600 TL Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Dj-KaRuS

Üye
    Konu Sahibi
600 TL Telefon Önerisi
Merhaba arkadaşlar , yeni telefon alacağım . Şuan HTC Desire Z kullanıyorum emektar çok çekti :)

biraz araştırma yaptım en iyi alternatif Discovery gibi duruyor ancak bütçemi biraz aşıyor ancak forumlarda okuduğuma göre şarz soketi çabuk bozuluyomuş ve 50 tl istiyorlarmış.

Sizin önerileriniz nelerdir. 1 ay sonra felan alıcam. Birde taksitli olarak almak istiyorum turkcell felan çok pahalı Gold ta hediye kartları varmış kafamda o var . Sizin önerileriniz nelerdir ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Taksitli tavsiye etmem sonucta fazladan para odersiniz oylelikle,intertnette discovery icin firsat olarak yns falan diyorlar ama kullanmadigimdan bilmiyoru 10 gun beklemeyle 575'e veriyorlar 16 gb'ligini

Dj-KaRuS

Üye
    Konu Sahibi
Taksitli tavsiye etmem sonucta fazladan para odersiniz oylelikle,intertnette discovery icin firsat olarak yns falan diyorlar ama kullanmadigimdan bilmiyoru 10 gun beklemeyle 575'e veriyorlar 16 gb'ligini
Vatanbilgisayarda odeobank tan kredi veriyolarmış. Faizsiz aynı fiyata , birde goldbilgisayar var taksitli veren.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Vatanbilgisayarda odeobank tan kredi veriyolarmış. Faizsiz aynı fiyata , birde goldbilgisayar var taksitli veren.
Eger ödeme de 1 gün bile gecikme yaparsaniz bu size faiz olarak geri döner

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeş discovery bence alma bende alali 3 ay oluyor şarj soketi bozuldu :(

Dj-KaRuS

Üye
    Konu Sahibi
mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
Eger wp8 dusunursen lumia 525 oneririm fiyat 499tl

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bende bundan sonra ya wp yada ios ölsem artık android almam

Dj-KaRuS

Üye
    Konu Sahibi
Eger wp8 dusunursen lumia 525 oneririm fiyat 499tl
wp8 bana göre değil , telefonu kurcalamayı her çıkan uygulamayı yüklemeyi rom kurmayı seviyorum . Android vazgeçilmez

Şuan aklımda Discovery 16 gb var bütçemi aşıyor ancak 1 ay sonra lıcaktım 2 ay olur muhtemelen belki dolar düşer fiyatlar geriler

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim ben 16 gb discovery i 800 tlye aldım biraz pahalandı kardeşim ama üstüne katıp 16 gb al şarj soketi sorunu yok hiç bir oyunda kasma yok 4.4 gelcek nisanda tavsiye ederim yani

• Beğen
Tepkiler: Dj-KaRuS
caps6

caps6

Üye
800 tl baya pahalanmış yeni çıkacak gm telefonları da pahalı olmazsa iyi olur

mehmettech

mehmettech

Üye
Gmd,belki 2.el note 2de bulunabilir