Telefon Piyasasını bilenler buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
S3 mini kullanıcısiyım memnunum saydığın özellikleri fazlasiyla karsılar pişman olmazsin ;-)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşıldı aksini iddia eden yoksa sonuç S3 mini. Haftaya alacağım. :) İlgilenen herkese teşekkürler

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Niye kimse xperia p önermemiş...xperia p de alabilirsin kardeşim:good:çift çekirdek işlemci ve 1GB ram var

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
boyabatlı

boyabatlı

Üye
S3 mini kibar bir telefon s2 kullanan arkadaş var keşke s3 mini alsaydım diyor ama ihtiyacını ne karşılıyor bilemem ama ben s3 mini kullanıyorum güzel bir sıkıntı yok

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar , satıcılar diyor ki Windows işletim sistemi Androidden daha iyi daha sorunsuz diyor Htc S'e Lumia 620 den kötü diyor bu doğru mu ? bunu diyen adam birçok sebep saydı sizce haklı mı

blacktalon

blacktalon

Üye
Arkadaşlar , satıcılar diyor ki Windows işletim sistemi Androidden daha iyi daha sorunsuz diyor Htc S'e Lumia 620 den kötü diyor bu doğru mu ? bunu diyen adam birçok sebep saydı sizce haklı mı

Hakli bence ama neden wp ve nokia bu kadar gec kaldi orasi ayri marketi suanda dandik wpnin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
S3 mini derim.

Özellikle whatsapp kullanan biriyseniz Lumia da igrenirsiniz simsiyah arayüzden. Doğru düzgün pek haber uygulamasıda yok CNN dışında. Internet desen turlu turlu sitelerde sorunları var en basitinden ekşimobilde arama fonksiyonu çalışmıyor, 6 sekmeyle sınırlı, alternatif tarayıcı yok gibi olanlar ie tabanlı aynı sorunlar...
hayatında hiç wp8 telefonunu eline almamış bir kişi olarak bu cümleleri söylemeniz çok normal. kardeş ben wp8 almanı tercih ederim hiç donma kasma dedi yok uygulamayı açtığında 2 saat bekleme yok. s3 menüde gezerken kasıyor. minisini sen düşün.

- - - Eklendi - - -

wp8 alıcaksan htc nin almayacaksın nokianın alıcaksın kardeş.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
benim için marketin uygulamaların öyle çok çok da önemi yok tel hızlı ve kaliteli olsun en önemlisi , sanırım bu da nokia + wp demek oluyor ?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Htc Windows Phone S , Lumia 620 , S3 mini desem ??

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 diyeceğim bende .Haftaya geçiş yapacağım kismetse

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Dün tek tek kullandım hepsini.Lumia daha kaliteli belli ama 620 ye oranla 820 çok daha fenaa.. Paraya kıymak gerek mi bilemedim

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
neden

- - - Eklendi - - -

memnun musun nasıl yazdıklarımı tam karşılamadığı bir alan varmı - rahatsız olduğun bir yönü var mı

Gayette memnunum wp bu stabillikle android'e on basar e telefon zaten sosyal aglarla dolu bence android'e hiç yanasma...
bak kotu demiyorum android'e ama senin isteklerin dogrultusunda wp tam sana gore sosyal olarak bir suru artisi var

- - - Eklendi - - -

Dün tek tek kullandım hepsini.Lumia daha kaliteli belli ama 620 ye oranla 820 çok daha fenaa.. Paraya kıymak gerek mi bilemedim

Ve alacaksan iyisini al mesela 800 veren 1.000 tl'de verebiirr

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
Kerim.

Kerim.

Üye
Lg optimus l9 olabilir.
4.7`` ekrani var.buyuk ekranda mail,haber falan daha kolay bakarsin.

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini sana çok uygun şık hızlı ve güncel :) ayrıca fiyatıda sana uygun :)

Üst Alt