<div class='quotetop'>(slayer @ Nov 22 2005, 10:24 PM) [post=213244]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"yazılımın bulamakta zorlanıyosun" derken su symbianlarda geliştirilebilir olmayan seymi_??? hani su yaklasık 500 milyon fazla vererek basit bir makyajla önünüze yeniden sürülen seyden farklı olan şeymi....
+
WİNDOWS Media Player mpx220 'yi kasmıyor....
"Smart movie arıyor" derkende beta playeri bilmeyenler arıyor.... vede beta player dediğimiz program birçok bilgisayar kullanıcısının PC lerinde bile bulunmayan codecler içeriyor....
MPx i duymamak sizin ayıbınız eee türkiyede piyasa nokia diyor... nerden bilsin insanlar kaliteyi, gücü.....
"walla herkes düşündünü söliyebilir tabiki"
onun için üstün özelliklerini her seferinde dile getiriyoruz... Neden aşalama olarak görüyorsunuzki_?? yoksa sizde olmamasınız getirdiği bir duygumu bu_???
<u>"EA games,activision gibi dev firmalar senin <span style="font-size:14pt;line-height:100%">devasa wındows kullanan mpx</span>,ine oyun yapmıo"</u> neden_? belkide MPx oyuncak deildir... Deilmi_????
son olarak MPx i bırakanlarda biliyor mpx in süper olduğunu.... dısarıya vurmuyolar o kadar....
herkez ihtiyaçlarına göre bişeyler alsın canım bize ne...
MPx çiler olarak beklentilerimiz büyük... Büyük düşünüyoruz ve MPx kullanıyoruz....
[/b][/quote]
1.yaa hepsini bi geç sen allah aşkına bi girde bak "olmamasının getirdigi duyguymuş" kaç paralık alet yaa bu kadar tantanasını ettıgın telefonun nerdeyse tamamı fıyatına ben sadece hafıza kartı aldım 3 gün önce telefonun seviyosun anlarım ukalalık etmek veya camur atmakta istemiyorum ama şunuda kabul et yani bulunmaz hint kumaşı diil
2.her symbianda olan,olmayana da eklenebilcek özellikler...aman ne güzel film izliyorum mp3 dınlıyorum laylaylay derken mpx oyuncak olmuoda adam gibi grafiklerle oyun oynanıncamı n-gage veye symbian oyuncak oluo madem telefon telefondur,başka amaç icin kullanılmamalı,oyuncak diildir tezini savunuosun...ayrıca...
3.evet bu bi gercek ki yere goge sıgdıramadıgın mpx,e diil symbian telefona yapılıo butun o 40-50mblık oyunlar,istersen oyuncak de istersen başka bişe butun o saydıgım bulunmaz özellikleride kurdun diyelim hadi o telefonda colin mc rae calıştırmaya başar,ben sana kendi telefonumu hediye edeyim
4.bi konuda katılıyorum herkes kendı ihtiyaçlarına gore telefon alsın bölümü,dogruda...büyük düşünüyoruz mpx kullanıyoruz falan hikaye geç bi kere onları mpx200 zamanının telefonuydu mpx,i 5e katlıcak telefon dolu piyasada
5.birincide yazılanlara ne alakası war yok öle bişe abartıosun diyenler cıkacaktir işte üşenmedim girdim internetten baktım burda bulunmaz hint kumaşıııı....pardon mpx200
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6.bu arada kırıcı olduysam herkesten özür dilerim ama hakaten baya bi suredir birikenler şu 2.mjda tamamen cıktı