Cihaz değişimi HTC Desire X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeaDZooM

DeaDZooM

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz değişimi HTC Desire X
İyi günler;

*HTC Desire X modeli telefonum şarj etmemesi yüzünden kvk teknik servise türkcell bayi şubesi tarafından teslim ettim.

*Orda ki görevli bayan telefonun değişeceğini ve kulaklık vs ilk aldığım gibi geri teslim edip üretilen firmaya gönderip yeni Desire X göndereceklerini söyledi.

*Şimdi gerçekten telefon kökten değişecek mi ?

- İnternet sitesinde;

''Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır''.. diyor.

Sonuç ne olur bu durum hakkında bilginiz var mı? gerçekten değişecek mi acaba telefon kimisi içini değiştirecekler falan diyor forumlarda tam anlamadım.KVK arasam telefonumun gelceği tarihi öğrenebilirmiyim?

Teşekkür ederim..

TheMadness

TheMadness

Üye
Anakart değişir sadece.

blacktalon

blacktalon

Üye
tel aynı olur ici degisir ben olsam almam ve degisim talep ederim eger cihaz yeniyse

lordufuk

lordufuk

Üye
ben dede pixel ölü çıktı değişim yapılacak bekliyoruz

lordufuk

lordufuk

Üye
Nasıl anlıyorsun bunu ?
Ekrada o ölü pixeller sırıtıyor ekranın üsttünden altına kadar sanki bi çizik vamrış gibi ama o ölü pixel oluyor işte zamanla o ölü pixel telefonun her tarafına yayılıyor onun için firmalar o konuda çok dikkatli direkt değişim yapıyorlar

- - - Eklendi - - -

aynı şundaki iki noktanın boydan oya olduğunu düşün zamanla büyüyor telefon alırken dikkat edin böyle şeylere

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye
Ekrada o ölü pixeller sırıtıyor ekranın üsttünden altına kadar sanki bi çizik vamrış gibi ama o ölü pixel oluyor işte zamanla o ölü pixel telefonun her tarafına yayılıyor onun için firmalar o konuda çok dikkatli direkt değişim yapıyorlar

- - - Eklendi - - -

aynı şundaki iki noktanın boydan oya olduğunu düşün zamanla büyüyor telefon alırken dikkat edin böyle şeylere

Teşekkürler, yani mutlaka farkediliyor ?

skywalker06

skywalker06

Üye
Cihazını alıp yenisini vermiyor sadece içindeki anakartı değiştirecekler ben olsam arar diretirim yeni cihaz isterim

lordufuk

lordufuk

Üye
Evet ama biraz dikkatli bakmak gerekiyor ayrıca kim dediki değiştirmiyor diye genpa telpa direkt değiştiriyor ama biz bi kaç sorun yaşadık teli değiştirdim note2 aldım hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...