ÁŔÁŚ
Üye
200 + laptop aldımaras brader sen bu işten ne kadar kırdın???
200 + laptop aldımaras brader sen bu işten ne kadar kırdın???
Puanların Toplamı55,501 puanÇekilen SE Puanları1,000 puanPotansiyel Kazancınız10,104 puanNet Kalan Puanlar54,501 puanSE Puanları Nakit Karşılığı55,00 USD$
KARDEŞ LİSTEYE EKLEDİM BU KADAR KAZABİLDİM 100 KİŞİ İLE SINIRLIDIR DEDİ...BAŞKA NUMARA EKLİYEMEDİM..ŞİMDİ BANKA NUMARISI YAZSAM PARA YATIRILMIŞ OLUR MU??...WEDE SATANDART ÜYELİKTEN BAŞKA YOLLARDAN NASIL PARA KAZANABİLİRİM...BİLGİLENDİRİRİSEN SEVİNİRİM
hiçde karışık değil walla hiç incelemeden soru soruyorsunuz birazcık siteyi inceleyin bi karıştırın ama genede cevap veriyimtamamda aga ay başında süperwomm paralı değil mi ?? wede nasıl kazancam
--------------- Ekleme ---------------
Vede ben nasıl reklam vercem nerde reklamlara tıkalıyp kazancam pofff karışık yhaf
ben accounts pro aldım 59 ytlye. şimdi bir sorum olacak aras kardeş.ben ticket açarak sordum ama sonuç alamadım.sorduğum soru şu :
Accounts Pro Puanlariniz 50500 SE puani Super Womm üzerinden geldi. diye yaziyor. ama accounts almadan önce kaçirdiginiz puan 50500, kazanmak için accounts pro olun yaziyordu. accounts pro oldum ama 50500 puan diger puanlarima eklenmedi. her numara kaydettigimde sistem bana 500 puan verdi. accounts pro olunca 1000 puan veriliyor.ben simdi aldim ama her kaydettigim numaradan kaçirdigim 500 puan eklenmemis oluyor böyle olunca. ben sirf bu puanlari kazanmak için accounts pro almistim.
--------------- Ekleme ---------------
gelen cvp da bu :
murat bey sizin durumunuzda olan kisiler var. bunlarin durumu inceleme altindadir. kampanya basladiginda gerekli düzenleme yapilabilir. kampanyada baslamak üzeredir.
şimdi ben ne yapmalıyım bu durumda???
eğer kaçırdığım puanlarım hesabıma eklenseydi hesabıma havale isteyecektim
nerden çıkarıyorsun paralı üyelik olmazsa zorlanırsın diye kazanan nası kazanıyor üstelik account pro 59 tl 499 değil account pron olursa 1 lira adama başı para alırsın ve 100 kişiden 100 lira alırsınArkadaşlar üye olun ama 1oo kisi ekleyebiliyor bu da 500x100den 50.00$ +5.00$ hediye 55.00$ ama bundan sonra ya da en başta 59tl e ya da 499tl e üyeliğini yükseltmelsn yoksa biraz zorlanırsn ben tıkandm yane . Gene de siz bilirsiniz
SOLDA BANKA HESAP NO KISMINA BANKA HESAP NUMARANI(IBAN) GİRİYORSUN VE TİCKET SİSTEMİNDEN PARANI İSTİYORSUNbenim şimdi 170bin puanım var.ben bunun karşılığı olan parayı nasıl hesabıma havalesini isteyecem?
55 DE TIKANMA FALAN YOK BAKIN ÜSTTEKİ ÖRNEKTEDE VE DİĞER KAZANAN ARKADAŞLARDADA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TIKANMA SÖZKONUSU BİLE DEĞİL SİZE Bİ ANDA VERECEK DEĞİLLERYA BÜTÜN KAMPANYALARI BU AY İÇERİSİNDE SUPER WOMM UN İLK KAMPANYASI BAŞLAYACAK ASIL PARA ORDAN GELECEK ZATEN HADİ BOL KAZANÇLAR BU SİSTEME GÜVENİN DİĞER HİÇ PARA VERMEYECEĞİ KESİN OLAN SİSTEMLERLE KARIŞTIRMAYINBırakın ya 55 dolarda tıkanıyosan gerisiyalan

ÁŔÁŚ;1271659' Alıntı:nerden çıkarıyorsun paralı üyelik olmazsa zorlanırsın diye kazanan nası kazanıyor üstelik account pro 59 tl 499 değil account pron olursa 1 lira adama başı para alırsın ve 100 kişiden 100 lira alırsın
evet 2 sistem var ama sistemde tıkanma belirlibi ücret kazandıktan sonra hiç kazanamama yada çok az kazanma gibi bişey yok Türkiyede en çok kazandıran sistem bu sistemi iyi incele önyargılarını kaldır tarafsız yaklaş eminim sende anlayacaksın sistemin ne kadar kazançlı olduğunu499tl e ye account pro demedim zaten başka bi avantajlı abonelik var ona dedim..
ÁŔÁŚ;1273760' Alıntı:evet 2 sistem var ama sistemde tıkanma belirlibi ücret kazandıktan sonra hiç kazanamama yada çok az kazanma gibi bişey yok Türkiyede en çok kazandıran sistem bu sistemi iyi incele önyargılarını kaldır tarafsız yaklaş eminim sende anlayacaksın sistemin ne kadar kazançlı olduğunu

hiç alakası yok kardeş ben hala account pro almadım ama öyle değil ben 200 dolar + laptop aldım ben bankamatikten çekiyorum paramı ama alanların dekontlarını görmek istersen buyur59tl yatırmalıym ilk.. sonra gelsin paralar . y)![]()
hiç farketmezde 150bini nasıl kazandın 100 kişi sınırı yokmu bide ben soruyum o ödeme işini cevap gelince ben sana haber veririmama ben o 170binin 150binini super womm dan kazandım.bu kampanya daha başlamadı.gene de veriyolar mı parayı?
tickec açtım. nasıl hesabıma isteyebilirim dedim ama hala bir cvp vermediler.5 gün oldu
100 kişi sınırı olduğunu görünce hemen accounts pro aldım benÁŔÁŚ;1275176' Alıntı:hiç farketmezde 150bini nasıl kazandın 100 kişi sınırı yokmu bide ben soruyum o ödeme işini cevap gelince ben sana haber veririm

iyi etmişsin100 kişi sınırı olduğunu görünce hemen accounts pro aldım ben
site çok iyi paralar kazandırıyor gerçekten
n: