Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar elimde c7 var bıktım bu telefondan yarın satıcam bi telefoncuya arka kapagında ufak tekef çizikler var telefoncu ortalama buna ne kadar verir.

Bide ben telefon alıcam S3 almayı düşünüyorum ama S3 den başka önereceğiniz cihaz varsa yazarmısınız?

Bide arkadaşlar ben s3 24 ay takside alabilecegim bir yer varmı teknosada yok electro word e bakmadım daha eğer bildiginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Bide Turkcell de S3 ayda 24x60tl bu çok uygun ama sadece turkcell hatlarda çalışıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse sadece turkcell hatlarda çalışıyorsa bunu aldıktan sonra normal hale getirme yolu varmı?

Arkadaşlar çok şey sordum özürdilerim hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar iyi forumlar :D yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum

şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

azrock

azrock

Üye
Merhaba arkadaşlar elimde c7 var bıktım bu telefondan yarın satıcam bi telefoncuya arka kapagında ufak tekef çizikler var telefoncu ortalama buna ne kadar verir.

Bide ben telefon alıcam S3 almayı düşünüyorum ama S3 den başka önereceğiniz cihaz varsa yazarmısınız?

Bide arkadaşlar ben s3 24 ay takside alabilecegim bir yer varmı teknosada yok electro word e bakmadım daha eğer bildiginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Bide Turkcell de S3 ayda 24x60tl bu çok uygun ama sadece turkcell hatlarda çalışıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse sadece turkcell hatlarda çalışıyorsa bunu aldıktan sonra normal hale getirme yolu varmı?

Arkadaşlar çok şey sordum özürdilerim hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar iyi forumlar :D yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum

şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

Şu yazıları ilk paragraf dışında Android bölümüne sordanız, daha iyi ve net cevaplar alırsınız.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar glaxy ace 2 nasıl hoşuma gitti şekli ama şarjı çabuk bitiyormuş doğrumu?

- - - Eklendi - - -

valla aceleden nereye açıçagımı şaşırdım özür dilerim acil tel lazım

yeauw

yeauw

Üye
fiyat belirlersen daha iyi yardımcı oluruz bence :D

Türe

Türe

Üye
S3 ü birak one x e bak

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2

zappinger

Üye
s3 dogru secim olur

yeauw

yeauw

Üye
bence bekle wp li cihazlarada bak sonra belki pişman olursun

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama htc one x daha pahalı s3 ten

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Öncelikle operatörler üzerinden telefon alman için en az 1 sene aynı operatörün hattını kullanmış olman gerekiyor..Ayrıca sadece hat kullanmakla olmuyor belli bir paketi kullanıyor olman ve 12 aylık faturanın belli bir miktara ulaşmış olması gerekiyor yani herkese vermiyorlar..

Telefonunu kendin satmanı öneririm çünkü telefoncular olabildiğince düşük rakam verirler ve zararlı çıkarsın..Kendin satarak daha fazla para elde edebilirsin..

Evkur 'dan 24 ay veya 15 ay taksitle kredi kartsız her ay elden ödemeli şekilde istediğin telefonu alabilirsin..Ben Evkur 'dan 15 ay kredi kartsız taksitle aldım..Nakit paran veya kredi kartın yoksa tavsiye ederim..

S3 iyi cihaz bende tavsiye ederim pişman olmazsın.

aleranol

aleranol

Üye
telefonunu 350 civarına alırlar bende.kullanıyorum. sana butcen yeterliyse one x veya s3 öneririm. hele onex daha iyidir.oyun ekran ses ve kamera konusunda s3 ten başarılı

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle operatörler üzerinden telefon alman için en az 1 sene aynı operatörün hattını kullanmış olman gerekiyor..Ayrıca sadece hat kullanmakla olmuyor belli bir paketi kullanıyor olman ve 12 aylık faturanın belli bir miktara ulaşmış olması gerekiyor yani herkese vermiyorlar..

Telefonunu kendin satmanı öneririm çünkü telefoncular olabildiğince düşük rakam verirler ve zararlı çıkarsın..Kendin satarak daha fazla para elde edebilirsin..

Evkur 'dan 24 ay veya 15 ay taksitle kredi kartsız her ay elden ödemeli şekilde istediğin telefonu alabilirsin..Ben Evkur 'dan 15 ay kredi kartsız taksitle aldım..Nakit paran veya kredi kartın yoksa tavsiye ederim..

S3 iyi cihaz bende tavsiye ederim pişman olmazsın.

Ya kardeş senden allah razı olsun :D istediğim cevabı verdin ama bir sorunum var kredi kartınada 24 ay taksit yapıyorlarmı?

- - - Eklendi - - -

Evkurun sitesine giriyorum ürünleri göremiyorum sebebi nedir?

Why Always Me

Why Always Me

Üye

Ya kardeş senden allah razı olsun :D istediğim cevabı verdin ama bir sorunum var kredi kartınada 24 ay taksit yapıyorlarmı?

- - - Eklendi - - -

Evkurun sitesine giriyorum ürünleri göremeyirom sebebi nedir?

Ne demek kardeşim benim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Evkur 'un sitesinden ürünlere bakılmıyor..Herhangi bir Evkur bayisine gidersen orda ürünleri inceleyebilirsin detaylı olarak..

Kredi kartına da ne kadar istersen taksit yapıyorlar..Kredi kartsız istersen onu senet de yapıyorlar elden ödüyorsun her ay :)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
s3 ün fiyatı ne kadar evkurda teknosada falan 1699tl ydi

Why Always Me

Why Always Me

Üye
s3 ün fiyatı ne kadar evkurda teknosada falan 1699tl ydi

Ben 20 gün önce aldım 1799 TL 15 ay senetle..24 ay istersen üzerine vade farkını koyuyorlar tabi :) Evkur 'dan başka hiç bir yer senetle telefon vermediği için fiyatı biraz tuzlu olabiliyor..Teknosa senetsiz sadece kredi kartı ve nakit satış yaptığı için fiyatı 1699..

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim.

avcitalip

avcitalip

Üye
s3 iyidir :evet:,Gittigidiyor'da 1.400 TL civarında satılıyor bir bak istersen :evet:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
c7 sanirim bir 460 felan eder yani...
elden taksitle hic telefon almadim ama vade farkini koyarlar...

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim hepinize S3 almayı çok istiyorum allahınizniyle alıcam

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
One X al bence fiyat hemen hemen aynı

amcalu1

amcalu1

Üye
S3 iyi telefondur ama cok oyun oynamam diyorsan lumia 920 ye bir bak belki hoşuna gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt