Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
senin üzerinden hesap açınca sana ne kadar kazandırıyoruz? bu titan zincirine senin referansınla üye olduğumda senin kazandığını idda ettiğin kadar kazanacakmıyım?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(ÖDEME KANITI İÇİN TIKLAYIN. )
KAZANTEL UYGULAMASI YENİ BİR UYGULAMA. 50 TL YE KADAR KAZANILAN TUTAR BANKA HESABINIZA İSTERSENİZ YATIYOR. GRUBUNUZUN KENDİ KAZANDIĞI PARAYIDA İSTERLERSE SİZE AKTARABİLİR BİR KİSİNİN HESABINDANDA PARAYI 50 TL OLUNCA ÇEKEBİLİRSİNİZ.
SİTE İLERİSİ İÇİN UMUT VERİCİ. GEÇ KALMADANLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Search den 58 usd kazandım bunu çekebilirmiyim ya.
anketleridoldur account pro üyelerine özel bilgi girişleriniyap emin ol kısa sürede süper wommun tanıtım mesajlarının da etkisiyle tekrar o parayı ve çok daha fazlasını kazanacaksınbende 58e kadar gelebildim ama geri alındı pro üyelik midir nedir 59 tl yatırıyoruz ya onun yüzünden![]()
benim 101 dolar birikti ama nasıl alacam ibank mıdır nedir anlamıyorum
benim iş bankası hesabım var yardım edin.tesekkurler.
enaz 100 dolar olması gerekiyorSearch den 58 usd kazandım bunu çekebilirmiyim ya.
sen nasıl yaptın kardeş ben bizzat sistemin sahibiyle iletişime geçtim yok dedibende 58e kadar gelebildim ama geri alındı pro üyelik midir nedir 59 tl yatırıyoruz ya onun yüzünden![]()
account pro almazsınız hesabınızdaki paraylaKazandığım 59 usd ile nasıl accout pro alabilirim.
ticket sisteminden bi mesaj at böyle olmaz de sonra vazgeçmek istersen gene sen bilirsin o kadar numara tanımlamışsın o numaralardan elde edeceğin reklam gelirleriyle yakın zamanda yükselir ama genede karar senin bi ticket aç hadi hoşçakalO zaman 100 yapamam buraya kadar numara ekleyerek geldim. Birde cepten giriyorum ve vazgeçiyorum.
ÁŔÁŚ2;1372814' Alıntı:ticket sisteminden bi mesaj at böyle olmaz de sonra vazgeçmek istersen gene sen bilirsin o kadar numara tanımlamışsın o numaralardan elde edeceğin reklam gelirleriyle yakın zamanda yükselir ama genede karar senin bi ticket aç hadi hoşçakal
ben o hesabıma giriş yapamıyorum arkadaşım yeni hesabım bu sorularınızı buraya atarsanız yardımcı olurum 130 alırsın paranıdaoncelikle ben account pro uyesiyim yani 59 ytl yi daha once vermiştim ve cevremdekilerin numaralarını kayıt yaptım
searc earn ana sayfasını pc nin ana sayfası olarak yaptım ve o reklamlara cok tıkladım ozellikle anket doldurarak bu rakama ulaştım
aras arkadaşa pm de attım nasıl para alacağıma dair ama henuz okumamış galıba mesajımı
şimdi ben 100 dolar parası olan 130 tl mi alacam yoksa 100 tl mi alacam cevaplarınız için teşekkurler
ticket sisteminden mesaj attım kazandığınız puanla accout pro alamazsın dedi birde kaydettiğim numaralardan nasıl puan kazanacağım ki
yalan kardeş onlar kaç yüzbin telefon kaydı yapıldı tek tek kontrol edilebilirmi sencebaska bir forumdan bir kişiye sordum mesela benim 100 dolarımın 40 doları
telefon kaydı ile olmuşsa search earn o telfon numaralarını arayıp onaylamadan ben parayı alamayacakmışım
halbuki kimse telefon numaraları arayıp sormaz diye dusunmuştum
acaba hangisi dogru