virus19
Üye
-
Konu Sahibi
-
gm güzel cihaz ancak çok büyük olur onun için kibar birşey istiyor o yüzdem gm tavsiye etmeyin arkadaşlarçoğu kişi gmd der sanırım.
Teşekkür ederim lumialara bende göz atmasını istedim ancak android diye tutturduLumiayi goster beğenebilir ama begenmezse xperia l p m olabilir
gm güzel cihaz ancak çok büyük olur onun için kibar birşey istiyor o yüzdem gm tavsiye etmeyin arkadaşlar
Teşekkür ederim lumialara bende göz atmasını istedim ancak android diye tutturdul,p,m lerin fiyatları ne durumda bir fikriniz var mı[/quote
Bilmiyorum
Bilmiyorumgm güzel cihaz ancak çok büyük olur onun için kibar birşey istiyor o yüzdem gm tavsiye etmeyin arkadaşlar
Teşekkür ederim lumialara bende göz atmasını istedim ancak android diye tutturdul,p,m lerin fiyatları ne durumda bir fikriniz var mı
xperia l biraz pahalı gibi j nasıl bir cihaz biliyormusunuzNokia Lumia 620 veya Sony Xperia L tavsiye ederim.
teşekkür ederim ancak fiyat bize göre pahalı en fazla 750 tl verebilirizxPeria ion teknosada 999 tl bence hiç düşünmeden al derim
xPeria ion teknosada 999 tl bence hiç düşünmeden al derim
M fena değilmiş büyüklüğü konusunda sıkıntı yapmazsa alınabilir ancak Denizlide stokta görünmüyorDeğmez zaten.Xperia J hiç iyi bir cihaz değil.Ben, Xperia L öneririm. Aradığınız fiyata hadi +50lira fazlasına bulabilirsiniz.(goldda 800 lira.)M, Lden daha ucuz olacaktı, piyasaya çıktı mı, nerede satılıyor bilmiyorum ama L'ye çok yakın bir cihaz. Bulursanız alabilirsiniz o da iyidir. (Ek: vatanda varmış 700lira bence M alın.)M'de baya büyükmüş 5"lik çerçeve 4"lik ekran.(Tasarımını beğendiyseniz alabilirsiniz)
M fena değilmiş büyüklüğü konusunda sıkıntı yapmazsa alınabilir ancak Denizlide stokta görünmüyor
Selamun aleyküm,hocam hemen bir kaç seçenek sunayım
Lg L7 II P710 demek isterdim ama demiyeceğim telefon berbat sistem o kadar Ram kullanıyor ki geriye Ram denilen şey kalmıyor o yüzden onu demiyorum
s3 mini demek istemiyorum canım istemedi
İphone 3gs derdim fakat forumdan küfür ederler şimdi onuda demiyorum
Lumia derdim velhasılkelâm hocam lanet olsun ki uygulama yok onuda demiyorum
Sonuç olarak ben bişey diyemiyorum çünkü kafam durdu.
Teşekkür ederim çok faydalı bir cevap oldu..Selamun aleyküm,hocam hemen bir kaç seçenek sunayım
Lg L7 II P710 demek isterdim ama demiyeceğim telefon berbat sistem o kadar Ram kullanıyor ki geriye Ram denilen şey kalmıyor o yüzden onu demiyorum
s3 mini demek istemiyorum canım istemedi
İphone 3gs derdim fakat forumdan küfür ederler şimdi onuda demiyorum
Lumia derdim velhasılkelâm hocam lanet olsun ki uygulama yok onuda demiyorum
Sonuç olarak ben bişey diyemiyorum çünkü kafam durdu.
Denizlide bir iki yer var zaten bakabileceğimiz yinede ben araştırayım teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinAraştırın, illaki uygun fiyata bulursunuz.
çoğu kişi gmd der sanırım.
gmd düşünmüyoruz..
Yok dostum oyun problem değil oynayacağı oyunlar whers my water tarzı oyunlardır ki onlarıda pek oynayacağını sanmam. Kamerası iyi olsun birde net hızı iyi olsun yeter gibi..Hocam bir sorum var,kız arkadaşınız çok oyun düşkünü birisi mi?
Eğer değilse bir çok model çıkarabilirim (Android)
Yok dostum oyun problem değil oynayacağı oyunlar whers my water tarzı oyunlardır ki onlarıda pek oynayacağını sanmam. Kamerası iyi olsun birde net hızı iyi olsun yeter gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?