Telefon önerilerine ihtiyacım var:/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerilerine ihtiyacım var:/
Selaam:aha:

Samsung star wifi telefonumu verip yeni bi telefon almak istiyorum. telefonun fiyatı maksimum 350 olmalı..

x2-01 düşünüyodum ama wifi olmayışı sinir bozucu -.- internet paketiyle girilen internetle modeme bağlanıp girilen arasında çok hız farkı oluyor çünkü:/

hoş evdeyken internete girebiliyorum zaten kesintisiz. ama belki işime yarar falan:D

kamerası çok önemli değil. klavyeli olsun istiyorum ama olmasa da sorun değil hani.p

önerebileceğiniz telefon varmı?

saolun şimdideeen:islik

dingil34,5

dingil34,5

Üye
git bi çin malı al :D

ercnshn'

ercnshn'

Üye
samsung starı satma bence 350 tlye en iyi tel :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
350 liraya temiz x6 bulursan öneririm illa sıfır alacam diyorsan bu kalitede telefon bulamazsın

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
starı seviyorum da sıkıldım yaa:/ 2. ellere de pek güvenemiyorum

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Telefonların fiyatları şuanda çok yüksek durumda 350 tlye alınabilcek telefonlar senin telefonundan daha kötü olucak. Biraz daha paran olursa android bir telefon almanı tavsiye ederim

kraldost

kraldost

Üye
fazla macera arama sıkılmayacağın bir telefon öneriyorum nokia c601 hemde fiyatı uygun

coacoa

Üye
aynen kardeşim macera arama android telefonlara bak derim ne program biter ne oyun

mstf_l

mstf_l

Üye
lg optimus yada e 63 oneririm ikisinde de wifi vap optimus ta androidli e63 te klavyeli olarak

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Samsung Ch@t alabilirsin. :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
ha java tabanli olarak c3 yada samsung chat dusunebilirsin aklıma gelmemisler

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus yada e 63 oneririm ikisinde de wifi vap optimus ta androidli e63 te klavyeli olarak

e63 takıldı şu an kafama:/ istediğim tüm özellikler var ama biraz eski.. sen kullandın mı nasıl?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Burdan incele derim 200-499 arası telefonlar

futbol123

futbol123

Üye
vodafone 945 al 329tl android işlemci 5mp kamera vsss..

mstf_l

mstf_l

Üye
e63 takıldı şu an kafama:/ istediğim tüm özellikler var ama biraz eski.. sen kullandın mı nasıl?
kendim e63 kullaniyorum klavyeye onem veriyorsan al eski olmasi inan bana degistirmiyor sarji da cok uzun 8 saat kesintisiz internet yetiyor ama dokunmatik olsa cok sey degismez dersen optimus me olabilir(sarj suresi fazla degil kapasitif ekrandan dolayı) her iki telefon da da oyun zaten dusunme

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
kendim e63 kullaniyorum klavyeye onem veriyorsan al eski olmasi inan bana degistirmiyor sarji da cok uzun 8 saat kesintisiz internet yetiyor ama dokunmatik olsa cok sey degismez dersen optimus me olabilir(sarj suresi fazla degil kapasitif ekrandan dolayı) her iki telefon da da oyun zaten dusunme

yaa peki nerden bulabilirim öyle sıradan telefonculara güvenemiyorum pek:/ bide fiyatı ne kadardır geçen sene teknosada 370 liraymış galiba..

----------Eklendi @ 22:26:57 ---------- Yazıldı @ 22:26:17 ----------

vodafone 945 al 329tl android işlemci 5mp kamera vsss..

android olunca ne değişiyor? anlamıyorum pek ben telefondan:/

futbol123

futbol123

Üye
yaa peki nerden bulabilirim öyle sıradan telefonculara güvenemiyorum pek:/ bide fiyatı ne kadardır geçen sene teknosada 370 liraymış galiba..

----------Eklendi @ 22:26:57 ---------- Yazıldı @ 22:26:17 ----------

android olunca ne değişiyor? anlamıyorum pek ben telefondan:/
symbian ve java gibi sistemlerden oldukça hızlı ve stabil oyun ve uygulama konusundada sıkıntı çekmessin ;)

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
symbian ve java gibi sistemlerden oldukça hızlı ve stabil oyun ve uygulama konusundada sıkıntı çekmessin ;)

benim aklım e63te kaldı :/

uygulama falan istemiyorum 1-2 oyun olsa yeter içinde mesajlasmak için istiyorum çünkü daha çok:)

bu e63ü nerden bulabilirim?

telefonculara güvenemiyorum nokia shoplarda var mıdır?:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...