Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471

RockFord Fosgate

Üye
su an yukarıda koydukların la tamam ama sen demın İmate Jamin i koydun o bır PDA o yuzden dedım!ayrıca yukarıda werdıgın telefonun fıyatını bılıyormusun?????ve1.3mp kameras war ona o fıyat verılmez!ayrıca ben emektar mpx200 demedım mpx220 dedım ıyı bak

face1tr

Üye
ben kimseyi suçlamıyorum.. nokya kar payını yüksek tutuyor... halk dünyada neler oluyor habersiz garibim en iyi nokya zannedip basıyorlar alıyorlar nokyaları .. eeğğ kvk genpa gibi istese ülkeye imate getirebilecek ithalatçı firmalarda bu işten memnun.. neden imate getirip pazarı bölsünler.. neden motorola a910 getirsinler. kar ediyorlarmı ediyorlar.. eğğ bizede nokya kullanmak düşer.. aslında böyle forumlarda ahh ahh diyeceğimize toplu mail bombardımanları ile türkiyeye imate ve motorola modellerininde gelmesini sağlamalı ama olurmu ki katılım ???

yaw bana söz düşmez ama maxicep yönetimi sahibi kalksa ben bu maili bilmemkaçbin üyeli telefon sitesinin sahibi ve üyelerimizden gelen istek üzerine atıyorum .. işte durum böyle böyle trye wm , linux kullanan modellerinde kota konmadan gelmesini istiyoruz falan ....?!?!

RockFord Fosgate

Üye
ben bır imate manyagıyım!!jam alcaktım param yetısmedı(kvk dan ama malesef dogru dıyosun!

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Ben de PDA veya iyi bir pocket pc düşünüyorum, nokia kesmiyor artık hep aynı şey sadece şekil değişiyor...

RockFord Fosgate

Üye
ben babama imate sp5 aldım cok memnun walla super alet kendımede alabılırdım ama kamerası 1.3 olmasına ragmen baya kotu cekıyo ama ekran muthıs wm 5 war daha ne olsun!

TonyukuK

TonyukuK

Üye
Beni tanıyan tanıo.. Sony Ericsson.. Symbian UIQ Series 2,0 interface.. Ama tabiki oyum Windows Mobile'dan yana.. Mpx200'üm bana çok şey öğretti

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Ben de n70 i sattım.Hp almayı düşünüyorum.Para yetiştirebilirsem tabii

RockFord Fosgate

Üye
imate sp5 al baya guzel o da tavsıy ederım!!!

FrontmaN

FrontmaN

Üye
iMate SP3i de olabilir.Kibar olması avantajı ama hp kadar özelliği yok...

RockFord Fosgate

Üye
sp5 te 1.3mp kamera+wifi fılan war baya guzel ve ozellıklı ekranda 240x320 wm 5.00 war ıcnde oohh!!ama baba kullanıyo sınırım bozuldu:(((

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 3 2006, 03&#58;18 PM) [post=270280]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sp5 te 1.3mp kamera+wifi fılan war baya guzel ve ozellıklı ekranda 240x320 wm 5.00 war ıcnde oohh&#33;&#33;ama baba kullanıyo sınırım bozuldu:(((
[/b][/quote]

Onun Türkiye&#39;deki satış fiyatı ne kadar?Bütçeyi zorlar mı ?

RockFord Fosgate

Üye
bıze teyzem ıngıultereden getırdı gumrukte wergısını odemıs walla ama Galıba KVK getırıyor turkıyeye 1350 cıwarı olabılır &#33;

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 3 2006, 03&#58;23 PM) [post=270287]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bıze teyzem ıngıultereden getırdı gumrukte wergısını odemıs walla ama Galıba KVK getırıyor turkıyeye 1350 cıwarı olabılır &#33;
[/b][/quote]

O zaman benim teknoloji için 2 ay daha aç kalmam gerekiyor.

RockFord Fosgate

Üye
ya ben tahmını bı rakam soledım ama 1100-1200 kesın wardır&#33;&#33;

S_L_A_Y_E_R

Üye
symbian ne varsa onda

troublesome

Üye
symbian&#39;ı seviyorum..birlikte mutlu mesut yaşıyoruz

kaklen

kaklen

Üye
arkadaslar bırın su işleri ama symbian tabiki iyi ama yınede yeterlı deıl aksını sistemi çok zayıf

sergan56

Üye
bu teknolojinin dertleri bitmez kardeşim onu alırsınyenisi çıkar yensisini alırsın sıkılırsın

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Dün mpxe format attım,sabahta akşama kadar oyun ve programı kura kura bitiremedim.Hepside işe yarayan programlar...

RockFord Fosgate

Üye
bende annemın 6630 a dun aksam dosyalardan 100 kusur program+oyun ındırdım:))ısletım sıstemının avantajı ıste&#33;&#33;java olsa bısey yapamazsın:)

Üst Alt