telefon hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

cansu0913

Üye
    Konu Sahibi
telefon hakkında?
Foruma daha yeni üye oldum gelir gelmez bişey sormak istiyorum. Şuan elimde 6300 var yeni bi telefon almak istiyorum ama öyle aşırı bi bütçem yok dün öyle dolaşırken bi arkadaşın ilanina denk geldim 300 liraya bayağa güzel özellikli bi telefon satıyodu star w450 diye bi model Çin telefonu falan benim de bütçe kısıtlı olduğu için almayı düşünüyorum ama napcam bilemedim telefonun videoları falan izledim bayağa bayağa güzel yani parasını hakeden bişey özellikleri aynı gmd gibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
OYun videosu buda
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefondan çok anlamam müzik dinlerim internete girerim mesajlasirim arada fotoğraf o kadar başka pek bişey yapmam yani demek istediğim şu 300 liraya bu telefon alınır mı sizce? Garantisi falan yok biliyorum ama zaten bugüne kadar hic garantiye göndermedim telefon bi önceki telefonum s3 mini idi bozuldu tamir yaptırdım göndermedim garantiye falan. Sonuç olarak bu telefon benim işimi görür mü videoları inceleyip bi yorum yaparsanız sevinirim :) telefondan yazıyorum hatalı yazdiysam affola

andezitt

andezitt

Üye
Inceledim telefonu güzel özellikleri var gerçekten bu telefonun aynısı gelicek ise alınabilir bence özellikleri gmd ile ayni ya tek garanti sıkıntısı var senin için oda sorun değil diyosun alınabilir. Hatta bende almayi düşünüyorum açıkçası aynı telefonu daha karar verme aşamasındayim bakalım artık napıcam. Bende böyle bi soru sormayı düşünüyodum sen önce çıktın bakalım bilgisi olan arkadaşlar ne dicek

Invoke

Invoke

Üye
Özellikler gmd ile aynı değil @andezitt Bunda mt6582 var, gmdde mt6589 var. gmd 720p ekrana sahip, bu 480p. gmdde powervr sgx 544gpu var, bunda mali 400mp var. gmdnin ekranı daha başarılı, daha çok renk sunuyor. Bunun tek artısı 2200mah bataryayla diskavrinin önüne geçiyor, bir de daha ucuz. Cihazı bilmediğim için kağıt üzerinden bakarak yorum yapmak istemiyorum. Yarın alırsınız orası burası bozuk çıkarsa... Ben olsam, evet fiyat 2 katı farkındayım ama yine de gmdye yönelirdim.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
Özellikler gmd ile aynı değil @andezitt Bunda mt6582 var, gmdde mt6589 var. gmd 720p ekrana sahip, bu 480p. gmdde powervr sgx 544gpu var, bunda mali 400mp var. gmdnin ekranı daha başarılı, daha çok renk sunuyor. Bunun tek artısı 2200mah bataryayla diskavrinin önüne geçiyor, bir de daha ucuz. Cihazı bilmediğim için kağıt üzerinden bakarak yorum yapmak istemiyorum. Yarın alırsınız orası burası bozuk çıkarsa... Ben olsam, evet fiyat 2 katı farkındayım ama yine de gmdye yönelirdim.
Sanırım haklısın kardeşim bi bakalım artık :)

Üst Alt