Tavsiye Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum..

Note 3 en iyisi 8 çekirdek 3 gb ram 2.3 ghrtz 5.7 inç
beklersen 2014 şubatta s5 çıkacakmış

Invoke

Üye

Ne zaman çıkar bilmiyorum ama kasım ayı içinde gelir diye tahmin ediyorum.
Bence de önce işletim sistemine karar vermelisin

Note 3 batarya suresi ve ekrani ile digerlerindenbiraz onde ben note3 secerdim

Invoke

Üye
Peki işletim sistemi seçmem'de yardımcı olur musun

Aga araştır işte wp ve android bölümde takıl istersen biraz da kısaca özetleyim
Android>>Kişiselleştirme hatta değiştirme, kurculama her yere hakim olabilirsin. Özgürsün yani, açık sistem. Uygulama bol, bedava yüklersin.
WindowsPhone>> Güzel kutular var, dönüyorlar Kutuların yerini değiştirip, renkleriyle oynarsın Temel uygulamalara sahipsin, daha stabil olduğu söyleniyor...

Tepkiler: GuiTaRisT111

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
) Galiba sende android'den yanasın

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
hea wp biraz ilgimi çekiyor aslında; ama açıkcası pek benlik sistem değil...
yani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.

Invoke

Üye
istersen 3-4 günlüğüne cihazları değiştirelim senle kutucuklar fena ya. akşama kadar çevirir durursun

Benim cihaz eski biraz, sıkılırsın android kasıyo diye konu açarsın sonra =P

yani wp8'in ilerisi varmı ben öyle sistemle oynamam pek yani root filan yapmam ama özgürlük isterim tabiki. ama serii olmakta isterim z1'i kurcaladım 16 program açık arkada kasma yapmıyordu hala mesela.

Kasmaz, çünkü donanım çok iyi Z1 de seridir note3 de g2de... Androidin eksiği şu iyi donanıma mecbur, dandik düşük bütçeli android almak saçma olur, onun yerine başka sistemlere yönelebilirsiniz ya da ikinci ellere bakarsınız; ama sen de durum öyle değil. Üst seviye bir cihaz alıyorsun, bence android iyidir ama git bak, 1020 beğenirsen, içine o sinerse onu al, market gelişiyor, androidde kadar seçenek yok ama temel uygulamalar mevcut. Oyun falan aramıyorsun, sanırım? Müzik, kamera demişsin, internet istiyorsun... Bunları hepsi yapar

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
o zaman gidip bakmakta fayda var teşekkür ediyorum ama hala karar verebilmiş değilim androidde karar kıldım fakat marka model bilemedim:'