü geçiyor sen düşün
Telefon 3310 a döndü sayende :P
Gözünün sürekli prizde olmasını istemiyorsan mecbur :D Ben 2G ile kullanıyorum zaten genelde whatsapp messenger falan kullanıyorum onlarda çok fazla internet verisi kullanmadığı için hiçbir sorun olmuyor. Bir şey indirmek istediğimde mesela çok büyükse durum çubuğunda 2G ile 3G arasında geçiş yapma butonu var tek tıklamayla 3G oluyor işim bitince tekrar 2G :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben 3G ile kullanınca yarım günde bitiyorsa şarjım 2G ile bir günü geçiyor sen düşün
Gözünün sürekli prizde olmasını istemiyorsan mecbur :D Ben 2G ile kullanıyorum zaten genelde whatsapp messenger falan kullanıyorum onlarda çok fazla internet verisi kullanmadığı için hiçbir sorun olmuyor. Bir şey indirmek istediğimde mesela çok büyükse durum çubuğunda 2G ile 3G arasında geçiş yapma butonu var tek tıklamayla 3G oluyor işim bitince tekrar 2G :D

2g 3g butonumu var sende?
Bende niye yok :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt