Geçmiş olsun...
Düşen telefon olsun sana birşey olmasın![]()

Telefonun kendini intihar etmiş olmasın![]()
![]()
dayanamıyor benim uygulama yükle hırçın kullan vs'ye 
Sağlamlık deyince herkesin aklına ilk nokia gelir. batıyor felan ama bu bir gerçekbende 15. kat da oturuyorum
daha hiç balkonun yanında tel açmadım yani
![]()

Hiç çep telefonu üretmese diğer firmalardan aldığı patent hakkı ücretleri ile diğer firmalardan fazla kar eder 

ben hiç unutmuyorum 2-3 yıl önce 6300 ün üzerinden karting arabasıyla geçmiştim araç boşken 100 KG ye yakınmış bende ozamanlar 84 KG falandım yani arabadan indiğimde bir baktım telefon cebimde yok karting görevlisi telefonun arka kapağını bana getiriyor neyse pisti bir tur attık cihazı buldum ardından cihaz çalışıyordu kasasının üstünde yarık vardı ve arka kapağı baya bir ezilmişti penseyle düzeltip 10 gün sonra satmıştım![]()

Tehlike ";4918835][COLOR="DarkRed' Alıntı:ekran parçalanmış işte ne dayanıklısı![]()
ekran parçalanmış sadece o da darbedendir tüm telefon paramparça olurdu başka cihaz olsa

merak etme lumia ile çivi çakıyolar için rahat olsungecmiş olsun ben de 11. Katta oturuyorum balkonun kenarina yanaşmiyorum elimde telefon varken![]()

Tehlike ";4918935][COLOR="DarkRed' Alıntı:
[/COLOR]yine iyiymiş![]()
oda çok sağlamdı c6-01 de çok sağlamdı...
merak etme lumia ile çivi çakıyolar için rahat olsun![]()

ben c6-01 i 2.nesil 6300 olarak görüyorum zaten kasalarıda benzemiyor değiloda çok sağlamdı c6-01 de çok sağlamdı...
- - - Eklendi - - -
bkz. lumia 900![]()