550-600 Tl bütçe için Android Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

makifv

makifv

Üye
Benim sana tavsiyem S ADVANCE dir sanalpazar.com sitesinde 629tl 12 ay taksit yapıyorlar ben aldım kutusunda tüm aparatları ile yolluyorlar 3 arkadaşa daha aldık hepsi memnun bi düşn derim teknosa fiyatı 1200tl dir ;)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
androidtelefonlari.com dan da bakabilirsin.

memolizorus

Üye
Tablet bilgisayarımın ekranı çatladı. ekran çalışıyor fakat dokunmatik kullanılamıyor. Servis 120tl istiyor. Daha ucuza yaptırabilir miyim. Yaptırırsam eski ekranın teknik özelliklerine sahip olurmu? Lütfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

Tablet bilgisayarımın ekranı çatladı. ekran çalışıyor fakat dokunmatik kullanılamıyor. Servis 120tl istiyor. Daha ucuza yaptırabilir miyim. Yaptırırsam eski ekranın teknik özelliklerine sahip olurmu? Lütfen yardım edin

Kerim.

Kerim.

Üye
Benim sana tavsiyem S ADVANCE dir sanalpazar.com sitesinde 629tl 12 ay taksit yapıyorlar ben aldım kutusunda tüm aparatları ile yolluyorlar 3 arkadaşa daha aldık hepsi memnun bi düşn derim teknosa fiyatı 1200tl dir ;)

Garantisi nasıl oluyor?

makifv

makifv

Üye
Sadece kapanmama garantisi veriyorlar zaten cihazı alıp root yapınca garantiden çıkıyor

makifv

makifv

Üye

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Htc desire c aldım adana media marktta 559 tl ye, fakat 2 sorunum var.

1- eski telefonundaki dosyaları bluetooth yoluyla atmak istediğimde SD kart takın diyor.Oysaki dahili 1 Gb yer var telde.Dahili hafızaya nasıl kaydederim

2-Birde arada uygulama yöneticisini kontrol ettiğimde birçok uygulamanın kendi kendine çalışıp ram yediğinı görüyorum. Tümünü kapat diyorum bir süre sonra tekrar baktığımda Yine bazı uygulamalar açılmış??

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar Htc desire c aldım adana media marktta 559 tl ye, fakat 2 sorunum var.

1- eski telefonundaki dosyaları bluetooth yoluyla atmak istediğimde SD kart takın diyor.Oysaki dahili 1 Gb yer var telde.Dahili hafızaya nasıl kaydederim

2-Birde arada uygulama yöneticisini kontrol ettiğimde birçok uygulamanın kendi kendine çalışıp ram yediğinı görüyorum. Tümünü kapat diyorum bir süre sonra tekrar baktığımda Yine bazı uygulamalar açılmış??
Sorularına yanıt veremicem ama hayırlı olsun kardeşim:)ayrıca bi inceleme yaparsan seviniriz:)

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler arkadaşlar, eğer düşük bütçeniz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum telefonu ,su ana kadar denediğim tüm oyunları sorunsuz he hiç takılma olmadan açtı

oynadıgim oyunlar,

temple run
racing moto
angry birds
N.O.V.A
racing thunder 2
empire defence

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye

Hayırlı olsun. 1. sorun için 128 mb falan da olsa bir kart tak derim başka bir şey aklıma gelmedi :) 2. sorun içinse Task Manager programları kullanabilirsin fakat HTC lerin en büyük sorunu ram çok kullanılıyor diye biliyorum.

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
sağol 512 lik bir kart taktım idareten

Pianist07

Pianist07

Üye
Dostum hayırlı olsun :) Açıkçası Ace almanı tavsiye ederdim. Şikayeti olan çoğu kişi kullanmayı bilmeyenler. Ace'te o kadar sorun yok ve kullanmasını bilirsen gerçekten çok iyi. Telefonumda şu an tam olarak 41 tane oyun/uygulama var ve hiçbir kasma yok. Ama neyse canım, nasıl olsa almışsın :) Bir arkadaşım da Desire C almayı düşünüyordu. Acaba deneyimlerini paylaşabilir misin? :)

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
TAbiki, öncelikle desire c 550-600 tl arasında alınabilen en iyi tel bence.

A7 tabanlı işlemci kesinlikle en az age in işlemcisi kadar performans veriyor
(iki gündür kuzenin ace i ile karşılaştırıyoruz)
sense 4 arayüzü ile telefon gayet akıcı ve stabil.
marketten indirdigim hiçbir uygulamada en ufak takılma yok.

android 4.0 ile gelmesi ,flash destegi, telefon boyutu ve dıs görünumu, bluetooth 4.0.( eski telden 73 mp3 u sadece 9 dakikada aldı), batarya ömrü, htc sense 4.0 arayuzu, beats studyo yazılımı sayesinde kulaklıkla müzik dinlemek süper, dropbox ile 25 gb lik online harddisk,
galax ace e göre avantajları.

ace in avantajı ise led flash ve otofocusa sahip kamera.

Haliyle desire c yeni nesil bir telefon iken age demode kalır.

Pianist07

Pianist07

Üye
TAbiki, öncelikle desire c 550-600 tl arasında alınabilen en iyi tel bence.

A7 tabanlı işlemci kesinlikle en az age in işlemcisi kadar performans veriyor
(iki gündür kuzenin ace i ile karşılaştırıyoruz)
sense 4 arayüzü ile telefon gayet akıcı ve stabil.
marketten indirdigim hiçbir uygulamada en ufak takılma yok.

android 4.0 ile gelmesi ,flash destegi, telefon boyutu ve dıs görünumu, bluetooth 4.0.( eski telden 73 mp3 u sadece 9 dakikada aldı), batarya ömrü, htc sense 4.0 arayuzu, beats studyo yazılımı sayesinde kulaklıkla müzik dinlemek süper, dropbox ile 25 gb lik online harddisk,
galax ace e göre avantajları.

ace in avantajı ise led flash ve otofocusa sahip kamera.

Haliyle desire c yeni nesil bir telefon iken age demode kalır.

Açıkçası gerçekten çok güzelmiş :) Paylaştığın için teşekkür ederim :) Eğer ilerde bir sorunla karşılaşırsan ve onu da yazarsan gerçekten çok güzel olur :)

TonyDante

TonyDante

Üye
Hayırlı olsun:pro:. O fiyata mağzadan alınabilecek en iyi telefonlardan biri. Bi de oyun önereyim bari :ehe. Kesinlikle Jetpack Joyride ı da indir.

Üst Alt