Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471
SALVADORE

SALVADORE

Üye
Symbian olmayan telefona telefon demem

deliii

Üye
<div class='quotetop'>(SALVADORE &#064; Mar 20 2006, 07&#58;12 PM) [post=301561]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Symbian olmayan telefona telefon demem
[/b][/quote]

Çok hakl&#305;s&#305;n&#305;z. Biz genelde Symbian kullanan cihazlara telefon diyoruz. Windows kullananlarada smartphone veya bilgisayar diyoruz.

Lütfen yorum yapacaksan&#305;z nedeni ile yap&#305;n&#305;z. Sözünüzün ucunu aç&#305;k b&#305;rakmay&#305;n.

enigma

enigma

Üye
cuuuk diye oturdu laf.

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 19 2006, 02&#58;20 PM) [post=300879]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla bnm mpx 200 ume yuklemedıgım program oyun vs kalmamıstı 256 lık SD kartdolmustu nerdeyse muzık ve vıdeolarla &#33;&#33;o konuda haklısınız ama en fazla 3 ay dayandı sonra sattım:))
[/b][/quote]

Benim hala öyle RockFord Fosgate. İstemediğin kadar mp3, oyun, foto, program program ve program. Ama telefon daha doğrusu SmartPhone taş gibi. Hiç bişey olmuyor. Ne bi kasma var ne de kilitlenme.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(enigma &#064; Mar 20 2006, 12&#58;19 PM) [post=301365]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
muhabbet nerelere gitmiş ya gülmekten öldüm. fıkraların üzerine iyi gitti
[/b][/quote]ewet aynen ktılıyorum

DİNO

Üye
JAVA NIN VE NOKIA EN İYİ Sİ

irun

irun

Üye
Herkes ihtiyacı olan sisteme sahip olan telefonu alsın, herkeste rahat etsin.
burdan farklı bi sonuç çıktı diye kimsenin telefonunu değiştireceğini sanmıyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Symbian&#39;a döndüm tekrar..

RockFord Fosgate

Üye
ozluyon bellı bı sure sonra bende su an wındows u ozluyom:))acaba bı imate jamin mı alsam???)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nokia 6270 Java...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hayırlı olsun van

amedian

amedian

Üye
hayırlı olsun van... eee symbiandan kim vazgecebilirki

metin929496

Üye
symbian

deliii

Üye
Bu arada unuttum söylemeyi.

Bugün MPx200&#39;de DivX Film izliyordum. Görüntüye baktım cam gibi. Ama bu bana yetmez dedim.
Çözünürlüğü yükselttim, yeniden Dvd&#39;yi dönüştürdüm.MPx&#39;in İşlemcisine bir overclock (hız aşıtma) çektim, 144 Mhz yaptım. Şimdi göz kamaştırıyor filmler. Hemde stereo kulaklığıda taktımmı off deme keyfime....

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(deliii &#064; Apr 2 2006, 02&#58;08 PM) [post=308843]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu arada unuttum söylemeyi.

Bugün MPx200&#39;de DivX Film izliyordum. Görüntüye baktım cam gibi. Ama bu bana yetmez dedim.
Çözünürlüğü yükselttim, yeniden Dvd&#39;yi dönüştürdüm.MPx&#39;in İşlemcisine bir overclock (hız aşıtma) çektim, 144 Mhz yaptım. Şimdi göz kamaştırıyor filmler. Hemde stereo kulaklığıda taktımmı off deme keyfime....

[/b][/quote]

+1 Benim taktik.Geçen gün telefonda babam ve oğluma baktım.

amedian

amedian

Üye
bazen ii oluyo bendede cem yılmaz gosterileri var sıkılınca acıp kopuyorum:DD

chuancey

chuancey

Üye
var mı symbian gibisi?

MiCoX

Üye
Symbian OS

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Forever Microsoft Mobile

3l3ctro

Üye
Pardon ama kaçınız

Cihazınızda kesilmeden divx film izlerken bir yandan mesaj yazıyor ve o anda oyun açabiliyorsunuz ve cihazınız kasmıyor

Kaçınız bir yandan mp3 dinlerken bir yandan rahatlıkla oyun oynayabiliyor?

Kaçınız aptal tema programları ile yırtmadan dilediği temayı abartısız 5 dakikada bitirip cihazını özelleştiriyor.

Kaçınız yeni bir sürüm çıktığında cihazını güncelleştirebiliyor.

Kaçınızın cihazı virüsten neredeyse hiç etkilenmiyor.Hele hele sis lerden delirmiyor?

Kaçınızın cihazı 2 ve 4 gb lık hafıza kartı destekliyor?

Kaçınızın cihazı ekstra program istemeden kamerası sınırsız kayıt yapabiliyor?

Ya da kaçınızın cihazı stero ses ile mükkemmel müzik zevki tattırıyor.Bass tiz ayarı yaptırtıyor.

Kaçınız cep telefonundan ftp ye bağlanıp web sayfasına dosya gönderebiliyor.

Ya da kaçınız cihazınızdan IP yazıp remote ile uzaktan masa üstü kontrolü yapabiliyor.

Yerinden kalkmadan bilgisayarını REMOTE ile bile bağlanmadan kontrol edebiliyor&#33;&#33;&#33;

Ya da kaçınızın cihazı 6000 mesajı oplduğu halde kasmıyor&#33;

Yormayalım kendimizi arkadaşlar.Dünya smartphone döndü.Windows mobile a döndü.Nokia 2007 de normal cep telefonu pazarından çekleceğini duyurdu.Siz daha yok symbian yok java deyip duruyorsunuz.

Teknoloji Windows Mobile dır.Sabun kalıbı ile gezmektense cep telefonsuz gezmeyi tercih edenlerdenim&#33;

Yaşasın windows mobile (2003 se mpx220) yaşasın mpx kardeşliği

Üst Alt