Telefon rehberindeki arkadaşını kaydet kişi başı 1 tl kazan

Sponsorlu Bağlantılar

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
Telefon rehberindeki arkadaşını kaydet kişi başı 1 tl kazan
Evet arkadaşlar sistemimizin adı SUPER WOMM
PEKİ NEDİR BU SUPER WOMM?

<<>>BU SİSTEMDE ARKADAŞLARINIZIN TELEFON NUMARALARINI SİSTEME KAYDEDEREK PARA KAZANIYORSUNUZ
---------------------------------------------------------------------------------------------
PEKİ NE KADAR?
<<>>KİŞİ BAŞI 1 LİRA EVET YANLIŞ DUYMADINIZ KİŞİ BAŞI 1 TL KAZANIYORSUNUZ ARTIK KAZANCINIZI KENDİNİZ HESAPLAYIN
---------------------------------------------------------------------------------------------
PEKİ O NUMARALAR NE OLUYOR?
<<>>O NUMARALARIN HEPSİNE VEYA BELLİ BİR KISMINA SİZİN İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BAZI TANITIM MESAJLARI GÖNDERİLİYOR TABİ SİZ ONAYLARSANIZ VE SİZ O GÖNDERİLEN MESAJLARDANDA AYRI AYRI PARA KAZANIYORSUNUZ. SİSTEM %100 GÜVENİLİRDİR ASLA ŞÜPHENİZ OLMASIN

BU SİSTEME NASIL ÜYE OLURUM DİYORSANIZ SİTEMİZE BUYURUN;

• Beğen
Tepkiler: ÁŔÁŚ2

sonimparator22

Üye
kardeş kayıt yaptırdım tam güvenilir mi sen kazandın mı hiç bu siteden standart üyelik ücretsiz diyo diğer üyelik paralı diyo anlayamadım orasını bilgilendirirmisin

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
kardeş üye oldum arkadşalarım ıdavet ettim kaandım diyelim parayı nasıl alcam bende elime nasıl geçecek

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
kardeş kayıt yaptırdım tam güvenilir mi sen kazandın mı hiç bu siteden standart üyelik ücretsiz diyo diğer üyelik paralı diyo anlayamadım orasını bilgilendirirmisin

arkadaşım site kesinlikle güvenebileceğin bi site asla bi sorun olmaz paranı da kesinlikle öderler standart üyelikte hiç bi üyelik ücreti ödemezsin account pro da ise yani paralı üyelikte ise 59 ytl lik bi ücret var o parayıda vermek zorunda değilsin ama eğer verirsen ne olur avantajları altta yazılı
Accounts Pro Avantajları Her Gün Artıyor!

• Flakes sayfanızdan günlük 70 SE puanı kazanma imkanı
  • Ücretsiz ürün ve hizmetlerden yararlanma imkanı
  • Dolduracağınız anketler ve başvurular ile binlerce puan kazanma imkanı!
  • Grubunuzdan Accounts Pro ya katılan her direkt grup üyeniz için ayrı ayrı 5000 SE puanı bonus, her alt grup referanslarınız için ayrı ayrı 1000 SE puanı anında hesabınızda!
  • 25 Teklif kredisi anında hediye!
  • Tek yapmanız gereken Accounts Pro' ya katılmak!
  • Tek ödeme ömür boyu kazanç!

sırf seni bu konuda bilgilendirmek için yazıyorum paralı üye olmadanda kazanabilirsin diğer soruların için ben burdayım hadi bol kazançlar:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş üye oldum arkadşalarım ıdavet ettim kaandım diyelim parayı nasıl alcam bende elime nasıl geçecek
sisteme kaydolduktan sonra sol kısımda banka hesap nıo var orayabanka hesap numaranı giriyorsun ve paran hesabına yatıyor

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
aga ben birlerini üye yapıyorum puan yazılıyo onları nasıl parayı çevircem 5 dolar param var sanırım katıy olurken veriyolar onu ve başka yolları yok mu kazanmnın orda reklam falan diyor ben pek anlmadım :)) rehbere kayıt nerden yapılyo bide onu söylersen wede senini verdğin kinkten sen kazanıyon paraları :D :))

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
korkma bi kişi kaydettik diye trilyonlar kazanmıyorum arkadaşlarının numaralarını kaydetmek için

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
kardeş senin dediğni linke tıkladım süpe worm kontorol paneli çıktı ben normla üyeyim sanırım arkadaşlarımı kayıt ettiremiorum...numaralrı nerden kayıt yaptırcam ??? net bi bilgi verirsen sevinirim yada numaranı pk me bırak konuşak :))

wede reklam başlat diyo ama ücretli, sanırım onlar bence milletten para sökmenin peşinidler :)) kazanamdım bişi bi 5 dolarım var.. arkadaşlarımı kayıt yaptırdım pc üzerinde benim linkten puan yazıldı ama para yazılmadı püff

dert91

Üye
paypala yada moneybookers a yaatıyomu bu para

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
kardeş senin dediğni linke tıkladım süpe worm kontorol paneli çıktı ben normla üyeyim sanırım arkadaşlarımı kayıt ettiremiorum...numaralrı nerden kayıt yaptırcam ??? net bi bilgi verirsen sevinirim yada numaranı pk me bırak konuşak :))

wede reklam başlat diyo ama ücretli, sanırım onlar bence milletten para sökmenin peşinidler :)) kazanamdım bişi bi 5 dolarım var.. arkadaşlarımı kayıt yaptırdım pc üzerinde benim linkten puan yazıldı ama para yazılmadı püff

üstte verdiğim linkten kaydedemedin mi arkadaşlarını reklam verme gibi bölümler var ama zorunlu değilsin ki vermeye orayla bi alakası yok

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Kardeş ben numarlaı kaydettim örneğin 50 tane şuan hesabımda 30 dolar gözüküyo banka hesap noya diyo ıban no sunu yazın diyo ıban nu hangisi oluyor ?? Wede banka hesap no yu yazdıktan sonra gidip anında hesabımızdan çekebilirmiyiz...bu30 dolar yatıyor dimi hemen bilgi veririsen sevinirim :)

adilekci

adilekci

Üye
Valla siteden hiç birşey anlamadım

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
Kardeş ben numarlaı kaydettim örneğin 50 tane şuan hesabımda 30 dolar gözüküyo banka hesap noya diyo ıban no sunu yazın diyo ıban nu hangisi oluyor ?? Wede banka hesap no yu yazdıktan sonra gidip anında hesabımızdan çekebilirmiyiz...bu30 dolar yatıyor dimi hemen bilgi veririsen sevinirim :)
IBAN Nedir ?
Avrupa Birliği düzenlemeleri çerçevesinde, ülkeler arasında gerçekleştirlern para transferlerinin hızı ile kalitesini artırmak ve maliyetlerini düşürmek amacıyla International Bank Account Number-IBAN adı verilen uluslararası banka hesap numarası standardı geliştirilmiştir. IBAN bugün 33 Avrupa ülkesinde kullanılmaktadır.

en az 100 liraya ulaşınca ödeme yapıyorlar ama sen diğer programları da kullanmaya devam et yakında o numaralara reklam mesajı gönderilecek ve asıl parayı ordan alacaksın hadi bol kazançlar

Valla siteden hiç birşey anlamadım
siteyi iyi incele arkadaşım ama önyargılı yaklaşma öyle yaparsan para kazanamazsın sistem güvenilir asla sahtekarlık falan olmaz

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ben programları kullanmıyorum kardeş kafadan numara sallıyorum arkadaş ekliyorum ordan kazanıyorum parayı :) 100 olana kadar yapıyım o zaman :D

adilekci

adilekci

Üye
Sen bi dene kardeş bak bakalım oluyormu :D

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
ben programları kullanmıyorum kardeş kafadan numara sallıyorum arkadaş ekliyorum ordan kazanıyorum parayı :) 100 olana kadar yapıyım o zaman :D
peki kardeş sen bilirsin ama anlaşılırsa karışmam bide ilerde reklam mesajı gönderileceği zaman sadece gerçek numaralara gönder parayı alınca sende yazarsan buraya diğer arkadaşlar için

erfc20

erfc20

Üye
burdan para kazanan varmıki

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
burdan para kazanan varmıki

bunlar kanıtı paranızı kesinlikle verirler eğer vermezlerse kendileri kaybederler niye kaybederler dersen para alamayan üyeler sisteme katılmazlar katılmazlarsa onlarda para kazanamazlar onun için paranızı mutlaka alırsınız hadi bol kazançlar sisteme bugün başla ve gör

cecman

cecman

Üye
arkadaslar bence yapmayın sizn nuumaranızdan ekledıyınız numaralara reklam gdio sıkıntıya kalabılırsınız

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
arkadaslar bence yapmayın sizn nuumaranızdan ekledıyınız numaralara reklam gdio sıkıntıya kalabılırsınız
o numaralara sen istediğin sürece ve senim izninle sadece senin seçtiğin arkadaşlarına reklam gidiyor senden habersiz kimseye mesaj gitmiyecektir sende önyagılı yaklaşmayıbırak sende para kazanmaya hemen başla

cercix

cercix

Üye
aras brader sen bu işten ne kadar kırdın???

Üst Alt