telefon tavsiye edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clansman

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiye edermisiniz
merhaba arkadaşlar pazartesi günü kesinlikle android sistemli bir telefon alıcam 550 tl ye kadar ikinci el düşünüyorum işlemci hızı iyi olsun istiyorum samsung galaxy ace - gio - sony ericson eperia x10 - turkcell t20 bunlar aklımdakiler sizin tavsiyeniz ne olur yada bunlardan hangisini almalıyım dediğim gibi bütçem 550 tl maximum teşekkürler

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Samsung Galaxy Ace'i ben düşünüyordum, tek eksiği kamerasın 720p ve 30fps olmaması yani Android'lerin yüz karası.Samsung Galaxy Gio'yu düşündüm ama fazla amaçlı kullanmayacaklar için iyi bir telefon.Sony Ericsson XPERIA X10 çok eskidi 2009 model, Android OS 1.6 yani çok eski.Turkcell T20 çok güzelde 600Mhz olması işi bozuyor.

Senin yerinde olsam "SAMSUNG GALAXY ACE 2" 'yi bekle derim...

clansman

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata htc tavsiye edebilecek olan varmı hızlı ve sorunsuz

beko5353

Üye
arkadaşım 550 tl bütçen varsa benim kullandığım samsung galaxy gio yu al çok memnun kaldım özellikleri:800 mhz ,2.3 android platformu ve yakında yenisi gelecekmiş,3.12 megapiksel kamera,tam bir baş çıkartacak telefon ben kullandım ve çok memnunum

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben htc explorer aldım işlemcisi o kadar iyi değil ama acenin gionun açtığı her oyunu acarsin çok rahat ve flash player falan var tel küçük falan rami iyi internet hızı mükemmel ama oyundan başka bisi yapmiosan huawei ıdeos x5 öneririm ama sıfır bulamazsın bende ondan alacaktım bulamadım ama telefonumdan çok memnunun iddia x5 arastr bnce

---------- Eklendi @ 22:32:33 ---------- Yazıldı @ 22:31:20 ----------

Bide explorerin işlemcisi aceden az ama armv7 işlemcili ace armv6 olması lazim

__xXx__

__xXx__

Üye
ideos x5 güzel alternatif ama biraz daha üstüne koyabilirsen neo v falan alabilirsin

clansman

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 mi yoksa galaxy ace mı desem peki

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
arkadasım ıdeos x5 ıyı degıl sen bakma bunlara bende cumartesı samsung galaxy ace alıcam sıfır hıc dusunmeden bıraz arastırdım sadece sarjla ılgılı sorunu var onuda nasıl gıderebılecegını ogrendım dogru sarj etme teknıgını ogrendım sanada tavsıye ederım samsungdan sasma derım sana kardesım ..

clansman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ikinci el samsung galaxy s i9000 buldum 650 tl kutulu garantili peki buna ne dersiniz karşı çıkanlar yada beni gazlayacak olanlar?

amcalu1

amcalu1

Üye
Valla bütçen 550 tl oldugu için x5 önerdim ama alabiliosan o daha iyi tabi 650 lira bütçen varsa sony ericsson xperia neo v öneririm biraz arastir 650ye bulabilirsem sıfır al ama bulamazsam o fiyata çok rahat ikinci elini bulursun neo v bence sınıfinin en iyisi

---------- Eklendi @ 18:37:11 ---------- Yazıldı @ 18:33:40 ----------

Ama x5le ace arasında alacak olursan kesinlikle x5 al herturlu aceden üstündur kıyas.la dan bak istersen

clansman

Üye
    Konu Sahibi
az önce eve geldim bir telefoncudaydım cumartesi pazar ve pazartesi kampanya yapacak gio sıfır 449 tl ne dersiniz offfffson son
soruyorum
Glaxy ace 500 den başlıyor ikinci eli sıfırı 650 buldum
gio 449 tl sıfırı 350 tl ikinci eli
neo v 600 den başlıyor galiba ikinci eli
galaxy i9000 s 650 ikinci el buldum
hangisi sizce

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo v al acele Gio alma parana yazık en kötü x5 al o da süper

TeAmo42

TeAmo42

Üye
neo v den başka android e diğerleri yarı yolda bırakır

clansman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar izmit içi elden teslim neo v buldum yoğun tavsiye neticesinde 50 daha üstüne katıp neo v alıcam ilgilenen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler vakit ayırdınız hakkınızı helal edin alınca zaten görüşlerimi paylaşırım 650 dedi arkadaş cihaz için ama 600e bitiririm inşeallah alışverişi

peki neo v alırken dikkat etmem gereken birşey varmı dostlar ikinci el alıyoz sonuçta

klongs

klongs

Üye
yeni güncellemeyi yapıp yapmadığını sor

clansman

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme kaç olacak peki

klongs

klongs

Üye
4.0.3

amcalu1

amcalu1

Üye
Ice cream sandwich vardi ona gore al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...