550-600 Tl bütçe için Android Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

kralsensin98

kralsensin98

Üye
ben sanalpazardan star x18i diye bir telefon aldım. Android 4.0.1,512mb ram,512 mb rom,8.0mp kamera arka kamera,ön kamera 2.0mp,1ghz mtk6573 işlemci kargoyu bekliyorum vallahi.Güzel bir telefon ve çok hızlı. Nfs shift,pes 2012,nova 2 gibi 3d oyunları kasmadan çalıştırabiliriyor.telefonu 365 tlye aldım bi videolarına bak.Sen tanıdık bir marka istiyorsan sana
Sony Ericsson Xperia Ray veya Samsung S5830 Galaxy Ace önerebilirim.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Arkadaşlar galaxy w 799 lira ve almam imkansız.
İki seçene kalıyor.
Sizce Htc desire C mi yoksa Samsung s5830i galaxy ace mi?

internetten alış veriş yapabiirsen benim önerdiğim telefonu alabilrisin.

oylum61

Üye
Eğerki güncelleme ile ilgili bir sıkıntım yok dersen Lg p970 almanı önerebilirim.. Senin işlerini rahatlıkla görebilecek bir telefondur.. Ayrıca Huawei İdeos X5 yada vision , marka takıntın yoksa AlcatelOT-995 , Dell streak 5 , Motorola Atrix, Turkcell MaxiPlus5 i önerebilirim bunlara da bir göz atmanı tavsiye ederim tabi...
[h=1][/h]

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
internetten alış veriş yapabiirsen benim önerdiğim telefonu alabilrisin.

Zaten alabilirsem Xperia Ray alacağım netten. Eğer netten alamazsam(muhtemelen olmayacak)
Desire C Ve Galaxy Ace arasından hangisini önerirsin?

- - - Eklendi - - -

Birde bazı sitelerde desire c için Cortex a5 tabanlı işletim sistemi bazı sitelerde A7 tabanlı diyor. HSPDA hızıda farklı farklı yazılmış %100 doğru bilgiye nerden ulaşabilirim?

oylum61

Üye
desire C yerine S al bana göre hız farkı çok daha fazla 550 -600 civarında fiyatı var zaten..

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
dostum desire S en ucuz 800 tl civarı

oylum61

Üye
Ayrıca Zte cool var çok tavsiye edilen bir telefon android 4 yüklü ve Zte nin telefonları gerçekten çok sağlamdır..

- - - Eklendi - - -

kardeş sen nerde yaşıyorsun il olarak..

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Adanadayım

oylum61

Üye
Kardeş benden sana tavsiye bir android kullanıcısı olarak sıfır telefon boşuna alma ikinci eli tavsiye ederim yanlız biraz araştırman gerekecek.. Ben Lg P920 kullanıyorum aldığımda sıfır fiyatı 1200 tl iken ben bir haftalık buldum faturalı 900 e nedeni ise android telefonların değeri çabuk düşüyor..

- - - Eklendi - - -

birde küçük ekranlı telefonu tavsiye etmem 4 inçlik bir telefonu kullan bir süre onlar sana oyuncak gibi gelir :)

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
İkinci eli düşünmüyorum, şu anki telim ikinci el ve alırken çok temiz olmasına karşı 1 senede pert oldu.
Diğer tavsiyeleride bekliyorum fakat desire c mi ace mi, size göre?

oylum61

Üye
Ekranın büyük olması beni ace yönlendirir... Birde telefonu kullanan kişiye göre ve aldığın telefona göre değişir ben 8 ay oldu hala üstünde çizik bulamazsın.. Nedeni ise ekran koruyucu ve kabını kullandığımdan ayda bir kere nemli bezle dışını silerim...

- - - Eklendi - - -

sahibinden comda üyeliğin varsa Turkcell plus 5 de önerebilirim.. bir incelemeni tavsiye ederim fiyatı gayet iyi ve cihaz eline ulaşmadan kredi kartına onay vermeyebiliyorsun..

- - - Eklendi - - -

Ben biraz teknoloji hastası olduğumdan cihazları ve fiyatlarını sürekli araştırırım..

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Ace ve Desire C'nin ekranı aynı ikiside 3.5 inc.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Zaten alabilirsem Xperia Ray alacağım netten. Eğer netten alamazsam(muhtemelen olmayacak)
Desire C Ve Galaxy Ace arasından hangisini önerirsin?

ikisinide önermiyorum verdiğin paraya yazık olur bence babanı ikna edebilirsen internetten al olmadı o fiyatlarda bayide bulursan bayiden al.

oylum61

Üye
yani jelly bean arkadaşa katılıyorum bu konuda...

- - - Eklendi - - -

jelly bean kardeş ben zamanında ikinci el aldım 8 ay oldu LG P920 1 haftalık telefondu o zamanki fiyatı 1200 tl iken ben 900 e aldım arkadaşada bu şekilde sıfır alma boşuna diyorum ama istemiyo :)

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Maxiplus 5 te bir seçenek.
X peria ray o fiyata bayiden bulursam zaten alırım.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Maxiplus 5 te bir seçenek.
X peria ray o fiyata bayiden bulursam zaten alırım.

maxipro5 güzel bir telefon 1 hafta önce bir akrabama aldık ve gayet memnun.ROM'unu bulabilirsen oynayamayacağın oyun yok diyorum o kadar :)

edit: maxiplus5 ics olması güzel onun harici başka yönlerini bilmiyorum.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Dostum SAKIN ha Ace Alıyım De Yeminlen Hayattan Soğursun Kendini Falan Pıçahlamaya Kalkarsın O kadar Uyduruk Bi telefon. Ekran çözünürlüğü Çook Kötü . Kamerası 5mp 2 mp bile etmez. çektği videolar 720p bile deil. angry bird oynarken bile donuyo gerisini sen düşün. Sana Tavsiyem 603 701 falan alman yada Galaxy W yada Sony Xperia Neo V Aman Ha ACE alıyım deme ACE 2 Olabilir Ama ACE aslaaa

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım aceden vazgeçtim.
Ray olmazsa,desire c ve maxipluss kalıyor geriye.

oylum61

Üye
Marka sorunun yoksa satmak için değilde kullanmak için alıyorsan tavsiye ettiğim telefonlara da bakmanı tavsiye ederim sonuçta bir kere alıcaksın yani... daha uygun fiyata daha yüksek kalite varken ne gereği var yani.... öğneğin aynı özelliklerde Toshiba dizüstü 2000 tl iken lenovo nun 1500 e satması gibi yani..

makifv

makifv

Üye
Benim sana tavsiyem s advance sanalpazar.com sitesinde spot u 629tl ben aldım aldıktan sonra 3 arkadaşa sipariş verdik adam kutusunda tüm aparatları ile yollıyor

Üst Alt