telefonumun ön camı kırıldı. garantiye gönderdim 1.5 oldu gelmedi geri almalımıyım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun ön camı kırıldı. garantiye gönderdim 1.5 oldu gelmedi geri almalımıyım.
telefonumun ön camı kırıldı 1.5 ay önce kvk ya gönderdim orjinal liği bozulması yine garantide kalsın diye ama telefonum hala gelmedi sizce telefonu geri alıp aldığım bayide mi yaptırayım yoksa bekleyeyimmi .

kvk online cihaz takip de yazan yazı.

Sayın Müşterimiz ; Tarafınızdan cihazınızın tamir bedeline onay verilmiştir. Tamir işlemlerinin tamamlanması için değişmesi gereken parçanın üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bekle Tabiki,Kvk En İyi Şekilde Yapacaktır :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama yapcağı olsaydı 1.5 ayda yapardı. gidip sordunuzmu noldu bizim telefon diye hiç? ben 2 hafta önce turkcell t10'u gönderdim, ekranı gelmiyodu, temassızlık varmış, 2 gün önce geldi kvk'dan.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence git bir sor servise

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Bence 1.5 ay normal bi süre.Alma telefonu yapsınlar en iyisini onlar yapar sen takılma süreye :good:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefonu Alıp Başka Bir Yere Vermede Çünkü Her Ne Olursa Olsun En İyisini Onlar Yapacaktır,Gidip Sorabilirsin Ama Ne Oldu Benim Cihaz Diye :)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
bence de yapacaklardır ama yine de bir sor

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
kvk online cihaz takip de yazan yazı.

Sayın Müşterimiz ; Tarafınızdan cihazınızın tamir bedeline onay verilmiştir. Tamir işlemlerinin tamamlanması için değişmesi gereken parçanın üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...