lumia 920 nin tasarımı çok hoşuma gitti ama bir kere nokia aldığıma pişman oldum bir daha olmak istemiyorum
Simdi millet soracak nerden biliyon kullamdin mi diye evet hergun kullaniyorum![]()
Simdi millet soracak nerden biliyon kullamdin mi diye evet hergun kullaniyorum![]()
CyanogenMod'u bir yüklüyorsun yanına kimse yaklaşamıyor 
s3 te gerçekten takılma kasma varmı arkadaşın dediğine göre one x dede oyunlarda takılıyor sarınırm doğrumu?
samsungların genelinde bu var mesela one x'te varmı bilemiyorum Sony'lerde yok mesela arkadaşımsa Arc S var gayet arayüzde seri 
Oyunlardaki kasilmalari gitti mi one x in batman,amazing spiderman gibi oyunların
Iki telefonda mevcut bende eğer şarj problem olmayacaksa One X almalısınız 
arkadaşlar sizden bir ricam var one x ile s3 arasında kaldım 2 sininde + larını - lerini yazarmısınız?

İkiside on numara cihaz..Hangisini daha çok beğeniyorsan onu al bence..Ama gerçek şu ki hangisini alırsan al asla pişman olmazsın![]()

Batarya performansı ve internet tarayıcı performansı kesinlikle S3, diğer bölümlerde aklına ne gelirse One X aklına ne gelirse
- - - Eklendi - - -
Bu yoruma benden bir alkış![]()

S3 de hiç biryerde kasılma yaşamadım telefonu ilk çıktığı gün aldım. One x'de güzel ama şarj problemi![]()

s3 bence Jelly Bean'dan sonra daha iyi
Overclocksuz 4.1.1 S3
1.8 GHZ Overclocklu
- - - Eklendi - - -
bu sonuçlar kendi s3'ümden alınmıştır![]()
Gözle görülür bi performans artışı var telefonda 
JB 'den sonra daha iyi olduğu kesin zatenGözle görülür bi performans artışı var telefonda
![]()
,buradaki one x'in JB olmadığını söylüyorlar ama ben inanmıyorum pek Quadrant'ın paralı sürümü yüklü telefonda blackmart'tan indirmiştim yani