Kanuni_1520
Üye
Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar elimde c7 var bıktım bu telefondan yarın satıcam bi telefoncuya arka kapagında ufak tekef çizikler var telefoncu ortalama buna ne kadar verir.
Bide ben telefon alıcam S3 almayı düşünüyorum ama S3 den başka önereceğiniz cihaz varsa yazarmısınız?
Bide arkadaşlar ben s3 24 ay takside alabilecegim bir yer varmı teknosada yok electro word e bakmadım daha eğer bildiginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Bide Turkcell de S3 ayda 24x60tl bu çok uygun ama sadece turkcell hatlarda çalışıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse sadece turkcell hatlarda çalışıyorsa bunu aldıktan sonra normal hale getirme yolu varmı?
Arkadaşlar çok şey sordum özürdilerim hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar iyi forumlar
yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Bide ben telefon alıcam S3 almayı düşünüyorum ama S3 den başka önereceğiniz cihaz varsa yazarmısınız?
Bide arkadaşlar ben s3 24 ay takside alabilecegim bir yer varmı teknosada yok electro word e bakmadım daha eğer bildiginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Bide Turkcell de S3 ayda 24x60tl bu çok uygun ama sadece turkcell hatlarda çalışıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse sadece turkcell hatlarda çalışıyorsa bunu aldıktan sonra normal hale getirme yolu varmı?
Arkadaşlar çok şey sordum özürdilerim hepinize iyi akşamlar iyi bayramlar iyi forumlar
yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Evkur 'un sitesinden ürünlere bakılmıyor..Herhangi bir Evkur bayisine gidersen orda ürünleri inceleyebilirsin detaylı olarak..
,Gittigidiyor'da 1.400 TL civarında satılıyor bir bak istersen