Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Piyasasını bilenler buyrun
Sponsorlu Bağlantılar
andezitt
Üye
S3 mini kullanıcısiyım memnunum saydığın özellikleri fazlasiyla karsılar pişman olmazsin ;-)
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
Anlaşıldı aksini iddia eden yoksa sonuç S3 mini. Haftaya alacağım. İlgilenen herkese teşekkürler
SeniGördüm
Üye
Niye kimse xperia p önermemiş...xperia p de alabilirsin kardeşimçift çekirdek işlemci ve 1GB ram var
onu da arkadaş önerdi almaya gittiğimde onlara da bakacağım kardeş aklımda
boyabatlı
Üye
S3 mini kibar bir telefon s2 kullanan arkadaş var keşke s3 mini alsaydım diyor ama ihtiyacını ne karşılıyor bilemem ama ben s3 mini kullanıyorum güzel bir sıkıntı yok
tlgcn38
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar , satıcılar diyor ki Windows işletim sistemi Androidden daha iyi daha sorunsuz diyor Htc S'e Lumia 620 den kötü diyor bu doğru mu ? bunu diyen adam birçok sebep saydı sizce haklı mı
Arkadaşlar , satıcılar diyor ki Windows işletim sistemi Androidden daha iyi daha sorunsuz diyor Htc S'e Lumia 620 den kötü diyor bu doğru mu ? bunu diyen adam birçok sebep saydı sizce haklı mı
Özellikle whatsapp kullanan biriyseniz Lumia da igrenirsiniz simsiyah arayüzden. Doğru düzgün pek haber uygulamasıda yok CNN dışında. Internet desen turlu turlu sitelerde sorunları var en basitinden ekşimobilde arama fonksiyonu çalışmıyor, 6 sekmeyle sınırlı, alternatif tarayıcı yok gibi olanlar ie tabanlı aynı sorunlar...
hayatında hiç wp8 telefonunu eline almamış bir kişi olarak bu cümleleri söylemeniz çok normal. kardeş ben wp8 almanı tercih ederim hiç donma kasma dedi yok uygulamayı açtığında 2 saat bekleme yok. s3 menüde gezerken kasıyor. minisini sen düşün.
Gayette memnunum wp bu stabillikle android'e on basar e telefon zaten sosyal aglarla dolu bence android'e hiç yanasma...
bak kotu demiyorum android'e ama senin isteklerin dogrultusunda wp tam sana gore sosyal olarak bir suru artisi var