Telefon rehberindeki arkadaşını kaydet kişi başı 1 tl kazan

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye

senin üzerinden hesap açınca sana ne kadar kazandırıyoruz? bu titan zincirine senin referansınla üye olduğumda senin kazandığını idda ettiğin kadar kazanacakmıyım?

feyz007

feyz007

Üye
(ÖDEME KANITI İÇİN TIKLAYIN. )

KAZANTEL UYGULAMASI YENİ BİR UYGULAMA. 50 TL YE KADAR KAZANILAN TUTAR BANKA HESABINIZA İSTERSENİZ YATIYOR. GRUBUNUZUN KENDİ KAZANDIĞI PARAYIDA İSTERLERSE SİZE AKTARABİLİR BİR KİSİNİN HESABINDANDA PARAYI 50 TL OLUNCA ÇEKEBİLİRSİNİZ.

SİTE İLERİSİ İÇİN UMUT VERİCİ. GEÇ KALMADAN

:oke::megafon:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Search den 58 usd kazandım bunu çekebilirmiyim ya.

admiral23

admiral23

Üye
bende 58e kadar gelebildim ama geri alındı pro üyelik midir nedir 59 tl yatırıyoruz ya onun yüzünden :(

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye

senin üzerinden hesap açınca sana ne kadar kazandırıyoruz? bu titan zincirine senin referansınla üye olduğumda senin kazandığını idda ettiğin kadar kazanacakmıyım?

bu titan zinciri değil arkadaşım geçmişter heralde titandan bi kazık yedin artık yoğurdu bırak yemeyi yanaşmıyorsun bile ama bu öyle bi sistem değil ben sizden ne kadar kazanırım eğer numaranızı verirseniz sizin kazandığınızın % 10 unu kazanıyorum super womm için

(ÖDEME KANITI İÇİN TIKLAYIN. )

KAZANTEL UYGULAMASI YENİ BİR UYGULAMA. 50 TL YE KADAR KAZANILAN TUTAR BANKA HESABINIZA İSTERSENİZ YATIYOR. GRUBUNUZUN KENDİ KAZANDIĞI PARAYIDA İSTERLERSE SİZE AKTARABİLİR BİR KİSİNİN HESABINDANDA PARAYI 50 TL OLUNCA ÇEKEBİLİRSİNİZ.

SİTE İLERİSİ İÇİN UMUT VERİCİ. GEÇ KALMADAN

:oke::megafon:

biz burda kazanteli tanıtmıyoruz bu konuda reklamını yapma

100 dolar olduğu zaman çekebilirsin sana tavsiyem o parayla account pro alman zaten garantili bi sistem verdiğin parayı kazanamazsan paranı hiç kesintisiz iade ediyorlar karar senin

bende 58e kadar gelebildim ama geri alındı pro üyelik midir nedir 59 tl yatırıyoruz ya onun yüzünden :(
anketleridoldur account pro üyelerine özel bilgi girişleriniyap emin ol kısa sürede süper wommun tanıtım mesajlarının da etkisiyle tekrar o parayı ve çok daha fazlasını kazanacaksın

termal

Üye
benim 101 dolar birikti ama nasıl alacam ibank mıdır nedir anlamıyorum
benim iş bankası hesabım var yardım edin.tesekkurler.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kazandığım 59 usd ile nasıl accout pro alabilirim.

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
benim 101 dolar birikti ama nasıl alacam ibank mıdır nedir anlamıyorum
benim iş bankası hesabım var yardım edin.tesekkurler.
burdan yapabilirsiniz bu arada nasıl kazandığınızı yazarmısınız

--------------- Ekleme ---------------

enaz 100 dolar olması gerekiyor
sen nasıl yaptın kardeş ben bizzat sistemin sahibiyle iletişime geçtim yok dedi

Kazandığım 59 usd ile nasıl accout pro alabilirim.
account pro almazsınız hesabınızdaki parayla
bu adresten kredi kartınızla
yada
Havale ile ödeme yapmak isteyen kullanıcılarımız
AKBANK Sarıyer Şubesi
ozyasar.NET İnternet Bilgi Sistemleri Ltd. Adını
TR54 0004 6000 3888 8000 0752 56 IBAN nolu hesaba
59 YTL lik ödeme gönderilmesini takiben işlemi onaylıyoruz.
Açıklama satırında kullanıcı adınızı ve Adınızı, Soyadınızı yazmanız yeterlidir.

Dileyen kullanıcılarımız ticket sisteminden iletişime geçebilirler.

Akbank BTM'ler ile yapılacak ödemelerde
Şube Kodu : 38
Hesap No : 75256
Alıcı : ozyasar.NET Ltd.
Açıklama : Cep Telefonu Numaranız

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
O zaman 100 yapamam buraya kadar numara ekleyerek geldim. Birde cepten giriyorum ve vazgeçiyorum.

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
O zaman 100 yapamam buraya kadar numara ekleyerek geldim. Birde cepten giriyorum ve vazgeçiyorum.
ticket sisteminden bi mesaj at böyle olmaz de sonra vazgeçmek istersen gene sen bilirsin o kadar numara tanımlamışsın o numaralardan elde edeceğin reklam gelirleriyle yakın zamanda yükselir ama genede karar senin bi ticket aç hadi hoşçakal

termal

Üye
oncelikle ben account pro uyesiyim yani 59 ytl yi daha once vermiştim ve cevremdekilerin numaralarını kayıt yaptım
searc earn ana sayfasını pc nin ana sayfası olarak yaptım ve o reklamlara cok tıkladım ozellikle anket doldurarak bu rakama ulaştım
aras arkadaşa pm de attım nasıl para alacağıma dair ama henuz okumamış galıba mesajımı

şimdi ben 100 dolar parası olan 130 tl mi alacam yoksa 100 tl mi alacam cevaplarınız için teşekkurler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
ÁŔÁŚ2;1372814' Alıntı:
ticket sisteminden bi mesaj at böyle olmaz de sonra vazgeçmek istersen gene sen bilirsin o kadar numara tanımlamışsın o numaralardan elde edeceğin reklam gelirleriyle yakın zamanda yükselir ama genede karar senin bi ticket aç hadi hoşçakal

ticket sisteminden mesaj attım kazandığınız puanla accout pro alamazsın dedi birde kaydettiğim numaralardan nasıl puan kazanacağım ki

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
oncelikle ben account pro uyesiyim yani 59 ytl yi daha once vermiştim ve cevremdekilerin numaralarını kayıt yaptım
searc earn ana sayfasını pc nin ana sayfası olarak yaptım ve o reklamlara cok tıkladım ozellikle anket doldurarak bu rakama ulaştım
aras arkadaşa pm de attım nasıl para alacağıma dair ama henuz okumamış galıba mesajımı

şimdi ben 100 dolar parası olan 130 tl mi alacam yoksa 100 tl mi alacam cevaplarınız için teşekkurler
ben o hesabıma giriş yapamıyorum arkadaşım yeni hesabım bu sorularınızı buraya atarsanız yardımcı olurum 130 alırsın paranıda

ticket sisteminden mesaj attım kazandığınız puanla accout pro alamazsın dedi birde kaydettiğim numaralardan nasıl puan kazanacağım ki

o numaralara senin isminle reklam mesajı gönderilecek ve sen bundan komisyon alacaksın

termal

Üye
baska bir forumdan bir kişiye sordum mesela benim 100 dolarımın 40 doları
telefon kaydı ile olmuşsa search earn o telfon numaralarını arayıp onaylamadan ben parayı alamayacakmışım
halbuki kimse telefon numaraları arayıp sormaz diye dusunmuştum

acaba hangisi dogru

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
baska bir forumdan bir kişiye sordum mesela benim 100 dolarımın 40 doları
telefon kaydı ile olmuşsa search earn o telfon numaralarını arayıp onaylamadan ben parayı alamayacakmışım
halbuki kimse telefon numaraları arayıp sormaz diye dusunmuştum

acaba hangisi dogru
yalan kardeş onlar kaç yüzbin telefon kaydı yapıldı tek tek kontrol edilebilirmi sence

derbyy824

Üye
Karışık bir hal almış bu iş. Telefon numaralarını kontrol etmezlerse herkez kimin numarasını bulursa verir internet telefon numarası dolu sonuçta. Neyse herkeze bol şanslar.

satcodx

Üye
harbiden bu türk insanı cok saf . her numara isteyene numara hele hele banka hesabı vs verilirmi . ondan sonra yok benim hesabım boşaltıldı yok benim adıma farklı paravan şirketler kurmuşlar yok bilmem ne . polisle savcıyla başınız belaya girmesin 50 lira kazanacagız diye binlerce liradan olmayın .eger internetten para kazanmak istiyorsan acarsın bir site 200 300 liraya kurdurursun cevrende genişse onlar her siteye girdiğinde paran otomatik olarak hesabına yatar böyle saçma sapan yerlerede üye felan olayım demeyin .

erdigutekin

erdigutekin

Üye
üye oldum da ben napcağımı anlamadım arkadaşlarımı nasıl davet edicem ya da tel. numalarını nasıl eklicem yardım edin de yapalım

rapman

rapman

Üye
bende güvenmedim.her kişi başına 10 kuruş olsa neyse de 1 lira da yuh yani iyi sallamışlar..

ozkanonder

Üye
numaraları ekledim 52 tane hesapta hiç birşey görünmüyor nereden takip ediyoruz.

Üst Alt