Telefonumu bayılta bayılta sonunda öldürdüm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu bayılta bayılta sonunda öldürdüm :)
Arkadaşlar c5-03 telefonumu FW işlerinden dolayı öldürmüş bulunmaktayım :) hiç bir türlü yazılımı açmıyor orjinali dahi nokia yazısı geldikten sonra kapanıyor. servise göndericem de nereye veriyim diye danışmak istedim. Teleservice e mi gönderiyim yoksa Nokia Care e mi veriyim?

lütfen dead flash at demeyin

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at telini açalım.

Jitou

Jitou

Üye
Hiç gönderme 1 ay gelmez Halbuki işin 10dklık

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
10 dk lık iş ne acaba :) ben beceremedim o kdar fw yapıyorum felan ama orjinal yazılımı dahi çalıştırmıyor şuan

sinanorta

sinanorta

Üye
Arkadaşım hard format atmayı dene...

codblackops2

codblackops2

Üye
konuyu dağıtmak gibi olmasın da başka bir cfw yüklemeyi dene :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ondan başka hard format yok zaten diyeri soft format :oke:

ondan başka hard format telefon açıkken de atılıyor. Benim anlamadığım şey siz neden söylenene güldünüz :hmmm bir telefon açılmıyorsa onu bu şekilde kurtarmak mümkün değil mi :hmmm

Joker.

Joker.

Üye

ondan başka hard format telefon açıkken de atılıyor. Benim anlamadığım şey siz neden söylenene güldünüz :hmmm bir telefon açılmıyorsa onu bu şekilde kurtarmak mümkün değil mi :hmmm

Bu şekilde dediğin hard format mı :sırıt:

Joker.

Joker.

Üye

"veri sil geri yükle" nedir söyler misin bana.
Tamam da konumuz bu değil ki... :hmmm

Bahsettiğiniz şey Cfw veya ofw veya Telefonun dosyaları ,hard ve soft format , ile alakakı bir şey değil dimi ? VERİ SİLGERİ YÜKLEME OFW ATMA GİBİBİŞİYDİR TAHMİNEN

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bahsettiğiniz şey Cfw veya ofw veya Telefonun dosyaları ,hard ve soft format , ile alakakı bir şey değil dimi ? VERİ SİLGERİ YÜKLEME OFW ATMA GİBİBİŞİYDİR TAHMİNEN

kardeşim telefonun fabrika ayarlarına dönülecek bölümünde 2 seçenek var "geri yükle" bu sadece telefonun fabrika ayarlarına döndürür birde "veri sil geri yükle seçeneği var" Buda bütün telefon hafızasını siler format atar "geri yükle" soft formattir. "veri sil geri yükle" ise hard formattir. Kapalıyken tuşlara basarak yapılan da hard formattir.

Joker.

Joker.

Üye

kardeşim telefonun fabrika ayarlarına dönülecek bölümünde 2 seçenek var "geri yükle" bu sadece telefonun fabrika ayarlarına döndürür birde "veri sil geri yükle seçeneği var" Buda bütün telefon hafızasını siler format atar "geri yükle" soft formattir. "veri sil geri yükle" ise hard formattir. Kapalıyken tuşlara basarak yapılan da hard formattir.
[/QUOT
C5-03 öyle bir seçenek yok

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

[/QUOT
C5-03 öyle bir seçenek yok

yok mu :hmmm

Joker.

Joker.

Üye
Evet Orjinal ayatla tel yönetiminden girilir ama orda dediğiniz gibi bir şey yok ve Enginin Telefonuda C5-03

KAMERA TUŞU İLE İLGİSİ YOK NOKİA YÜZÜNDEN MAHRUM BIRAKMIŞ C5 İ :( CORE KİLİDİ ÖRNEK

Tuba

Tuba

Üye
Konu ile alakasız bilgi içeriği taşımayan mesajlar silimiştir...
iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia Care

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yalnız bu konuda yorumum silinmiş neyseeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt