Telefon almak istiyorum lütfen tasviyelerizi yazın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almak istiyorum lütfen tasviyelerizi yazın.
Merhabalar ben bir telefon almak istiyorum ve Android olacak.Şuan aklımda HTC Desire Z var ve bütçemde maximum bu telefona yetiyor fakat ben uygulama açısından (oyun,program vb.) sorunsuz bir telefon istiyorum.Desire Z bunu karşılayabilirmi bilmiyorum eğer kullananlar varsa yada bilenler bu konuda beni aydınlatırsa çok sevinirim.Ayrıca bu özellikte daha iyi bir model veya markada önerebilirsiniz tabi fiyatı çok fazla olmamak koşuluyla(maximum 800TL).Önerilerinizi bekliyorum

61semih

61semih

Üye
sont neo v denbaşka yolu yok.bırde desıre z sakın alma gpu dusuk ıslemcı o fıyatı hak etmıyor yanı alırsın oyun vs de cok zorluk cekersın tabıkı hd oyunlar oynanamaz hale gelebılır.fakat neo v nın gpu suda ıslemcısıde daha yuksek hd oyunlarıda rahtca kaldırır.vatan pc de 750tl cıvarında tavsıye ederım.kaldıkı desıre z nın gpu su flash desteklemıyor yanı ınternetten vıdeo ızlıyemezsın

y n s c n

y n s c n

Üye
Desire Z beklentilerini karşılar.. Gerek oyun uygulama açısından ideal bi telefondur qwerty'side artısı. Tasarım olarak her ne kadar kaba bulsamda genel olarak severim..

william75

william75

Üye
Sony neo arkadaşın bütçesinden biraz fazla ama Sony xperia 10x'e bakabilirsin ya da Galaxy ace de o fiyata bulabilirsin bir de optimus one'a bakabilirsin. Bende desire tavsiye etmiyorum.

Masha

Masha

Üye
Bende HTC tavsiye etmiyorum şarj problemlerini çok duymaya başladık. Optimus Black veya Xperia Neo işini görür. Ben Black kullanıyorum gayet hızlı ve stabil. Oyun ve uygulama konusunda da sıkıntı çekmiyorum.

optimux

Üye
Desire Z güzel telefon, geniş kullanıcı kitlesi var. Ama bu saatten sonra alınmaz. Hem aynı fiyattaki yeni telefonlara göre düşük donanımlı hem de resmi olarak Android 4.0 güncellemesi almayacak. Bu fiyatlardaki en iyi telefon Xperia neo v bence.

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
Yani alcaksan sony ericson al diyosunuz ama gerçektende hem özellikleri daha iyi hemde fiyatı gayet uygun.Tavsiyeleriniz için çok teşekküreler.

y n s c n

y n s c n

Üye
Sony iyidir. :oke:

kloı123

kloı123

Üye
İdeos x5 fazlasıyla karşılar beklentilerini. Ayrıca andorid 2.3 Gingerbread güncellemesi geldi. Suanda beta 3 - 4 hafta sonra tam sürümü gelecek , bende kullanıyorum çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt