Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471
darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 21 2006, 03&#58;32 AM) [post=258041]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ghost_ysw &#064; Jan 17 2006, 02&#58;56 PM) [post=254494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SONUNA KADAR SYMBİAN 1 yıldır 6600 kullanıyorum cok memnunum ama telefon gorusmelerimi yapmak icin 3120 kullanıyorum.......
[/b][/quote]

6600&#39;ı süs olarak mı kullanıyorsun?
[/b][/quote]

RockFord Fosgate

Üye
heralde )))))bılgısyar warı kullanıyo arkadas:))

amedian

amedian

Üye
linux kullanan varmı

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 22 2006, 09&#58;25 PM) [post=259777]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
linux kullanan varmı
[/b][/quote]
ben şahsen bizzat kendim Macintosh kullanıyorum sizede tavsiye iderim,kullanın

RockFord Fosgate

Üye
bende n70 te lınux kullanıyom cok guzel ya

face1tr

Üye
<div class='quotetop'>(amedian &#064; Jan 22 2006, 09&#58;25 PM) [post=259777]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
linux kullanan varmı
[/b][/quote]

Şuan WM kullanıyorum. bu aralar linuxOS kullanan motorola, siemens ve samsung modellerin piyasaya girmesi bekleniyor. türkiyede satışa çıktığı gibi linuxOS kullanan motorola a910 modelini almayı düşünüyorum..

bassavci

bassavci

Üye
symbian kullanıyorum. ama sıkıldım . cünkü symbian cok yavas vede telefonları büyük oluyor.
k750i alacagım. yani üst düzey java.

madmann

madmann

Üye
n70 te linux ü nasıl kullanıyorsun

RockFord Fosgate

Üye
baba dalga gecıyom ya sende cıddıyemı aldın:))))))))))))))

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 09&#58;54 PM) [post=262188]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
baba dalga gecıyom ya sende cıddıyemı aldın:))))))))))))))
[/b][/quote]
linux fena fikir değil hani

RockFord Fosgate

Üye
walla ha keske yuklenebılsede kullansam n70 te lınuxxxxx

amedian

amedian

Üye
bu sistemi yapıp sonada satıp para kazanmak lazm ama bu iş anca linux for series 400 nineteenth edition da filan olur

RockFord Fosgate

Üye
baba ben yaptırtcam kendıme windows mobile 64 bit lık nasıl fıkır ama??))

gezgin

Üye
beyler ne yazıkki anlatılanların bir gerçeği var bende 1 senedir symbian kullanıyordum sonra 2. hat için bir mpx aldım ilk önce kuma olarak düşünmüştüm ama bi baktım bir anda symbiandan nefret etmeye başladım tabi bunlar benim fikrim ilk başlarda bende bir symbian fanatiğiydim ama şimdi 6260 ımı anneme verecem o kullansın ben 200ümle mutlu bir hayat yaşayacağım

RockFord Fosgate

Üye
bende mpx 200 kullandım sonra 6630 alıncada ben wındowstan sogudum 6630 hızı ve program cesıtlılıgı wm den daha kullanıslı ve guzel geldı)ama yınede wm symbıan kdr ıyı bı ısletım sıstemı ancak bıraz gelıstırılmesı o sıkıcılıktan(menu vs...)kurtulması gerekır dıye dusunuyorum

Dark saga

Dark saga

Üye
arkadaslar ben bu forumu pek annamadım telinizdeki işletim sistemi ne? die soruluo çoğu kişi enii symbian-wm weya jawa- symbiandan iyisini tanımam gibi yorumlar yapmıs ne alaka?

slayer

Üye
odun gibi "SYMBIAN" deyip geçmek dahamı iyi.... Yorum yapıyoruz... Ağağıdaki gibi yanlış bilgileri düzeltiyoruz...

<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 26 2006, 07&#58;56 PM) [post=264343]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende mpx 200 kullandım sonra 6630 alıncada ben wındowstan sogudum 6630 hızı ve program cesıtlılıgı wm den daha kullanıslı ve guzel geldı |)ama yınede wm symbıan kdr ıyı bı ısletım sıstemı ancak bıraz gelıstırılmesı o sıkıcılıktan(menu vs...)kurtulması gerekır dıye dusunuyorum
[/b][/quote]

Dark saga

Dark saga

Üye
slayer- ööle yorumlara bişey demiyom o kişi tecrübelerini sölüyo güsel ama benim kastettiklerim symbiandan başka tanımam vb.... çoğu başka wm weya java kullanmadan fatatik olan kişiler gibi gelio

slayer

Üye
o konuda haklısın....

RockFord Fosgate

Üye
sen takıl daha slayer ya wm ıle mutlu bı hayat yasa bakalım nereye kadar:)))))))))))))

Üst Alt