telefonum 6.kattan aşağıya düştü :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Sağlamlık deyince herkesin aklına ilk nokia gelir. batıyor felan ama bu bir gerçek :D bende 15. kat da oturuyorum :D daha hiç balkonun yanında tel açmadım yani :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Geçmiş olsun...

Düşen telefon olsun sana birşey olmasın :oke:

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Telefonun kendini intihar etmiş olmasın :( :kop2:

15097

15097

Üye
geçmiş olsun.için cız etmistir sanırım :(

NUD

NUD

Üye
C6-01 e bu konuda hayranım sağlam telefon

- - - Eklendi - - -

Sağlamlık deyince herkesin aklına ilk nokia gelir. batıyor felan ama bu bir gerçek :D bende 15. kat da oturuyorum :D daha hiç balkonun yanında tel açmadım yani :D

Batıyormu?:d::kop::aha: Hiç çep telefonu üretmese diğer firmalardan aldığı patent hakkı ücretleri ile diğer firmalardan fazla kar eder :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Telefona acıdım :D

stylee61

Üye
geçmiş olsun.

avcitalip

avcitalip

Üye
ben hiç unutmuyorum 2-3 yıl önce 6300 ün üzerinden karting arabasıyla geçmiştim araç boşken 100 KG ye yakınmış bende ozamanlar 84 KG falandım yani arabadan indiğimde bir baktım telefon cebimde yok karting görevlisi telefonun arka kapağını bana getiriyor neyse pisti bir tur attık cihazı buldum ardından cihaz çalışıyordu kasasının üstünde yarık vardı ve arka kapağı baya bir ezilmişti penseyle düzeltip 10 gün sonra satmıştım :D

PixelWolf

Üye
ben hiç unutmuyorum 2-3 yıl önce 6300 ün üzerinden karting arabasıyla geçmiştim araç boşken 100 KG ye yakınmış bende ozamanlar 84 KG falandım yani arabadan indiğimde bir baktım telefon cebimde yok karting görevlisi telefonun arka kapağını bana getiriyor neyse pisti bir tur attık cihazı buldum ardından cihaz çalışıyordu kasasının üstünde yarık vardı ve arka kapağı baya bir ezilmişti penseyle düzeltip 10 gün sonra satmıştım :D

yine iyiymiş :D

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar telime sonunda kavuştum :)

futbol123

futbol123

Üye
ekran parçalanmış işte ne dayanıklısı :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tehlike ";4918835][COLOR="DarkRed' Alıntı:
ekran parçalanmış işte ne dayanıklısı :ehe

ekran parçalanmış sadece o da darbedendir tüm telefon paramparça olurdu başka cihaz olsa
[/COLOR]

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
dış camda hiç bişey yok ki sapasağlam yani sarsıntıyla iç cam pert olmuş

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben c6-01 i 2.nesil 6300 olarak görüyorum zaten kasalarıda benzemiyor değil:eheoda çok sağlamdı c6-01 de çok sağlamdı...

- - - Eklendi - - -

bkz. lumia 900 :D
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt