Arkadaşlar bana bilgisayarım hakkında yardımcı olurmusunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana bilgisayarım hakkında yardımcı olurmusunuz.
Merhaba arkadaşlar. Şuan bilgisayarım bütün oyunları vs açıyor ama grafik falan oynayamıyorum yeni oyunları normal seviyede anca oynatıyor.

Bilgisayarın bilgilerini sıralicam ama hangisi iş görür hangisi iş görmez yazarsanız sevinirim.

1.Anakartım = FOXCONN G41MXE Series Motherboard. Arkadaşlar bu anakart iş görürmü yeni bir ekran kartı alırsam çalıştırırmı?

2.İşlemci = Intel(R) Core(TM)2 Quard Cpu Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs),~2.7GHz. Bu işlemci ne derece iyi değiştirmelimiyim yetermi. Çoğu kişi i5 e denk diyor.

3.Ram = 3075MB RAM var. Bu kadar ram yetermi birde benim anakart DDr3 mü arkadaşlar. Yani DDr3 RAM takarsam çalıştırırmı?

4.Ekran Kartı = ATI Radeon HD 4600 Series. Toplam belleği:2297MB: Geçerli Görüntü Modu: 1366x768(32bit)(60Hz) bu ekran kartı iyimi kötümü?

Arkadaşlar en önemli sorum 500-550 TL arasında bir ekran kartı almayı düşünüyorum bu paraya bütün oyunları vs. rahatça oynatacak bir ekran kartı varmı? Eğer varsa adını yazarmısınız.

Çok soru sordum özürdilerim hepinizden.

Herkese iyi forumlar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim bilgisayar bu ekran kartını desteklermi?
Ve bu ekran kartı iyimi şimdiki oyunları çok iyi bir şekilde desteklermi?

• Beğen
Tepkiler: yasin-48

yasin-48

Üye
:hmmm

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi

Mesaj sayin artinca eline ne geciyor ne kadar mantijsiz birsey

- - - Eklendi - - -

256 bit bir ekran karti yeterlimi sizce?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu forumda bu konuda bilgisi olan yokmu?

nalcam22

nalcam22

Üye
yeter ama emin ol psu da değiştirmen gerekir bnce bu sisteme para yatırmaktan sa tabi bütçen varye yeni bi pc topla

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Bence Ekran kartına eş ücret olan kasayı yükseltmektense HD 7670 li laptop alman daha mantıklı. Parçalarıda bilgisayarcıya satarsın. DELL INSPIRON da yada ACER de HD 7670 olan notebook bulursun 1100,1300 tl ye.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
laptopla şuanki masaüstü kadar performans alamaz fakat psu yu da değiştirmen gerek işlemcin ve ram fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt