550-600 Tl bütçe için Android Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
550-600 Tl bütçe için Android Telefon Tavsiyesi?
Arkadaşlar maximum 600 Tl bütçem var. Yani üstüne 20 Tl bile koymam zor. Bu fiyat için en uygun telefon nedir sizce,
-Telefonda az çok oyun oynamak isterim
-Samsung,Htc ve Sony bakıyorum.
-Android olsun istiyorum.
-Kamera veya flaşın benim için önemi yok.
Aklımdaki seçenekler,

-Samsung Galaxy Ace
-Htc Desire C
-Htc Wildfire S

Tavsiyeleri bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy ace s5830 a hiç bulaşma hiç tavsiye etmem önceden kullanan birisi olarak o fiyata android alırsan fazla bişey bekleme mesela galaxy ace s5830 angry birdsi bile donarak açıyodu o açııdan düşün android alacaksanız 1 milyarı gözden çıkarmanız lazım yani demek istedigim bunlardan fazla bişey bekleme hele galaxy ace 5830 a hiç bakma bi nokia 603 e bak 1 ghz hız 512 mb ram 3d hızlandırıcıda var bu üçünden daha iyi 603 en azından çoğu hd oyunları oynarsın :oke:

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace s5830 a hiç bulaşma hiç tavsiye etmem önceden kullanan birisi olarak o fiyata android alırsan fazla bişey bekleme mesela galaxy ace s5830 angry birdsi bile donarak açıyodu o açııdan düşün android alacaksanız 1 milyarı gözden çıkarmanız lazım yani demek istedigim bunlardan fazla bişey bekleme hele galaxy ace 5830 a hiç bakma bi nokia 603 e bak 1 ghz hız 512 mb ram 3d hızlandırıcıda var bu üçünden daha iyi 603 en azından çoğu hd oyunları oynarsın :oke:

Zaten öyle süper oyunları oynayamayacağımı biliyorum dostum.En azından angry birds,temple run,racing moto gibi oyunları takılmadan oynatayım yeter.Htc explorer bunları açıyordu rahatça.
Ace hakkındaki düşüncelerini duyunca aklıma desire c yattı iyice. İşlemcisi A7 tabanlı, a5 tabanlı explorer ve wildfire S ten iyidir heralde.Birde Bluetooth 4.0, beast studio, sense 4.0, ICS gibi yenilikleri var.

Pianist07

Pianist07

Üye
İlk yorumun aksine Galaxy Ace'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Artık s5830 yerine s5830i var sadece piyasada ve s5830'dan çok daha stabil çalışıyor. Gösterdiğin fiyat aralığı için en iyi telefon bence Ace. :)

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için sağolun.
dezire c ve ace arasında 200
mhz işlemci farkı var. ace 800 Mhz işlemciye sahip desire c 600 Mhz yeni nesil işlemciye sahip. Kullanıcı yorumlarında Ace hakkında olumsuz yorumlar çok fazla, yavaş diyorlar, Desire c'nin yeni nesil işlemcisinin verilen hızın üstünde performans sergilediği söylüyorlar.

Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye

Xperia RAY,1ghz işlemci 512mb ram 8mp kamera bence üstüne 23 tl koyup almalısın :)

Edit: Buyrun buda o siteden xperia ray alıp kullananların yorumlar

• Beğen
Tepkiler: TonyDante

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Bu da iyi bir seçenek,fakat daha önce hiç internet üzerinden alış veriş yapmadım.

system32dll

system32dll

Üye
kardeş sana tavsiye desire c alma ben şuan kullanıyorum hiç memnun değilim çok ram yiyor 2-3 oyun açip whatsappa felan giriyorum ram ful doluyor yok alma sakın pişman olursun

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda ne alayım o zaman :) X peria ray gerçekten iyi fakat teknosa gibi teknoloji mağazalarından alış veriş yapmak zorundayım. oralardada min 700 tl .Telefonu babam alacak o da internetten alışverişe pek sıcak bakmıyor.Eski kafa işte.Ayrıca bence fiyat performans açısından bakmak gerek yani 600 liraya aldığın telefondan zaten bir desire hd veya galaxy s gibi performans beklemiyorum.
Şimdi iki seçenek kalıyor sanırım, Ace ve desire c.
Lütfen biraz daha yardım.
System32dll, dostum telefon hakkında biraz daha bilgi verirmisin menü geçişleri hızlımı, üst segment telefonlar gibi 3-4 uygulamayı aynı anda açmasıni beklemiyorum zaten. Temple Run, Racing moto, Nfs , angry birds gibi oyunlar sorunsuz çalısırmı, ekran çözünürlüğù nasıl, pikseller rahatsız edecek düzeyde seçiliyormu. Kullanan arkadaşlar varsa aynı soruları ace içinde sorayım.

system32dll

system32dll

Üye
Keşke turkcelli olsaydın sana maxiplus5 i önerirdim 600 tl ortalama seviye bir android telefon için az ancak 700 tl fiyat çekebilirsen galaxy w yi öneririm

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Babana sitedeki 128 bit şifreleme teknolojisini ve yeşil kiliti gösterebilirsen ikna olabilir tamamen güvenli ve kredi kartı bilgileri bankaya şifrelenmiş paket halinde yollanıyor.

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, hala tavsiyeleri bekliyorum.

-Emre

-Emre

Üye
alcatel ot995e bak yarin bir arkadsm alyr ayrttm teknosada ozellikleri iyi galaxy w ile ayni ama onun ekrani daha buyuk.bir de sadece teknosada war

umuttom

Üye
Ben galaxy ace kullanıyorum,memnunum.Sana da tavsiye ederim.Angry birds,Pes 2012,Gt racing vb oyunları kasmadan oynuyorum.Kamerası da iyi.Telefonda şuana kadar hiçbir sorun da olmadı.Ben tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Ama biraz daha para biriktirirsen galaxy w alman daha iyidir.

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bu gidişle ace alacağım, lütfen görüş bildirmeye devam edin.
Alcateli adanadaki teknosaya sordum yok dediler.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
ace alma çok sorunlu bir telefon sanırım internetteki feedbackleri okumamışsın ace'nin sorunları hakkında çok konular açılıyor haberin olsun

nightshade

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar galaxy w 799 lira ve almam imkansız.
İki seçene kalıyor.
Sizce Htc desire C mi yoksa Samsung s5830i galaxy ace mi?

kralsensin98

kralsensin98

Üye
bilindik marka olsun mu istiyorsunuz yoksa başka android telefonlarda olabilir mi ?

Üst Alt