Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 nin tasarımı çok hoşuma gitti ama bir kere nokia aldığıma pişman oldum bir daha olmak istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: enterneoll

amcalu1

amcalu1

Üye
lumia 920 nin tasarımı çok hoşuma gitti ama bir kere nokia aldığıma pişman oldum bir daha olmak istemiyorum

Bunun ki symbian Belle gibi dandik bir sistem değil az donanimla cok performans sağlayan bir sistem var bunda malzeme kalitesi süper kamerasi süper bunun yanında kablosuz şarj süper hasas dokunmatik ekran ile rakiplerinden öne çıkıyor bence 920 yi bekle

Türe

Türe

Üye
S3 hala kasim kasim kasiliyo birak one x e bak

Türe

Türe

Üye
Simdi millet soracak nerden biliyon kullamdin mi diye evet hergun kullaniyorum :ok2:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
s3 te gerçekten takılma kasma varmı arkadaşın dediğine göre one x dede oyunlarda takılıyor sarınırm doğrumu?

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 te gerçekten takılma kasma varmı arkadaşın dediğine göre one x dede oyunlarda takılıyor sarınırm doğrumu?

android oyunlarının birçoğu iostan portlandığı için takılma oluyor malesef,s3 sadece arayüzde takılıyor çok nadir ama yani :evet: samsungların genelinde bu var mesela one x'te varmı bilemiyorum Sony'lerde yok mesela arkadaşımsa Arc S var gayet arayüzde seri :evet:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Oyunlardaki kasilmalari gitti mi one x in batman,amazing spiderman gibi oyunların

Bu dediklerimizi ben kendi One X imde hiç görmedim :oke: Iki telefonda mevcut bende eğer şarj problem olmayacaksa One X almalısınız :oke:

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizden bir ricam var one x ile s3 arasında kaldım 2 sininde + larını - lerini yazarmısınız?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar sizden bir ricam var one x ile s3 arasında kaldım 2 sininde + larını - lerini yazarmısınız?

İkiside on numara cihaz..Hangisini daha çok beğeniyorsan onu al bence..Ama gerçek şu ki hangisini alırsan al asla pişman olmazsın :)

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
enterneoll

enterneoll

Üye
S3 de hiç biryerde kasılma yaşamadım telefonu ilk çıktığı gün aldım. One x'de güzel ama şarj problemi :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Batarya performansı ve internet tarayıcı performansı kesinlikle S3, diğer bölümlerde aklına ne gelirse One X aklına ne gelirse :)

- - - Eklendi - - -

İkiside on numara cihaz..Hangisini daha çok beğeniyorsan onu al bence..Ama gerçek şu ki hangisini alırsan al asla pişman olmazsın :)

Bu yoruma benden bir alkış :alkis

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Batarya performansı ve internet tarayıcı performansı kesinlikle S3, diğer bölümlerde aklına ne gelirse One X aklına ne gelirse :)

- - - Eklendi - - -

Bu yoruma benden bir alkış :alkis

Eyvallah kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

S3 de hiç biryerde kasılma yaşamadım telefonu ilk çıktığı gün aldım. One x'de güzel ama şarj problemi :(

Bende hiç kasılma yaşamadım şu ana kadar bilmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur :)

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 bence Jelly Bean'dan sonra daha iyi :evet:

Overclocksuz 4.1.1 S3

1.8 GHZ Overclocklu

- - - Eklendi - - -

bu sonuçlar kendi s3'ümden alınmıştır :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
One X tede kasılma olabiliyor S3 tede ara sıra bunlar sorun edilecek şeyler değil 100 harekette birinde cihaz tekleyebilir elektronik cihaz sonuçta sistem sıkıntısı hala mevcut androidlerde. Ama biraz bekleyin derim şu Jelly Bean One X ede gelsin o zaman kesin bir şey söylerim ancak şu an için One X ten daha memnunum :)

avcitalip

avcitalip

Üye
ayrıca s3'ten görüntülü görüşme yapabilirsiniz ve şarjı daha uzun süre gider bir günü rahat çıkarır yani :evet: ve kendine özel Smart Stay Gibi birçok özelliği vardır :evet:

- - - Eklendi - - -

one x'in de Beats Audio'su ve Tegra 3'ü var üstünlük olarak :evet:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
s3 bence Jelly Bean'dan sonra daha iyi :evet:

Overclocksuz 4.1.1 S3

1.8 GHZ Overclocklu

- - - Eklendi - - -

bu sonuçlar kendi s3'ümden alınmıştır :oke:

JB 'den sonra daha iyi olduğu kesin zaten :) Gözle görülür bi performans artışı var telefonda :)

avcitalip

avcitalip

Üye

JB 'den sonra daha iyi olduğu kesin zaten :) Gözle görülür bi performans artışı var telefonda :)

:evet:,buradaki one x'in JB olmadığını söylüyorlar ama ben inanmıyorum pek Quadrant'ın paralı sürümü yüklü telefonda blackmart'tan indirmiştim yani :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt